💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 638
  • 3 074
  •   8
Отговори
# 1 365
Ралица президент този епизод😂Пекин е хитра изпрати се себе си с надеждата мъжете да не съботират утре,и да размислят след еидиш ли ще се пратя себе си..Хитра е тая змия.

# 1 366
  • София
Отличен ход на Д-р Пекин!
Това и беше най-верния ход, защото иначе утре битка нямаше да има. Алекс и Калин щяха да саботират и двете жени от коалицията отиваха на съвет.

# 1 367
Каква лисица е тази Пекин не е истина , хем знае е утре ако паднат ще е номинирана на 100 процента , хем ако победят  ще се изправи срещу Сапунджиева и ще има голям шанс за грошове ,

# 1 368
За 7 сезона не разбрахме, че продукцията не ги интересува Пекинските патици, Алекс или Калин до къде ще добутат конкретно...  Просто искат да има сюжетна линия и тази с женската коалиция  срещу силните мъже най-успешно бейтва народа  да гледат, да се пенят и да пишат гневни коментари. От 3 или 4 сезона я въртят и е мега скучна, но изглежда че този приключва най-накрая. Битката с гоненето и тази битка са 1000х по-скучни като не са яли едните; не разбирам защо ги държат на изолатора. От тази битка най-впечатляващ беше Дино, който видимо е пръснал диск но бута здраво срещу Калин.

# 1 369
  • Варна
Айде да видим какво ще стане.
Ленорката много усмихната на утрешния съвет, кои ли ще бъдат 😃
Според мен утре мъжете пак могат да си саботират и четиримата номинирани да са Калин, Пекин, Алекс и Радка.
Николета си има саби

# 1 370
  • В Града на липите
Оле, колко е хитра тая хиена Grinning
Така или иначе, нищо не им пречи да саботират пак.

# 1 371
Пекин е гадна, но най-умна и най-силна. Ръждавичка може да я бие веднъж на 10 пъти както се вижда, а ако е яла не вярвам да я бие някога.

# 1 372
Пекин го играе голяма закрилница на момичетата. Не знам дали някой и се връзва. На нея и стана ясно, че така или иначе е номинирана утре.
Миро, крал на социалната игра! Joy Ох, Дяволо, толкова да ти уважавам мненията попринцип, но сега мисля, че д-р Пекин през екрана и теб е обработила.

# 1 373
Промото много кефи....двойна атака срещу жълтия змиярник, Калин и Алекс съ синхронизирани изказвания, Радка реве, Пекин е бясна и "обидена" ... много готино. Все тая кой ще падне утре...

# 1 374
  • София
Извинявам се, че ви подведох, че съм видяла Мирко да играе. Как можах да предположа, че ще се напъне?? Можеше направо да си остане в резиденцията и никой нямаше да забележи.

Ралица много ведро посреща на утрешния съвет, а жълтите вече всеки път ги гледа строго и с укор. Може би сините най-сетне са загубили?

# 1 375
Каква беше последната реплика на Калин от промото?

# 1 376
Калин да падне от куба?😂Добре им го каза.Сега ще видят кон боб яде ли😁

# 1 377
  • Някъде там...
Каква беше последната реплика на Калин от промито?
Че ще ги ошетат с Алекс. Нещо такова.

Пекин бързо мисли. Веднага съобрази, че мъжете няма да играят за победа и направи завой.

# 1 378
Айде да видим какво ще стане.
Ленорката много усмихната на утрешния съвет, кои ли ще бъдат 😃

Надявам се Феномените. Трябва да има баланс. Човекът всеки ден е на битка...от 2 седмици каза Пекин. И е права. Поне веднъж да е права.

Калин пада утре от куба...Кофти,кофти

#СезонанаКалин#!

# 1 379
Обаче Алекс ще излезе много по-добър психолог от психиатъра Simple Smile
Евала на Алекс - каза им го в очите, всичкото това, което си мислим всички ние. Пекин нямаше друг полезен ход и колкото да ми е противна, не мога да отрека, че не се крие.
Обче Алекс как й лази по нервите....да вземе да си скъса дипломата на психиатър.

Общи условия

Активация на акаунт