💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 622
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Дубай
Филип е татко и приоритетите му са други, не, че  го оправдавам да се запусне.
На мен друго ми е чудно, защо се записват за All stars, предвид факта, че  знаят  как продукцията си сменя правилата в движение.
Той всъщност тоя сезон за кога се гласи?

Това с храната и аз не го разбирам,рядко  не се тъпчат с боклуци, а уж са спортисти, едно друго... За разлика от тях, Сапунджиева, изглежда,  си спазва хранителния  режим, което е очевидно от външния ѝ вид /пресата.

# 2 086
Знаете ли за какво се замислих?

Калин не е хич себичен, не качва в СМ нищо, свързано с игрите. Но пък и от продукцията сякаш нарочно качват малко с него и то обикновено не най-доброто или общи снимки. На по-маловажни участници то епични снимки, то красиви кадри в близък план...
Та, ние тук имаме страхотни кадри и гифчета на Калин. Възможно ли е да се съберат ВСИЧКИ в един албум, как става технически, изисква ли много време...И да ги разпространим в мрежата, или в ИГ на Калин, или да ги пратим на Калин, пък той да ги прави каквото иска.
Да даде едно рамо бг мама в тая битка на Калин с продукцията...,за предишната вече е късно.
Според мен Калин с никой няма битка. Той си се наслаждава на живота, даде искра и надежда на който имаше ухо и сърце да го чуе и разбере, запали който можа за спорт, връзка с природата и живот извън медиите. Та Калин не го мисля- просто съм му безкрайно благодарна, че се появи❤️🐞

# 2 087
Свършиха ми лайковете и ми се иска да цитирам повечето мнения и да се подпиша под тях!
гала и трите смешки  са трагични и долни, но толкова си могат. Видяхме го каква жалка картинка бяха на терен.
Вече няма ПР, който да спре урагана, харесващи  Калин( 99% от хората, гледали Игрите на глада)!
Границата отдавна е мината, няма как тази сияйна 🌟 да бъде очернена.
Как може Алекс да прозре какво ще се види отвън и какво ще мислят хората, а дипломираната психарка да не ѝ хрумне дори, че си прави сепуко в национален ефир?

#сезонанаКалин#!

# 2 088
Някъде четох из коментарите, че Калин е взел Алекс да говори вместо него, защото той каканиже като картечница, а Кало хич не е по тия разговори и обяснения нон-стоп и да го дърпат за синхрони, и оф горкия, да го оставят да си играе и да не го занимават с глупости 😆 склонна съм да го повярвам! Иначе си е избор на сценаристите.

# 2 089
  • София
Дяволо, от твоята анкета научих за подкаста Сарказъм и изгледах едно-две излъчвания. Направи ми впечатление, че повтори многократно, че сините на резиденцията са се напушвали. Интересно ми е откъде идва това твърдение? Някой?

Това е неговото чувство за хумор просто, не е от лошотия, напротив. И той им се кефи. Един вид, че са над нещата, но може би най-вече заради профила на Лапунов.
Ивайло му е любимеца впрочем.

# 2 090
Алекс не млъква, направо не знам как го търпят в което и да е племе. Ок, прав беше в спора с Пекин, но той просто не знае кога да спре.

Между другото, смятам и че днес ще си отпадне. Отдавна му беше времето на него.

Това съвсем ще циментира коалицията на Пекин и всичките жени ще са във финалната седмица. Колко ще са им шансовете там - николко след толкова седмици мизерия, но ще са на финал.

# 2 091
Аз уж го гледах участието при Гала, но нищо такова не видях, аз ли нещо пропускам.. Гизем каза, че харесва Алекс, и другото, което каза е, че Калин го е избрал, защото според нея, е имал нужда от морална подкрепа, а не защото някой трябва да решава пъзелите.

Преди малко и аз изгледах видеото при Гала. И също не чух поне Гизем да казва нищо лошо за Алекс, нито за Калин Thinking Напротив, каза,  че колкото и да и е на сърце Пекин, Алекс и е казал истината. И аз като нея смятам, че Калин го взе за морална подкрепа и като човек , на когото вярва. И никъде не чух от нея, че Калин не бил заслужил и не е толкова силен играч Thinking Дечо кавалера ме издразни определено, а Коеджикова си е Коеджикова Smile Подразни ме от всички това, че изкараха Калин, че го е страх да каже какво мисли наистина. Не, не го е страх, така и не разбраха, че той е различен човек от всички там, особено от Алекс, на когото не му пука как ще каже истината на тези марионетки и техния кукловод, той просто е възпитан да не влиза директно с бутонките, но това не е страх, каза им мнението си по  друг начин - не агресивно, а с ирония колко им вярва на празните приказки, и е прав - парен каша духа. Вярно е, че с Ивайло не се получи да им вземат акъла с приказки, просто защото са различни хора от Алекс. И без неговата подкрепа, може би щеше да продължи да си мълчи още известно време, но явната им наглост все щеше да извади от обувките дори и добро същество като него, това тяхното не се трае. Алекс наистина е като латерна, но пък аз харесвам хора, които казват нещата очи в очи, а не зад гърба на хората, а всички знаем, че такива хора не се харесват много, много, от истината боли.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 13:38 от queen_fenka

# 2 092
  • София
Колкото и да ми е противна Пекин, е по-силна от Ръждавичка. Тя изкара сезона по кофти локации и пак я отнася, като куцо пиле домат. Психически и умствено също я превъзхожда.

Превъзхожда я само с груба физическа сила, която и дава предимството в директни сблъсъци, но тук има опит и бокса. От там спортната злоба. Тя е като питбул. И това е. В нищо друго не я превъзхожда. Точно обратното.

# 2 093
  • София
Много хубаво свири Дечо при Гала, занесъл е китарката.
И говори само положително. За блатото не е казал една лоша дума, каза, че не разбира това мрънкане, имало страхотна гледка преди склона надолу, езерце, патица с малки патенца, няколко лебеда, било му много спокойно като е сам. И пак би се върнал там, извън предаването. На фона на мрънкането на всички, това звучи направо уау.
Но ако помните, когато той отиде на изолатора, веднага намери позитивите... каза "равно е, имате подслон, няма комари" (за разлика от блатото).

Не съм го гледала Дечо при Гала, но това, което описваш, е чудесно. Никак не харесвам хора, които са мрънкат и се оплакват и винаги виждат лошата страна. Другите са по-редки и се радвам, като срещна.

И съвсем непопулярно мнение, но Пекин не ме дразни. Да, голямо подпиране има от продукцията и това е вбесяващо, както и че е безскрупулна, когато опира до нейния интерес, но е умна, силна и съобразителна. Тя най-много изпати от това кой какво ял, то банички, то сандвичи, а не е легнала да охка и да се оплаква. Така че нямам против да продължи напред, само ако може вече без специални привилегии.

# 2 094
Знаете ли за какво се замислих?

Калин не е хич себичен, не качва в СМ нищо, свързано с игрите. Но пък и от продукцията сякаш нарочно качват малко с него и то обикновено не най-доброто или общи снимки. На по-маловажни участници то епични снимки, то красиви кадри в близък план...
Та, ние тук имаме страхотни кадри и гифчета на Калин. Възможно ли е да се съберат ВСИЧКИ в един албум, как става технически, изисква ли много време...И да ги разпространим в мрежата, или в ИГ на Калин, или да ги пратим на Калин, пък той да ги прави каквото иска.
Да даде едно рамо бг мама в тая битка на Калин с продукцията...,за предишната вече е късно.
Според мен Калин с никой няма битка. Той си се наслаждава на живота, даде искра и надежда на който имаше ухо и сърце да го чуе и разбере, запали който можа за спорт, връзка с природата и живот извън медиите. Та Калин не го мисля- просто съм му безкрайно благодарна, че се появи❤️🐞
Ооо, не е така. Просто Калин не е човек, който очаква признание и подкрепа. Чак се диви, когато получава такива.

# 2 095
Пекинката още повече задълба дъното, като каза на куклите да пречат колкото могат на Алекс.
Злобна е, много злобна! Алекс й затвори устата и сега физически ще му пречи на трасето!

# 2 096
  • Дубай
Как ще  превъзхожда Пекин-Ръждавичка? Пекин е добра в силовата част, но на трасе Ръждавичка я бие от воле... Пекин е тромава, а Ръждето прехвърча на трасето.

# 2 097
  • София
Кой ще е капитан другата седмица, ако случайно ПекинА отпадне?

# 2 098
  • Дубай
Онези нали са наказани-куклите на Пекин. Остават Калин и Алекс, като аз клоня към Калин.

# 2 099
  • Някъде там...
Залагам на Пекин аут довечера аз. Някак от понеделник насам монтажът ни подготвя. Реквием за Пекин направо гледам. А и е ужасно, ужасно отслабнала. Плашещо чак. Мисля, че стигна предела. Изчерпа се и като образ.
Обаче си мислех някак, че Ръждавичка ще я отстрани. С цялото противопоставяне между двете. Ако имаше женски финал, то очаквах да е между тях.
Кой ще е капитан другата седмица, ако случайно ПекинА отпадне?
Вероятно Калин, може би ще избират. Интересно ми е също така дали ще има елиминационна капитанска другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт