Напротив, каза, че колкото и да и е на сърце Пекин, Алекс и е казал истината. И аз като нея смятам, че Калин го взе за морална подкрепа и като човек , на когото вярва. И никъде не чух от нея, че Калин не бил заслужил и не е толкова силен играч
Дечо кавалера ме издразни определено, а Коеджикова си е Коеджикова
Подразни ме от всички това, че изкараха Калин, че го е страх да каже какво мисли наистина. Не, не го е страх, така и не разбраха, че той е различен човек от всички там, особено от Алекс, на когото не му пука как ще каже истината на тези марионетки и техния кукловод, той просто е възпитан да не влиза директно с бутонките, но това не е страх, каза им мнението си по друг начин - не агресивно, а с ирония колко им вярва на празните приказки, и е прав - парен каша духа. Вярно е, че с Ивайло не се получи да им вземат акъла с приказки, просто защото са различни хора от Алекс. И без неговата подкрепа, може би щеше да продължи да си мълчи още известно време, но явната им наглост все щеше да извади от обувките дори и добро същество като него, това тяхното не се трае. Алекс наистина е като латерна, но пък аз харесвам хора, които казват нещата очи в очи, а не зад гърба на хората, а всички знаем, че такива хора не се харесват много, много, от истината боли. Препоръчани теми