💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 600
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 115
Абсолютно всички хващаха и в червената зона. Това го коментирахме вкъщи, че уж специално ги предупреди, пък на никой не обърна внимание Павел.

# 2 116
Томи в момента е на лайф в тикток можете да видите какви глупости дрънка

# 2 117
  • Буркина Фасо
един човек не може да следи какво се случва в различни точки от терена. за това има камери, които са поставени на различните препядствия, както и камери в/у участниците. и при нарушение може да съобщят на водещия. ако имат желание, разбира се.

# 2 118
Да се допълня, че за мен Пекин не е голям психолог, коалициите ѝ бяха с хора, които по една или друга причина искаха да играят с нея. Така и не успя да придърпа никой инакомислещ - при Иван прати Моника, д-р Лъчо го остави на ветеринарната колежка. Единствено с доктора направи опит и то неуспешен, всички други опоненти превърна в смъртни врагове.

# 2 119
От фейсбука за битката довечера

# 2 120
Да се допълня, че за мен Пекин не е голям психолог, коалициите ѝ бяха с хора, които по една или друга причина искаха да играят с нея. Така и не успя да придърпа никой инакомислещ - при Иван прати Моника, д-р Лъчо го остави на ветеринарната колежка. Единствено с доктора направи опит и то неуспешен, всички други опоненти превърна в смъртни врагове.
Пекин е психиатър. Не е психолог

# 2 121
Томи каза че в близките 5 дни ще качи видео за цялата истина без да се сдържа

# 2 122
Томи в момента е на лайф в тикток можете да видите какви глупости дрънка

Кой го гледа изобщо този? Един клик не заслужава.

# 2 123

Истина за какво? Това все едно сме първи клас. За да дава срок явно иска от продукцията да го видят, иначе за какво ще слага 5 дена. Омръзнало ми е от таки псевдо-игрички.

# 2 124
Ще качи в някой друг живот, освен ако няма свободни едни 200 хил. евро след Коледа. Не бях виждала такава измама, за  да си вдигне гледаемостта…,
,

# 2 125
Рени 93, от кризисния  ПР на Пекин ли сте? 😁
Никакъв ПР не съм. Ако се превъзнасях по Калин от неговия ли ще съм?
Имам си мнение, уважавам и чуждото. Липсва ми  стадно чувство. Такива черни овце не ги взимат в ничий ПР .
Като цяло съм благодарна на играчите, защото ме занимаваха доста вечери. Всичките са симпатични по свой начин.

# 2 126
Известно ми е, че Пекин е психиатър, но не мисля, че в описаното от мен е имало нужда от лекарска намеса, за да трябва да доказва професионалните си качества. Коментирам способността ѝ да общува с хора и на ментално ниво да им влияе, за което не е необходима диплома по психология. Единственото, което в моите очи работеше безотказно, е да казва на близките ѝ хора това, което искат да чуят с думите, които ще разберат.

# 2 127
Ето и за нашето Дяволче))) Ми и той сърце има, какво да го правим, ама все някакви осички харесва, но...
Ръждивата един я обявил за най-красивата жена във ФБ, аз чак сега открих групата за игрите.
Та да изплакне очета и Дяволчето, няма какво сега, толкова труд за нас полага, нега си види любимката. Не е зле на снимката..нещо носът и не е такъв май..

# 2 128
Пекин умее да се владее и не стига до обиди.

Аха, владее се и не обижда Joy
Алекс стана "оня чичак", а брадичката й трепереше Joy
Но пък си го беше заслужила.

# 2 129
Хайдеее нареждането на заслужилите играчи да започне сега с благословията на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт