💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 2 013
  • 77
  •   55
Отговори
# 30
Мерси за темата!

Гласувах за Калин, Чикаго и Дино. Чудех се между Дино и Ръждавичка, но не ми се гледа финална битка с жилетки. Искам красива игра, а не задъхани мъже с тежест на гърба си, заради някакви измислени правила за равнопоставеност...

В края на предната тема видях твърдения, че Ивайло все го играел жертва, че Калин е предател, че Лапунов все се скатавал и не ставал... абсурдни твърдения са това за мен. Явно наистина гледаме различни предавания, но мерси, посмях се от сърце Grinning

# 31
  • София
Благодарности за темата и особено за корицата!

Гласувах за Калин, Ръждавичка и Чикагото. Относно жилетките на финал - липсата на жена не е гаранция, че няма да ги има. Гледали сме битки между мъже с жилетки, та...

# 32
Аз не сън гледала битка между мъже с жилетки. Явно е била в по-старите сезони?

# 33
Благодаря за перфектно оформената тема и вложеният труд от Дяволо и Сони.

Гласувах за Калин, Чикагото и Дино (тук бих сложила Лапунов, но уви)
Не следя под и над касти. За водещите няма опция и двамата не ми харесват, не ги искам на екран (това щях да избера)
Калин (ако е той избрал) мисля направи грешка. Ако аз бях щях да взема Сапунджиева и да им пратя Николета на сините (хем няма да ги дърпа много надолу, хем няма да смее да саботира, хем не е инициативна много) Не мисля обаче, че ще смени коалиция, дори нейният мозък дава слаби сигнали , че това е вече вповече за гледащите я.
Така щеше с Ръждата да са заедно и да играе с нея уж праща съюзник. По-малкото зло ми се струва за сините.
Бих пробвала да откажа смяна, ако нямам моя си опция (да се върна при тях и пратя някой оттам, всичко друго ...няма полза за Калин). С такъв ход поне жълтите щяха да си останат слаби и на изолатора. Щях да си пестя силите на териториалната без да саботирам, но и без да се напъвам и давам стратегии, напротив ще си стоя настрана. Само на елиминационните щом ме изпратят щях да се раздавам и то срещу жълт, защото няма начин да не падат и да трябва да номинират свои. Продукцията ще трябва да вземе мерки тогава, ама топката ще е в нейното поле. И щях да примигвам невинно под разкошните си очи и им гледам сеира.

# 34
  • някъде другаде
На финала искам да гледам Калин , Дино и Ръждавичка.
Дяволо и Сони , благодаря за новата тема.

# 35
Благодаря за темата! Дано тази седмица направим рекорд, ама с хубави емоции!
По анкетата:
Чикаго, Калин и Траян на финал. Щях да сложа Дино вместо Чикаго, но той е контузен нещо. Ръждавичка не я искам, заради жилетките, с които ще натоварят мъжете в този случай. Иначе Ръждавичка заслужава.
От подкастите следя епизодите на След игрите, в които има интересни персонажи. Тепърва ще ги гледам все по-често, защото ще почнат един по един да излизат най-интересните.
Надкаст си го пускам по навик, но те вече нямат това ниво, както минали години. Анализите им са повърхностни, гледали са набързо, тук въобще не четат /и си личи!/ Игрите този сезон са им последна грижа.
Ауткаст си го пускам редовно. Той не ме нервира.
Гледам предаването или по нова онлайн или по vbox /на запис без реклами/.

# 36
Благодаря за темата!

# 37
Да благодаря и аз темата. Много е приятно и уютно в понеделник сутринта да се зачетеш в нея.Прави началото на работната седмица по леко, особено с такава корица💙.
На финала искам Калин Траян Алекс Чикагото и Ръждавичка. Който и да спечели все ще съм доволна. Е най много ако е Калин.
Дано привличането на Алекс при жълтите да е правилния ход за Калин.
Дано сините да са на изолатора тази седмица.

# 38
Бих искала да гледам финал между Калин и Лапунов. Ето това щеше да е истински братоубийствен двубой. (Сценаристчетата, четете ли?)
За съжаление, благодарение намесата на боговете, няма как да се случи.

# 39
  • София
Добро утро! За финал искам Калин, Чикагото и Ръждавичка, но присъствието на жилетки би го развалило.
Аз не съм виждала мъжка битка с жилетки, само с вериги, но това е различно.
Гледам само на запис, понякога и с ден закъснение - не мога да си причиня рекламите и доста от излишния пълнеж.
Не следя надкасти, чета си само в тази тема.

# 40
  • Северозападна България
Здравейте и благодаря за темата! Ще се радвам последните пет да са: Калин, Дино, Траян, Алекс и Ръждавичка. И наистина "продукцията" да се замисли за отделни финали за жени и мъже, еми не са равнопоставени, трябва си физическа сила, само със социална игра не става!

# 41
  • София
Благодаря и аз за темата!

За финал гласувах за Калин, Ръждавичка и Траян. Но ако може без жилетки, смятам, че не е невъзможно да измислят такава игра.

# 42
Благодаря за темата, да ни е хубава седмицата и по- малко да ни ядосват с глупости. Bowtie
За днес на първо четене се надявам Ръждето да не е тежко контузена, да има малко разместване в локациите, не за друго, ами просто защото Миро така и така каза, че не му е проблем да си изкара на изолатор и да видим Пекин ще си намери ли майстора в лицето на Алекс.
По анкетата, аз също искам да видя Ръждавичка на финал, защото смятам, че го заслужава, но не срещу мъже. Наистина ме е яд, че нямат отделен финал за жени, където да видим две хубави битки, тя да си се изправи срещу Пекин и Николета, че Радостина е най- слабата останала май в момента, но в този случай предпочитам трима мъже.
За водещите, аз като цяло на такъв тип формати съм си заклет фен на Карамазов обособено, когато по конкурентната тв върви предаване, което именно той води съвсем ми спомага за това тези тук да не са ми особено симпатични. Твърде са пренавити, излишен патос се вкарва, дори когато няма нужда, Павел на моменти е отвян, в други шегите му са като от посредствен стендъп, Ралица през повечето време наглее , иначе има проблясъци в някои съвети, където й се е получавало сполучливо воденето, но уви са прецеденти случаите та, там нямам глас.
Гледам с отложен старт или на запис и превъртам реклами, по 12мин на рекламен блок няма шанс да изтърпя в реално време.
Подкасти като цяло не следя, преди следях НадкасТ, но откакто са в конкурентна ТВ и коментарното студио за Игрите им е пълнеж ги преслушвам отгоре- отгоре, ако е имало интересно събитие през седмицата и ми е интересно какво ще кажат. За Ваня вече твърде много пъти казах, че ми е скучна и според мен не взема потенциала максимално от участниците, дори когато са интересни те самите. Няма да е зле да помислят за смяна. Чакала го гледах основно в неговия сезон и коментарите от 5ти, но в момента не го прослушвам изобщо. Ауткаст също от време на време преслушвам, другия даже не бях чувала.

# 43
Аз искам да видя Калин с чекА за 100 000 лв.
ама няма, както и Фифо исках ама няма, както и Момчил исках ама пак няма.
В България с пари / чека взимат само Връзкарите (човек на човека, абе наш човек)

# 44
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Благодаря за темата и трудът Flowers Hibiscus.
Калин, Чикагото и Ръждавичка е моята тройка и ако има малко справедливост това трябва да са финалистите. Мушката, Фикуси, Блатни птици и тем подобни мястото им не е там.
За подкастите за мен Ауткаст е единственият, който си струва да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт