💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 18 302
  • 605
  •   239
Отговори
# 315
Мда, Миро определено се преструва на слаб и немощен пред другите. Стискам палци на Безименните само, за да си погладува още малко тази скатавка. Нали на съвета сам си му каза на Калин, че и те могат още на Изолатор. А дано! 🙏🏻

# 316
  • София
Сапунджиева....ако Ръждавичка иска смяна ти ли ще смениш? 😅 Оффф не мога, толкова завист е събрала.

Тоя пъзел и ние го имаме, има доста нива, но схванеш ли му цаката, става бързо. Щом детето ги решава всичките... Проблемът е, че им
 е нов, а и напрежението си казва думата

# 317
  • Варна
Мирослав мина трасето бързо, но на люлката хич го нямаше

# 318
  • София
Ама той Миро винаги е впечатлявал с фината моторика. Отдавна съм го писал. Просто няма харизма човека...

# 319
Ако не се криеше зад жените и не изглеждаше като мижитурка можеше и да събере повече симпатии Мирослав( защото очевидно се е правил на дроб.)На този етап е късно вече.

# 320
  • София
Просто няма харизма човека...

Много меко казано 😁

# 321
Мирко си саботира игрите от ден едно явно, само когато е нещо за него си, тогава се раздава. Просто не споделя с операторите. Но определено не показва постоянно ниво като Калин или Чикагото, на приливи и отливи е.

# 322
И аз си мислех, че Миро много се оплаква, ама като му видях ребрата определено е много слаб. Крайно време е да се захрани.
 И искам да видя Чикагото без бира. Simple Smile Ама те са вече в един отбор.

# 323
Сега като се обединят вече ще видите Миро как ги премахва един по един  Joy

# 324
  • София
Ръждавичка мина най-добре от жените и то с много.
И то след тежкия удар. Дано не е пукната костта.

# 325
Мирослав много бързо изкатери стената.
Ама ме мързи да засичам.
Излишно е да се засича от двама професионални катерачи кой по-бързо ще изкачи тази елементарна стена. Очевидно разликите ще са в стотни от секундата.

# 326
Добър е Миро на трасе, ама малко характер да покаже. Добър, лош - все ще е по-добре от нищо.

# 327
  • София
И дааааааааааа
Феноменииииииииии 💙💙💙

# 328
Е ще яде Мирослав.

# 329
Ръждавичка си е в нейна лига този сезон от жените.Нито една не и е на новото комплексно.Не знам какво се пънат. Може да е мрънкал ,и дразнеща но фактите са си факти

Общи условия

Активация на акаунт