💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 16 458
  • 575
  •   197
Отговори
# 330
  • Някъде там...
Еееее, жалко. Confused

# 331
  • В Града на липите
Тц, тц. Много ме е яд. Алекс един път ще се издъни на пъзел и ще е точно сега.

# 332
  • София
Оффф, да му се не види!

Сега ще имаме трогателни сцени как мъченик Мирослав прегръща хладилника

# 333
  • На Изток от Рая
На Мирко определено му отива прякора умряла лисица, има физически качества, но се прикрива за да не се набива много на очи. Айде време беше да го за хранят и него

# 334
  • София
Оооо той на финалите знаел, че ще я види резиденцията

# 335
О, това беше изненада!

# 336
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Егати, МРЪНкослав ще се наплющи с луканка. А така се беше наточил да гладува завалията.

# 337
  • София
Хайде, ще захранят фикуса….
Пекин пак плюе. Ама ходи ти да редиш пъзели, бе моме..

# 338
  • София
Рекорд в историята:
5 поредна синя резиденция! Simple Smile
Никога не е имало такова нещо за 7 години.
Има някаква магия в това племе.

# 339
  • Варна
Уфф, не мога.
Фикуса ще яде, Чикагото пак ще пие бира по цял ден..🙄

# 340
  • София
Нека им е, точно това исках, жълтите да не видят резиденция.. Не заслужават и Калин им го каза миналия път. Жалко за Алекс и Калин, но ще издържат още малко.

# 341
Мирослав защо продъжава така спокойно да си говори че отива на финал.Помним колко тъпо изплиска че ще номинират Калин та явно мисленето не му е силната част.Явно е наясно от ден едно с продукцията че има гарантирано място за финала.Жалко в какво се превърна това предаване.

# 342
Ръждавичка мина най-добре от жените и то с много.
И то след тежкия удар. Дано не е пукната костта.

Не е, с пукната бедрена кост никога няма да тича. По-скоро е премазала мускулни влакна между костта и гредата при удара.

# 343
  • Be realistic - plan for a miracle.
Т’ва виене, крясъци и уукане като маймуни след победа ме дразни. Нямаше такова нещо преди да се набият заедно Траян, Чикаго, Дино накуп. Бляк.

Иначе… най-големия плазмодий сега ще хапне и ще мине още напред. Не мога да му гледам кривия мазен нос и лоена усмивчица.

# 344
На жените да им викнат Фифо,Момчил и Гого имам чувство,че пак няма да видят резинденция.
Тяхното малко на проклятие бие вече,ама си го заслужават,не е като да не се се забавиха с едни 5 минути отново

Общи условия

Активация на акаунт