💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 20 474
  • 640
  •   205
Отговори
# 615
Явно Калин става капитан със всички придобивки- 2 гласа. Защото, ПекинА се вайкаше, че цял ден е ядосана и нервна. Значи, са й развалили коалицията и намеренията им да пратят двамата мъже на елиминации.

След това ще гледаме силни жени, твърди характери и всички бля, бля дето дрънкаха.

biglubo, със сигурност е по-добре от другите гладни. Докара се до тук, защото иска да е фикус, а не на битки. Зор да е под нечия пола, вместо да води племето. Изобщо не го съжалявам.

# 616
Битката вчера беше хубава, елемента с люлките много ми допада и там Алекс и Калин се сработиха много добре. Силните жени разбира се, веднага дадоха отбой, но добре, че те поеха, защото инак двете избраници можеше още да се люлеят и да си търсят синхрона там.
Доволна съм и, че сложиха Миро на люлката, надявам се в новото му племе малко повече да го натискат на по- отговорни постове, стига се е чудил зад кого да се скрие.
Радвам се, че Ръждето не се контузи сериозно, много щеше да е тъпо. Иначе вярно, че не остана никой от най- близките й там, но чак пък, че били Лечители не мога да се съглася.
Иначе все в някакъв момент е хубаво повечето да излязат от зоната си на комфорт, за да видим как биха действали в такива ситуации, ама то със сценариите им и на това не може да се разчита. Joy
Откровено казано, надявах се малко размяна в локациите да има, най- вече заради самодоволната усмивка на Миро как се радвал, че ще е на резиденция.
Калин блестящо двойно прелитане по трасето. Жалко, че не успяха да дадат малко аванс с времето на Алекс при пъзела, мисля че ако не беше бързал толкова да извади частите и да ги сложи на масата, нямаше така по инерция да сложи едната си част до статичните и после да изключи, че именно той я постави там. Много груба грешка беше за жалост, но това е положението. Иначе пъзела е готин, особено за деца и за възрастни де, наистина има много различни варианти и нива на трудност, включае редене и на пирамидка, имаме вкъщи от тези IQ games и наистина са ни интересни на всички. Вярвам, че ако не беше грешката щеше да нареди преди Траян.
Иначе много ми хареса как влезе с бутонките на трите влъхви, давай тренировки, учения, точно на това се надявах. Joy И те мрън, мрън, но станаха. Хубаво се опита да налива в главата на Никито, но то не е стомна. Тя послушно си изпя всичко. Пекин пък веднага набеди Сапунджиева, а тя си я заплю още от предната седмица, с плана й за доброволно отиване на елиминация пак със същия довод, че видиш ли по- добре е тя или някоя от жените да бие Сапунджиева и да вземе грошове, но не получи масово одобрение. Но толкова за Пекин, лоялността и женските й финали. Но Радка и Николетка спят зимен сън. 
Сапунджиева дразни с мрънкането си определено, но и Дино взе да ми идва в повече с постоянното си намилане към нея. Много тенденциозно я кове постоянно и е малко досадно вече.
Мирко с неговото месо, докато яде кренвирши или суджук ме убива, поне пържола да беше. Иначе определено е на изчезване, но как смени кахърната физиономия на полузаспал пекинез, страшна лисица. Хубаво го подхвана Дино за Пекин. И като го пита той с жените ли гласува срещу Иво и Калин- "всички гласувахме..." Все едно освен него и трите кокошки имаше още 10 души. Joy Кажи си, че си играл с жените, на всички им е ясно. Ще ми се да бъде ауткастнат ама надали, ще го прилапат Дино и Траян най- вероятно.
За утре,предвид че в Безимените останаха реално две от аферата ТомиОйл, а другите трима са невинни, може и да са решили да свалят на Пекин перманентното капитанство и да са им казали, че трябва да си изберат нов капитан между Алекс и Калин. Поне се надявам, защото би било много тъпо, да оставят Пекин капитан с двата й гласа, а някой да ходи да играе вместо нея. По- скоро е свалена от поста според мен. Не мисля, че ще има елиминационна капитанска тази седмица. Ако се стигне до номинация при жълтите, вярвам че ще рискува да сложи себе си на номинация, заради плана й със Сапунджиева и до някъде, за да замаже, как видиш ли, ето не са все мъжете номинирани.
Много позитивен лаптоп от Иво, повече трябваше да й сипе на нея, а Миро не знам какво изобщо му жалеше, ясно е че с жените си му беше удобно, нямаше да тръгне да играе с Калин така или иначе.

# 617
Е, как няма да има желаещи за следващия сезон, като се видя, че куцо, кьораво и сакато може да се класира и да прокопса до последния етап на играта с почти никакви качества. Кючекини и стюардеси с по 2 мозъчни клетки и изключително слабо представяне, са стигнали до обединени племена, а атлети и добре подготвени качествени хора отпадат. Още малко ще разлепят флаери пред Ориент 33 в студентски и ще съберат един отбор напомпани момченца с 0 мозък и какички със силикон и добри “социални умения” за игра в коалиция.

# 618
Знаете ли какво си мисля, това НЕ е спойлер, спекулирам:

Възможно ли е победителят да се избере със зрителски вот? В смисъл да си има финална битка на трасе, но в крайна сметка публиката да гласува победителя?

Така ще бие Мира на трасе, но Калин ще е победител и финалът ще ни хареса? И всичко ще е различно този сезон.

Хммм Thinking

# 619
Знаете ли какво си мисля, това НЕ е спойлер, спекулирам:

Възможно ли е победителят да се избере със зрителски вот? В смисъл да си има финална битка на трасе, но в крайна сметка публиката да гласува победителя?

Така ще бие Мира на трасе, но Калин ще е победител и финалът ще ни хареса? И всичко ще е различно този сезон.

Хммм Thinking
Няма да е различно, защото така са си прецакали топ играча от първи сезон и не е имало много доволни Joy
А, аз като Тома неверни и на зрителски вот не вярвам особено, според мен лесно може да се манипулират резултати.

# 620
Не съм гледала друг сезон, та си спекулирам на воля.😆
За зрителския вот съм абсолютно съгласна, че е манипулируем. Но в случая няма как да не е за Калин 😅

# 621
Любимецът на зрителите пък се опитват да го очернят и прецакат по безумни начини -
юли-август няма как да знаят кой ще е любимеца на публиката през октомври-ноември. надценявате ги Simple Smile
За толкова сезони сценаристите добре са усетили нагласите на зрителите. А и дори да не го наречем "любимец на публиката", то това е реално най-силният играч на арената и най-открояващия се. Гешев съм склонна да го изключа, защото и Мартин и Добрин бяха по-комплексни от него, макар и кофти характери. Но 90% от хората ако ги попитаме кой е по-силен Фифо или Алекса, ще кажат Фифо, както и сега за Калин на фона на Миро. За Момчил ще е по-оспорвано, защото Рълев също беше много силен на арената.

# 622
  • Be realistic - plan for a miracle.
В момента по На Кафе дават за тренировките за следващия сезон при треньора Раро и има кратко интервю и с Траян.

P.S. Кратичко се оказа. ..... И казаха, че за следващия сезон има повече кандидати от всякога. Stuck Out Tongue Winking Eye

То е ясно, че промитите мозъци на огромна част от младежта вече живеят с идеята, че трябва да се наврат в тая продукционна леш, за да инфлуенсват, да са известни, да са доказани, да са ВАЖНИ.
Ето и онази от събота, "Ивето", от 15-годишна мечтаела да иде.
И като загуби, изпадна в истерия на земята - цялото ѝ тяло се тресеше от ридания. Виждала съм истеричен плач достатъчно често, че да го разпозная. И да, идва от засядането ѝ в 15-годишен мозък, който се е оформил около идеята за тия Игри и за него това е на живот и смърт. Без да иронизирам - за нея Е така. Така реве човек, който губи живота си или живота на човек, близо до него.

Мен обаче ми е тъпо. Това са децата на бъдещето, хората, за които всички днес се надяваме да имат доблест и да донесат онази промяна на по-дълбоко ниво, от което толкова се нуждае обществото ни. Промяна отвъд повърхностния блясък и "минаването през трупове", за да си стигнеш целта. Хора с емпатия и достойнство - и ценности. Последната дума сега имам чувството, че изобщо не я знаят. "Ценности" сигурно мислят, че са пръстенчета и герданчета от скъпи марки. А важността им идва от доказването в риалити шоу с нагласени двулични и страхливи победители и мазни лицемерщини.
Но нищо, важното е да сме в тИливизора, а после - по подкастите.

# 623
  • София
И казаха, че за следващия сезон има повече кандидати от всякога. Stuck Out Tongue Winking Eye
И този път ще им повярваме Joy
А ако някой дори се опита да намекне, че в момента разни скаути звънят на куцо и сакато с по две Х хромозоми и увещават че само с няколко (стотин) тренировки могат да влязат в прайда от лъвици на сезон 8, то това е само защото завижда, а не че трябва да се попълват бройки и групи за да има свежи постъпления за всички по веригата. Joy
Послеслов: чух слух, че за следващия сезон друг щял да организира семинарите за това как трябва да се пазят "силните" жени (лъвици, тигрици, пантери и други) от лошите и долни женомразци Flushed
Т.е да ни е честит новият 8-ми сезон, който пред който всички предишни ще изглеждат като детска игра

# 624
  • София
Да не бяхме разбирали " великия победител " този сезон 😑.Сега по-лесно щяхме да гледаме игрите ,и възмущението ни нямаше е чак на такова ниво.😄

Напротив, още по-добре, че го разбрахме. Така ще си получи изцяло това, което заслужава! Нали това е мотото на предаването Smiling Imp Иначе имаше вероятност да мине съвсем под радара и на края никой да не помним колко отвратителна игра играеше. Като нищо продукцията сама е пуснала спойлери, да генерира хейт и трафик. Дреме им, че ще съсипят победителя си, техния цар е рейтинга.

# 625
“Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции. Смята се за изключително добре подготвен както физически, така и стратегически за всички изпитания, които му предстоят в "Игри на волята".
Това излиза в Гугъл за Миро, кухо та дрънка. Една шепа хора сме в България, не може никой да не го познава. Защо е толериран? Канада, та Канада, ми тъпо звучи, то май няма какво друго да кажат за него, иначе щеше да върви рефрена.
Кой е този така “успял канадец”?
Има хора, които го познаваме, но не защитаваме играта му.А и имат железни договори.Замина в Канада като тинейджър, и си дойде преди 3-4 години, така че кръгът от познати му е ограничен
Добре, няма значение играта му, виждаме я. Какво работи, защото “собствени бизнеси” звучи смешно. Какво е фотографирал, някоя известна забележителност или личност? Някой да е бил с него на приключенска експедиция? Железните договори ги чуваме във всеки сезон, то и това се изпразни от съдържание, нещо нечувано😂, ама звучи авторитетно.
Етознаем какво работи Чикагото, Алекс, Пекин, даже младите имат вече някаква трудова биография. А Миро бил в Канада.

# 626
  • София
Любимецът на зрителите пък се опитват да го очернят и прецакат по безумни начини -
юли-август няма как да знаят кой ще е любимеца на публиката през октомври-ноември. надценявате ги Simple Smile

Да бе, няма как да знаят. Цяло стадо психолози имат, все ще си изкарват заплатите. Профила на Любимеца е един и същ всеки сезон, замислете се! Само сезона на императора не се сещам кой може да е бил, може би Светлин? Не го гледах този сезон аз, прекалено рано ме отвратиха. Но Гого, Момчи и Калин са едно към едно.

# 627

И този път ще им повярваме Joy
А ако някой дори се опита да намекне, че в момента разни скаути звънят на куцо и сакато с по две Х хромозоми и увещават че само с няколко (стотин) тренировки могат да влязат в прайда от лъвици на сезон 8, то това е само защото завижда, а не че трябва да се попълват бройки и групи за да има свежи постъпления за всички по веригата. Joy
Послеслов: чух слух, че за следващия сезон друг щял да организира семинарите за това как трябва да се пазят "силните" жени (лъвици, тигрици, пантери и други) от лошите и долни женомразци Flushed
Т.е да ни е честит новият 8-ми сезон, който пред който всички предишни ще изглеждат като детска игра

Да взема да се запиша освен 🤣🤣🤣
И добър сторилайн ще им дам ахахахха

# 628
  • София
Дидо, финалът ще ни хареса ли или не?

# 629
Горкият Мирослав колко хейт събира, чак ми стана неудобно за него.
Ако нямаше спойлери, че той печели и побеждава Калин, мисля, че никой нямаше толкова да го отрази. От добрите на терена е, не е и толкова лош човек или слабохарактерен, честно казано не виждам продукцията да го бута особено, освен може би в "разследването" за храната, където участието му беше потулено и простено. Но то и Радостина и Николета са били в заверата, та и тримата бяха пощадени. Все пак, нямаше как да ги изгонят четирима наведнъж на този етап (за съжаление), защото щяха да пропаднат поне 3 седмици снимки.
Вчера играта беше за жълтите, продукцията се чуди как да ги нахрани. Но стават и неща не по сценарий, малшанс, че Алекс се заблуди на пъзела, а и "лъвиците" много помогнаха за загубата. Само супер пристратен човек би казал, че всичко е нагласено, за да се нахрани именно Мирослав.
Иначе абсолютно се вижда, че Калин е много по-силен играч, с много повече умения. Няма справедливост, но в момента именно Калин е главно действащо лице, ще се изяви, ще поотслабне, ще натрупа още опит по трасетата, което по-скоро го поставя в по-добра светлина и според мен показва, че сценарият се завърта именно около него като главен герой. Макар че Алекс успешно му открадна тази роля в епизода. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт