💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 037
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добре, няма значение играта му, виждаме я. Какво работи, защото “собствени бизнеси” звучи смешно. Какво е фотографирал, някоя известна забележителност или личност? Някой да е бил с него на приключенска експедиция?
Ето какво бях пускал по-рано. Основният му бизнес е да продава магнитчета Hands Muscle
Скрит текст:

И който иска да се наслаждава на изключителна и неповторима дикция ето как си рекламира този big biznis Joy
https://www.facebook.com/share/r/1HbJm8WTUh/

Да взема да се запиша освен
И добър сторилайн ще им дам ахахахха
Ако имаш излишни няколко К (все още в лева), лесно ще намериш гладни треньори които да ти ги вземат Joy

Дидо, финалът ще ни хареса ли или не?
Нямам идея какво ще харесате и какво не Blush
Аз лично го чакам с нетърпение:
Скрит текст:
да го превъртя на максимална скорост

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 11:22 от dido2k

# 631
  • София
Траян се оженил. Simple Smile

# 632
  • В Града на липите
Аз се чудя дали да не го прескоча финала Rolling Eyes
Като знам как се вживявам, ще изхабя много нерви и мозъчни клетки Sweat Smile
А и вече толкова години едно и също. Заслужават масов бойкот на финала.

# 633
  • тук, на мястото си
Аз все още се надявам финала да е Калин + който и да е друг и Калин да спечели.

# 634
Дидо, само Ванко от Живот на канар ще ме вземе доброволно, другите и с К в евро няма да се навият 🤣🤣🤣

# 635
Здравейте.
Извинете, че нахлувам така в темата.
Да попитам. Има ли подобен прецедент в предишните сезони, играч да наруши правилата на играта и все пак да я спечели?
Гледала съм почти всички сезони, но паметта ми не е силна.

Томи го изгониха, като основен инициатор, двете чавки скоро ще си тръгнат по обясними причини, Иво и Крис, били наясно или не са отстранени.
Гладът е огромен провокатор и разбирам, защо човек може да се подаде на изкушението, не съдя за това. Но накрая да се увенчаеш с победа, когато не си играл по правилата... Особено, когато срещу себе си имаш безупречно чист състезател. Освен, ако не лепнат нещо на Калин до края... Ако продукцията пише сценария, не са добри в това!

И това е само една от причините да не искам спойлера да е верен.

# 636
Ще ме подсети ли някой тая битка довечера как завършваше - имаше ли някакъв пъзел, анаграма...?

# 637
  • София
Защо изведнъж Ръждавичка, Дино и Траян решиха да придърпат Миро в некоалиция? Не е ли по-разумно Ръждавичка, Дино,
Чикагото и Траян да играят заедно срещу Десислава и Мирослаб?

За мен е нелогична некоалицията с Миро и то при положение, че Дино и Траян прекрасно знаят що за стока е Мирко и как беше в коалиция с Пекин, Десислава и Томи в племето на Лечителите.

От друга страна защо Дино и Траян ще застават срещу Чикагото, при положение, че играеха тримата заедно при зелените? Как ще се доверят на човек като Мирка, който влизайки при феномените попада на стар коалиционен партньор в лицето на Десислава?

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 12:15 от Мецани

# 638
  • София
Здравейте.
Извинете, че нахлувам така в темата.
Да попитам. Има ли подобен прецедент в предишните сезони, играч да наруши правилата на играта и все пак да я спечели?
Гледала съм почти всички сезони, но паметта ми не е силна.

Андрей в сезон 3 - цялото им племе ги бяха снимали как се хранят, докато са на реката, с храна вкарана отвън. После се коментираше, че жената на друг участник я е носила, но ми се губят подробности.
Но, да и Андрей беше в нарушение - разликата със сега и Мирослав - Андрей беше страхотен на арената, а не просто добър и като цяло всички се извиниха и си приеха последствията. Не помня някой така да мишкува и мънка.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 18:19 от gg__

# 639
Ще ме подсети ли някой тая битка довечера как завършваше - имаше ли някакъв пъзел, анаграма...?
Това е една от най-глупавите битки. За първи път се появи при Андрей и Морунов, когато с насълзени очи очаквахме финал преди финала, а получихме тази... глупост. Няма пъзел, редят плочки като домино, трябва да падне последната в кофа.

# 640
Защо да е хейт по Миро, novak-чко, самата истина си е. Явно този сезон не е като другите, благотворителен е. Продукцията помага на човек в нужда и Канада е олицетворение на неуспял емигрант. Другите финалисти могат да си платят сметките и са морални победители.

# 641

Качих клипчето във Фейсбук, ама тук не ми дава. В 21:13ч е.
От вчера съм шокирана.
Втрещена!
Сащисана!
Изумена!
Даже през нощта умувах и тази сутрин реших да върна предаването и да снимам.
Значи, коалиции, отстраняване на силни играчи, за да минеш между капките и да ти е по-лесно напред някакси го разбирам, Не го одобрявам разбира се, то аз изначално не бих била в такова предаване, обаче състезател, макар и от другия отбор, жена се превива от болка, а ти не само, че не спираш да я попиташ как е, ами  я ИЗБУТВАШ, за да вървиш по-напред,,
Аз, аз... такова падение на човешкия дух не мога и да си представя!
И не, не съм фен на Ръждавичка (най-вече откакто среса косата на Лапунов с идеята да не се върне и след това потупването с ръцете), но аз по принцип не съм особен кой знае какъв фен на предаването. Може би Калин подкрепям, заради непукизма му и, че е отишъл за приключението и каквото стане. Но, дори мога да приема миналоседмичните му номинации, защото политиката е такава. Пак казвам, глупава стратегия е, по-логично е да стоиш около силните да те избутат и накрая в индивидуалната фаза вече да обърнеш, но да кажем така разбираш нещата,. Обаче, да изръчкаш човек, превиващ се от болка, не дори да спреш и да играеш fairРlay е просто...
Не дъно. Под дъното!

При това, Дъното е лекар. Хипократова клетва, туй-онуй явно не важи за нея.

Малко преигравате. В първия момент Ръждавичка не се превиваше и Пекин нямаше как да знае дали е сериозно. Само видя, че Ръждавичка се забави и я измести за да мине. Чак после Ръждавичка се срина.

# 642
Имам усещането, че от самата продукция ще са провъзгласили Калин за капитан. Щом психарката споменава, че е кълбо от нерви единият вариант е да е от яд, че са направили Калин капитан и са и отнели двата допълнителни гласа, а другият те да са си го избрали, надявайки се да е елиминационна и той да отпадне там защото иначе ще се върне богат и с допълнителни гласове.

# 643
Защо да е хейт по Миро, novak-чко, самата истина си е. Явно този сезон не е като другите, благотворителен е. Продукцията помага на човек в нужда и Канада е олицетворение на неуспял емигрант. Другите финалисти могат да си платят сметките и са морални победители.
Тцъ,успял е.

# 644
Направи ми впечатление нещо, което Ралица и Павел казаха, а именно как е трудно да се сглоби цялостно впечатление за когото и да е. Те ги виждат само на арената и са изненадани от подредения финален пъзел - поведението по локациите, съветите, синхроните, коалициите. В движение е трудно да се уловят всички нюанси, затова си мисля, че самата Продукция не трябва да си вярва, че е всемогъща. Разчитат на това, че могат по всяко време да извъртят, очернят или излъскат според желанията си, но понякога се оказва, че в сглобената картина има детайли, които не позволяват подобна манипулация.

Очевидно е, че не им пука как НАИСТИНА изглежда Миро - те са си решили да го бутат по линията гладен мъченик, който преодолява всичко и все пак лети по арената. Жалкото му скатаване зад жените сигурно ще бъде пробутано като страхотно кавалерство и супергеройство - онзи, който пази жените и търпи с тях глад и лишения и вижда у тях страхотните играчи, които другите не виждат. Simple Smile Ето сега ще заиграе и с Ръждавичка, която, видите ли - дори братчето ѝ Калин не ще, защото много не ѝ вярва - ама наш Миро като истински защитник на женската сила е решил да  оцени високо. Лош Калин, женомразец, остави си сестричката. Добър Миро - радетел за равнопоставеността. Бременна жена, която идва да го гушка на финалния съвет край огъня. Хвалби, сълзи. Ще ги нагласят нещата, не бойте се, длъжни са да опитат.

Завеса...

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 12:37 от жижик

Общи условия

Активация на акаунт