💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 342
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 765
Я, Ръждавичка прави плах опит в домакинстването
Какво се случва?

Не се надявай много. Просто моментна носталгия по Алекс. 😁

# 766
Тоя изолатор да го взимат ромите, по Дино. Всички жълти от там, желязото ги е облъчило. Дано Калин и Алекс се спасят от там без увреждания.
Ж4 е тотално увредена. Няма как да се оправи и до сезон 9.

# 767
Хора отивайте да пускате Тото, Ръждавичка са раздаде на 0,0001% за домакинството! Не мога да повярвам. 😲 Обявяваме официален национален празник!

# 768
За мен пък това е един от най-интересните сезони даже ми е в топ 3.Не случайно интереса и тук се върна ,и не е само заради Калин ами като цяло.
Колкото до Калин той е един на милион буквално.90% процента от участващите са гледали шоуто ,подготвяли са се.Докато той е самороден диамант ,и определено се превърна в  любимеца на всички не само за този сезон ами  може би за всички до сега.

Не мога да съдя за предни сезони, но този засега наистина удря в земята миналогодишния от към телевизионен рейтинг. А дори още не са включени последните 4-5 седмици от сезона, които са кулминацията и традиционно са с по-високи резултати.

И основната причина си е каста. Доста хора тука си го плюят, защото си мислят, че това предаване трябва да е "Олимпийските игри", но се оказа, че с по-разнообразни типажи интересът на хората се оказа по-голям.

# 769
Мирослав какъв страшен лъжец е🤢🤢🤢🤢.
Не бил тук за коалициите,а за битките каза човека,където на номинационните все му е лошо,а на елиминационните търчи като луд.
Буквално от ден 1 влезна в коалиция и от тогава не е излизал.
Убеждавам се,че колкото повече повтаряш една лъжа тя става истина,Мирослав яде няколко пъти,включително сандвичите на Томи.
Изключително противен играч.
П.С Имал голям проблем,че могло да го предадат,защото са оставили Чикагото и това не му харесвало,но че той предава Сапунджиева няма проблем.

# 770
  • Варна
Пекин не спира да рие по Алекс, но Николета  се пропука.  Браво на Алекс!
Тя нейната лесна, има си саби жената.
С тия саби като нищо ще додрапа до сливането, че и по напред.

# 771
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пекин нещо съвсем откачи в тоя Изолатор - всички се страхували от умрелите лъвици, ЖДНБ! Joy
Много ми стана смешно Алекс как безцеремонно събуди 3Ж. Съвсем в стил "Добро утро, успешни млади хора, само дето тези не са успешни.
Обаче думите му са хванали дикиш в главата на Николетка. Тъкмо се бях отказала да вярвам, че посятото ще има почва къде да се хване, то току-виж взело, че дори родило нещо. Дано!
Само Мирката си е построил комунизма по някакъв непонятен за мен начин - не се налага да мисли за нищо, той си е фикус, другите оправят стратегиите, игрите, коалициите, бакиите. Той само кима доволно с глава и одобрява.
Не можел да играе със Сапунджиева, защото е нарочена за номинации. Пусти страх!
Но ме дразни решението на синята коалиция да привлекат това мекотело, вместо да си играят с Чикагото. Не знам кога и защо толкова го намразиха, че чак предпочитат Мирка пред него.

# 772
  • София
Прекалено много акцентираха на лидерските умения на Алекс
Убедена бях, че той ще иде. Ама то не било капитанство, а само да я замести. Направо се гаврят с участниците!

# 773
  • В Града на липите
Ееееее, ама това е пълна простотия.
От какъв зор пак ще остава капитан Пекин.
Сценаристите са гадни сеирджии. Трябва да му дадат поне 200 гроша на Калин, ако победи.

# 774
  • Варна
Е, тъпо

# 775
  • София
Повръща ми се!!!

# 776
  • Някъде там...
Е това на нищо не прилича вече!!!

# 777
Няма такава наглост от продукцията. Дъното. ,,Пекин, продължаваш да си капитан, но друг ще ти води битката. Накрая, на съвет ще го пратиш на елиминация." 🤦‍♀️

# 778
  • На Изток от Рая
Прекалиха много вече, това на нищо не прилича вече

# 779
Ебаси и подигравката  , значи Пекин си остава капитан с два гласа но няма да ходи на битка ужас , дълбаете дъното от продукцията направо и кажете на Пекин , че ще се яви на финалната битка и ще се състезава сама със себе си , направо полудявам

Общи условия

Активация на акаунт