💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 832
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 915
  • Някъде там...
Траян трябваше да вземе грошовете, излъга се.

# 916
Еми тъпичък си е Траян!

# 917
  • Варна
Отивам да лягам, но не мога да ги гледам вече

# 918
  • София
Да беше пуснал на жълтите поне да хапнат. След толкова пипкава битка, ни единия ни другия са на плюс.

# 919
На миналата капитанска Пекин 100 гроша ли взе ?

# 920
  • София
Това ми попадна във фейсбук сега. На Траян плочките не започват откъдето трябва.

# 921
  • София
Отново с горчив вкус от битката...

# 922
Явно не дадоха грошове по сценарий, за да не вземе някой да догони Миро канадски по богатство Grinning Хич не се ядосвам. Тъпомерът продължава да чупи рекорди.

# 923
Траян хубаво го би ама малко
по-скромно.Калин го размаза на терен реално без да си дава зор,и само наивноста му го лиши от победата.Смисъл малко ми е неестесвено.
Това,че Калин е любимец на бг мамите не означава,че трябва да се умаловажава победата на Траян. Би си го заслужено.

# 924
по-скромно.Калин го размаза на терен реално без да си дава зор,и само наивноста му го лиши от победата.Смисъл малко ми е неестесвено.
Това,че Калин е любимец на бг мамите не означава,че трябва да се умаловажава победата на Траян. Би си го заслужено.
С кое точно? С кое го превъзхождаше  освен както казах на коша.Айде стига глупости и си сложи очила .Би го хубаво.Казахме честито,но реално Калин повече се би сам.

# 925
Ако и' беше "брат", щеше да иска той да хапне

# 926
  • Някъде там...
Алекс кефи, продължава да натиска Николета.

# 927
Всичко е нагласено и недомислено. единия свършва пръв, другия бута пръв, единия наредил както трябва, другия почва от половината на летвата. Пълна пародия.

# 928
Ако са верни кадрите показани от потребителите, значи не е заслужена. И никой не омаловажава заслугите на никого.

# 929
  • София
Ако Хамлет беше жена, щеше да се казва Николета.

Общи условия

Активация на акаунт