💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 830
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 930
Дино що говори сякаш е съпруга на Траян?

# 931
На Калин катапулта нещо е дефектен, той изобщо не изстрелва летвата напред, а само нагоре. И явно наляво.

# 932
  • В Града на липите
Добре че е Дино да се посмеем Grinning
Сега стискаме палци и на ръцете и на краката Безименните да бият въпреки предимството.
Давай Алекс Sweat Smile Николетка е на ръба да смени за 65ти път коалицията си

# 933
Пак дават 1в1 битка,че да може Пекин да изпъкне.

# 934
  • Някъде там...
Ох, на тази битка май нямат шанс жълтите.

# 935
Калине, благородството да му  върнеш плочките от басейнчето ли ти изяде едната   секунда? Агресирам като чуя мрънкането на Пекин.
Ще видите кадри от "Гадни копилета". Познайте на кого ми прилича фашисткия офицер:
Скрит текст:

# 936
  • София
Калин си изпати от своята благородност...Ако не му беше подал плочката на Траян и той сам се беше разкарал да я вземе, щеше да изгуби 20тина секунди, които на Калин щяха да са му предостатъчни..
Все пак е добре, че няма да нахрани кучетата, които го лаят..
п.п. писали сме заедно с victoria vassileva..

# 937
  • София
Ох, на тази битка май нямат шанс жълтите.

И аз не виждам как биха могли да победят. На Калин грубата сила му липсва. Айде Пекин и Николета ще вземат нещо срещу сините жени, ама до там. Алекс не го виждам как ще бие Чикагото

# 938
Да идва 5ти декември по-бързо и да закриват тоя бълвоч.  Трудно е за гледане вече. Добре, че има двама , трима готини участници, който праят малко по-поносимо всичко

# 939
Траян хубаво го би ама малко
по-скромно.Калин го размаза на терен реално без да си дава зор,и само наивноста му го лиши от победата.Смисъл малко ми е неестесвено.
Това,че Калин е любимец на бг мамите не означава,че трябва да се умаловажава победата на Траян. Би си го заслужено.

Заслужено - да. Доколкото нямаше бутане от продукцията. Освен ако не приемем, че да му започват плочките от някъде си е нарушаване на правилата.
Но иначе Калин го надигра навсякъде, освен с катапулта и загуби от аджамийство - изчака повече с бутането, а и даже двете подадени плочки спестиха на Траян повече от десет секунди.

# 940
Мале Калин го размазват от битки. Не помня в миналото да е имало друг такъв играч, освен Юлиан.

# 941
  • Варна
Радвам се, че Траян взе битката.
Така не бях се смяла скоро, Дино и Траян, страхотни! Simple Smile

# 942
Мале Калин го размазват от битки. Не помня в миналото да е имало друг такъв играч, освен Юлиан.
Ее  Филип във фаза едно и Момчил 😂Има и други балами 😄

# 943
  • В Града на липите
Предимството им сигурно ще е една точка.
За съжаление не ги виждам как ще бият Безименните.
Но пък битката е подходяща, Калин да си почине на тия пръчки Sweat Smile Ще трябва само да бута Grinning

# 944
Да идва 5ти декември по-бързо и да закриват тоя бълвоч.  Трудно е за гледане вече. Добре, че има двама , трима готини участници, който праят малко по-поносимо всичко
Ох, на мен и това вече не ми помага.
Ей сега седнах на компа да го гледам на запис и открих, че нямам желание.
За утрешния епизод ще положа усилие.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт