💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 820
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 945
Тях не са ги пращали да спасяват нечии задник, както сега се спасява задника на Пекин.

Още нещо....Павел се изказа много грозно. Битката беше равностойна. Кслин сам си е виновен, че не бързаше по трасето. Можеше да го бие и то с хубава разлика.

Но битката беше хубава.

#СезонанаКалин#!

# 946
И аз го прекратих днес след поредните 15-минутни реклами и след новината, че Пекин няма да ходи на битка. Все по-трудно се гледа! Стъкмистиката е толкова явна!

# 947
Всичко е нагласено и недомислено. единия свършва пръв, другия бута пръв, единия наредил както трябва, другия почва от половината на летвата. Пълна пародия.
Ако правилно съм видяла, още при пренасянето на плочките, едната на Траян остана под гредата. Та няма как да му стигнат да ги нареди отначало🙄

# 948
Павел е толкова лош водещ че няма накъде.😄Лошото е че и следващата година ще го гледаме.Изпусна се при другата лоша водеща Ваня 😂
Колкото до Калинката това момче си личи че идва от съвсем  различна среда.Толкова  един спокоен,усмихнат.Абе живот.Така и до 100 години ще живее😂

# 949
  • София
Имаше една певица полякиня в един сезон - трябва да организира курсове по пазарлък за грошове в Игри на волята, наравно с разни Мишета и подобни за физическа подготовка. Та нея я помня, че нямаше пропуск в това отношение.

# 950
  • Някъде там...
Тоест Траян е забравил една плочка ли? Кажи честно!
Калинката тази седмица го признавам за пълен карък. Каквото можеше да се обърка, се обърка.
За жалост и за утре съм песимист. А в края на седмицата едва ли ще гледам. Много взе да ми писва тази стъкмистика.

# 951
Всичко е нагласено и недомислено. единия свършва пръв, другия бута пръв, единия наредил както трябва, другия почва от половината на летвата. Пълна пародия.
Ако правилно съм видяла, още при пренасянето на плочките, едната на Траян остана под гредата. Та няма как да му стигнат да ги нареди отначало🙄
Павел не е ли там да следи играта и се спазват правилата? Не да разказва той като бил , той , той...ама беше една 0 лигава. Добре поне , че Ралица я няма и нея да слушаме. Не ги търпя и двамата вече.
За плочките видях още отначало как ги реди Траян, но си викам ще ги размести после, ама така и не почна отначало, а Калин си ги мери, разпределя, нареди ги отначало до края. Ако е имало и останала под гредата плочка (това не обърнах внимание) , то Павел е за изгонване направо. Не знам кой пропуск пореден му е. Ако има съмнение в някой елемент, че не е наред (както беше с дракона на Лапунов) играчът би трябвало да иска проверка. Това са хора отделили от времето си, лишават се, контузват се, изнасят им продукцията, печелят им парите, зрителите , а насреща какво получават?

# 952
Посмях се с Дино. Голяма симпатяга. Имат хората предимство! Браво, Траяне!
Най-много ми хареса, изказването на Траян, че много се радва, защото няма да има храна за жълтите.
Толкова.

# 953
От друга страна, паднал или победил, по чиста игра не съм гледала досега. Говоря от началото на сезона. Дори най- големите ми любимци са си спестявали когато могат. Това чудо Калин е уникум някакъв просто!❤️🙇‍♀️

# 954
Няма да е съвсем справедливо да не отличим и играта на Траян. Състезание е и прояви малко злобичка, че Калин ще обикаля, докато той вкарва с това тъпо устройство. Но иначе се вижда, че не е от тези, на които нещо ще се даде, нито гледа само за себе си (Павел нали все прокрамира, че водещите са гаранти за спазването на правилата. Все пак ако някой може да провери броя на плочките и дали тези на Калин и Траян започват от едно и също място). Във всички случаи го предпочитам пред цяла група други участници. Да не кажа редом с Калин и може би Алекс да са на финал (без играча с харизма на "нацистки офицер").

# 955
Дино обаче много му се кефи на Калин. Постоянно го закача, даже и утре ще си пускат шеги. Иска с него да е на финал.

# 956
  • В Града на липите
И аз харесвам Траян. Нормално е да се кефи, че е бил Калин. То кой не би. Grinning
В лоша серия е Калинката, но по-важно е да е в играта и да не го изпързалят с някоя нагласена елиминационна, като онази с изометрията.

# 957
Траянка е пич.Той ми е в топ 4,но просто тукаа малко прекали.Реално не би Калин чак толкова,колкото Калин сам да се бие 😁Затова ми де искаше малко по- скромно да го дава,но пък е игра има я и спортната злоба.Само за Калин всичко е цветя и рози😂

# 958
  • Дубай
Харесвам Траян и играта му,но Калин е моя човек. Истината е, че, да, Траян беше по-бърз и ловък и успя...
Не ми харесва изказването за храната, защото преди всичко трябва да си човек, но всеки с неговите възгледи.

# 959
Траянка е пич.Той ми е в топ 4,но просто тукаа малко прекали.Реално не би Калин чак толкова,колкото Калин сам да се бие 😁Затова ми де искаше малко по- скромно да го дава,но пък е игра има я и спортната злоба.Само за Калин всичко е цветя и рози😂

Напълно съм съгласна! Калин си ми е като Малкия принц. Само дето не е русичък. Цветя и рози!

Общи условия

Активация на акаунт