💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 814
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 960
Адреналин. Траян все пак взе предимство. Joy

И Траян има някаква харизма.

Калинчо е голям партизанин. От неговите синхрони не може да се разбере бие или не. Вечно е ухилен. И му е все тая. Сладур.
А, да. И ПекинА е доволна. Няма грошове. Ще спи рахат.

# 961
  • София
И какво му е на изказването на Траян? Че не иска хиените да бъдат нахранени. И аз не искам. Ако бях на Калин щях да падна умишлено. Ще ме лаят кучетата, пък аз да храня. Няма шанс.

Битката беше много хубава. И двама играха спортсменски. Харесвам много Траян и Дино, обаче тази некоалиция с фикуса няма да им я простя.

# 962
Ако Калин отпадне - съвсем хипотетично - не знам колко хора ще гледат формата. Аз няма - със сигурност. Честно, така скоро не бях се потрисала от нещо толкова далече от мен като едно телевизонно предаване...

# 963
  • тук и там
Много нагло,направо се гаврят със зрителите .Начи,Пекина ,дето е най-силната жена уж,лъвицата дето не е  по-слаба от мъжете,ся не може да ходи на битка,щото била изтощена и Калин ще ходи вместо нея..Това,щото Траян и с 15 килограма жилетка,пак щеше да бие "най-силната жена".Апропо,можеха да изпратят писмо на сините и те да заменят Траян с Ръждавичка,нали уж да,са на равно..
Не знам как не ги е срам,чудя се и Пекин как не я срам от това,че само с помощта на продукцията бута напред..Калин ходи на капитанските битките вместо нея,накрая тя има два гласа на съвета...Справедливост ли..Трябваше думата на онзи пъзел   да е "Подигравка"..

# 964
Траян хубаво го би ама малко
по-скромно.Калин го размаза на терен реално без да си дава зор,и само наивноста му го лиши от победата.Смисъл малко ми е неестесвено.
Това,че Калин е любимец на бг мамите не означава,че трябва да се умаловажава победата на Траян. Би си го заслужено.
Върни един коментар преди твоя и помисли пак.

# 965
  • Дубай
Ой, това с принца много му отива на Калин.

# 966
Траянчо добре се пазари момчето, Калин трябваше да остане да види как се прави. Не че спечели нещо Траян, ама поне опита.
Дино ме скъса от смях, направо с глас се смях. 'Може да сме беднички, ама имаме предимство' Grinning

Калинката ще го разсипят момчето. Дано поне едната номинационна я спечелят жълтите

# 967
Предаването вече става нетърпимо.
Толкова са нагласени нещата вече, че е по-зле и от миналата година.
Как може един играч постоянно да е на битки, да се бие вместо капитана, но да няма неговите привилегии
Въобще тия жени сега като се виждат отстрани колко са некадърни, не ги ли в срам че са додрапали само с гласове, а не защото имат някакви данни.
Липсват им базови ценности, направо е срамно.
Не е адекватно накрая Калин да е смазан от битки до финала а някои само да лежат по земята и да се чудят защо са живи ама иначе много силни.

# 968
Аз сега гледам с изоставане точно епизода с подмяната на Пекин с Калин и даже ме е срам да гледам. Не знам на нея какво и е сега като се гледа по телевизията и утре ще има ли очи да си покаже носа на улицата.

# 969
Коя е слабата страна на твоята приятелка?

Смея се с глас на това 🤣🤣🤣🤣

А Дино как бъзика Траян за това предимство хаха. Като свредел е 🤣 Действително малко грошове предложиха, де.

# 970
  • Някъде там...
Ако Калин отпадне - съвсем хипотетично - не знам колко хора ще гледат формата. Аз няма - със сигурност. Честно, така скоро не бях се потрисала от нещо толкова далече от мен като едно телевизонно предаване...
И аз си го мислех днес, ако Калин отпадне, приключвам с гледането. И така не съм се зарибявала от сезона на Момчил. Joy
Нашето момче обаче се поизмори, няма вече свежия вид отпреди няколко епизода. А сега са две битки в един ден.
Това не му пречи да е нахилен и позитивен. Уважава противника, приема загубата с достойнство, не таи лоши чувства. Как успява да е постоянно оптимист, не знам.

Не харесвам битки с елемент на късмет. Да си кажа пак.

# 971
Да, продукцията бута Пекин. Но в случая аз виждам как продукцията иска да изцеди Калин. Пекин втора седмица ли е служебен капитан? Или по-скоро да кажа - втора седмица ли е с два гласа? Капитан, който въобще не се е потил, тя не се е била. И не Пекин избира Калин да се бие вместо нея, а продукцията. Калин тази и предната седмица е този, който игра и се измаря. Но за него няма допълнителни гласове, няма награди, предимства. Пекин не била яла от томовите покупки и затова капитан. Че Калин какво е съгрешил? Сега целта е ясна - Мирка хапва и почива, Калин по две битки на ден, по два поста да покрива, щото са с човек по-малко, на пъзел, на люлки, на ласо, на лодки.....

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 23:04 от Chapka

# 972
Отново с горчив вкус от битката...

Не помня друг играч в ИВ, срещу който продукцията да е играла толкова пъти. Хем звездата им, хем зор да пада на колкото може повече битки. Къде нагласени, къде без правила...Извратена работа.
Някой отбеляза ли "пророчеството" на Павел, че на финала Калин с "ейййй толкова" ще остане от победата?

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 23:04 от MikasaA

# 973
Няма да протестирам, ако Траян победи. Сто пъти по-нормално от Миро. Иначе чудесна битка днес. За скатаването на Пекин от продукцията - те такива го играят -отвратителни. И очевидно Пекин и компания им импонират. А за срам - хич да не се надяваме. Тези чувство за срам нямат. Само наглост до дупка.

# 974
Ами то сценарият за финала вече е написан, затова Павел предупреждава Калин.

Общи условия

Активация на акаунт