💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 3 662
  • 112
  •   48
Отговори
# 15
За финалисти- Калин, Чикагото и Ръждавичка съм гласувал. Малко съм изненадан,че Траян има толкова гласове. Не искам да бъда разбран погрешно,момчето си е стабилно и по всяка вероятност ще стигне обединеното племе, ама чак финалист.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 00:39 от ropfkgfgfgu23284

# 16
  • София
Кадри на Люлин:
Фифо, Калин, Ивайло, Александър и Николета

# 17
И аз искам Ръждавичка на финал по принцип, но де факто предпочитам да не гледам жилетки и “изравняване” на силите.

Благодаря Дяволо, Сони!
За финалисти- Калин, Чикагото и Ръждавичка съм гласувал. Малко съм изненадан,че Траян има толкова гласове. Не искам да бъда разбран погрешно,момчето си е стабилно и по всяка вероятност ще стигне обединеното племе, ама чак финалист.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 02:40 от koremche

# 18
  • софия
Благодаря за темата Дяволо, Сони Hug

По анкетата
Финал Калин Чикаго и Траян.
Ръждавичка ми е втора по любимост от формаАта, с малко след Анимето.
Но не мога да си представа финална битка с участието смесено на мъже и жени.
За мен това е противоестествено и нелепо за Финал.
Затова Ръждето не ми е в тройката. Което също е нелепо.
Гледам Надкаст, Саркаст и Ауткаст.
За мен са еднакво ценни - различнен подход, различна емоция. Идеално си ги съчетавам като взаимодопълващи се. Не ги пропускам. Чат пат и Чакалчето- но все по-рядко. Последните с Викинга и Борис все пак ги изгледах.
След игрите - само Лапунов.

А днешния с Ралица и Павел каква му беше идеята, не разбрах? Пълна безсмислица....

Одобрявам избора на Алекс. (разчитам да побърка ПекинА с дърдорене. Цар е да човърка точно в слабото място. ПекинА е бетон по принцип, ама и Алекс е перде, та ще има равностойна битка) Joy
Никито ще поддаде.  Чувството и за справедливост ще надделее и няма да устиска натиска. Нещо като Анджито миналата година.

# 19
Благодаря за темата Дяволо, Сони Hug

По анкетата
Финал Калин Чикаго и Траян.
Ръждавичка ми е втора по любимост от формаАта, с малко след Анимето.
Но не мога да си представа финална битка с участието смесено на мъже и жени.
За мен това е противоестествено и нелепо за Финал.
Затова Ръждето не ми е в тройката. Което също е нелепо.
Гледам Надкаст, Саркаст и Ауткаст.
За мен са еднакво ценни - различнен подход, различна емоция. Идеално си ги съчетавам като взаимодопълващи се. Не ги пропускам. Чат пат и Чакалчето- но все по-рядко. Последните с Викинга и Борис все пак ги изгледах.
След игрите - само Лапунов.

А днешния с Ралица и Павел каква му беше идеята, не разбрах? Пълна безсмислица....

Одобрявам избора на Алекс. (разчитам да побърка ПекинА с дърдорене. Цар е да човърка точно в слабото място. ПекинА е бетон по принцип, ама и Алекс е перде, та ще има равностойна битка) Joy
Никито ще поддаде.  Чувството и за справедливост ще надделее и няма да устиска натиска. Нещо като Анджито миналата година.
Николета ще поддаде

Силвето беше тази,която поддаде иначе за останалото и аз съм общо взето съгласен.

# 20
Аз мисля, че Траян е скрития коз този сезон, и колко да ни се иска да спечели Калин, най-вероятно би спечелил Траян. Малко повторение като на сезон 5. Не е любимеца на публика, но е приемлив победител. (Това разбира се не е спойлер и не е свързан с никакви спойлери, а лично логическо мислене).

# 21
Имаше коментари в края на предната тема, че Лапунов се е криел ?!! От никой не се криеше, и изнасяше толкова много битки. Но беше скромен и възпитан и не се тупаше да е най-отпред. Беше много силен, затова го махнаха, да не им развали сценария.  
Така че аз поне няма да се вържа на мантрата на Ръждавичка, че Лапунов й е длъжен от ден първи , ако се срещата и за елиминацията на Горди мрънкаше защо Калин не изпратил Лапунов, после на изолатора защо Лапунов не й правил леглото, после защо не отишъл на елиминация вместо Наталия!! и т.н. Айде претенциите на “принцесата” у лево. Как ме е яд, че сготвиха това момче отчасти и заради нея!

# 22
Аз мисля, че Траян е скрития коз този сезон, и колко да ни се иска да спечели Калин, най-вероятно би спечелил Траян. Малко повторение като на сезон 5. Не е любимеца на публика, но е приемлив победител. (Това разбира се не е спойлер и не е свързан с никакви спойлери, а лично логическо мислене).
То хубаво,но на бая елементи издиша (особенно тези с висенето)

# 23
  • софия
Силвето го отнесе, щото се водеше уж главата на коалицията.
Но и двете с Анджи де отказаха от коалицията.
Затова сравних Ники с Анджи, а и по възраст също.
Селвето срямо Пекин слагам Hands V

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 01:18 от freespirit

# 24
Хоп, в новата темичка. Гласувах за Калин, Ръждавичка и Траян. Стискам им палци!

# 25
  • София
Уф, забравил съм да включа Туньо сред подкастите.
А аз не съм пропуснал негов подкаст вече трети сезон. И ми харесва.
Просто изключих и вече е късно за редакция.
Нищо след края на сезона мога да повторя въпроса, тогава ще е много голяма анкета с всякакви въпроси, обобщения и сравнения по сезони и т.н.

# 26
Благодаря за темата!
Финалисти искам Калин, Чикагото, Ръждавичка.
Относно Лапунов, не разбрах какво толкова е прегрешиш, че така на бързо го прецакаха...

# 27
На финала искам Калин, Чикаго и Дино в този ред.
Не гледам анализи, но от резултатите на анкетата се набива на очи, че тая работа не е за Ванчето.
Изборът Алекс/Мирка не ми харесва по простата причина че Мирка отива на резиденция (освен ако сините не паднат, де, което нищо чудно да е планирано.  Тогава съм окей)

От двамата водещи по-приемлив ми е този който в дадения момент не е в кадър или зад кадър, а изцяло го няма.

Гледам на запис,  БЛАГОДАРЕНИЕ на ДЯВОЛО.

# 28
Дяволо и Сони, благодаря за темата, респект за труда по нея. Благодаря за анкетите и обзорите.
Благодаря за корицата, поредната - Топ.
Финал - Калин, Чикаго и Ръждавичка.

# 29
И аз искам Дино на финал, макар че от всички мъже той в момента е най-дребен (Миро не го броя за мъж).
Тръгнах да обяснявам на баща ми, че да изтекли спойлери какво е станало и той толкова се ядоса на началото, дори не бях казала основното, че ми се развика, че лъжа и стана и от масата 🤣 Мъж на 50+ и фен на Калин.

Общи условия

Активация на акаунт