💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 4 396
  • 130
  •   60
Отговори
# 105
Идеята ми е, не че ще обърнат гласуването, а че Калин и Алекс ако пазаруват, ще принудят Пекин и Николета да изхабят и те грошове. И така дори да додрапат до финалната седмица, са аут веднага. Много им беше удобно досега, особено Николета с голяма усмивка и спокойствие казваше, че няма да харчи. Прятелката и Радка си изхаби всички грошове да я пази, нашата си ги къта за финала. Ами дано и ги измъкнат.
И не сте прави за Николета и жените. Напомням, че когато пратиха Сапунджиева на блатото, тя обърна коалицията и се сближи с Александра. Независимо, че Александра изпрати най-близката и на блатото. Каза, че със жена и е по-спокойно и обърна гръб на Томи и Мирослав. После Александра отпадна, появи се Радостина и Николета пак на същия принцип заряза Кристиян и Ивайло. Тъй че докато Радостина и Пекин са там да я обработват, тя ще си седи с тях. А и те са в силна позиция.

# 106

Всъщност Калин имаше ли право да размени себе си?

Тцъ, за съжаление.

# 107
Може би началото на септември е роден Миро
Скрит текст:

риби с дева или обратното...ахахха

Това би било брутално Grinning

# 108
Синът ми е риби с дева, едвам се търпи. А ми е син Joy

Мирко, да, ако е началото на септември, съм готова пари да заложа, че има риба 😅🤣
Би обяснило много неща за мен хаха

# 109
Гледам сега с огромно закъснение епизодите и този кадър просто реве за заглавие " лъв сред хиени"
Налазили са го стабилно и ръфат от положителната му енергия.

# 110
Сезон 6 беше сезона на жилетките, захлупваха и мъжки двубои понякога, за да им тествали силата и волята (много роптаехме тук в темите, че така загрозяват битката, защото участниците едвам тътрят) видиш ли или може би защото така бяха намерили тънък начин да побутват Мартин Императора.

Най-емблематичния двубой с жилетки 15 кг. беше елиминацията между Добрин и Светлин.
Двама топ претенденти за победата се изправиха рано, рано в братоубийствен двубой. И двамата бяха с жилетки.

Тогава жилетките май не бяха по 15кг.Поне по думите на водещите де.Защото на тях за тегло и дължина не може да се вярва.

# 111
Нямам никаква идея как Ръждавичка събира толкова гласове след всичко, което видяхме през сезона. Обяснявам си го с няколко причини.

Първо, вероятно е тези симпатии всъщност да са симпатии за Феномените - сплотените, приказни Феномени, които ѝ позволиха да развие играта си и я подкрепяха. Толкова много хубави неща имаше в това племе, че дори кривата Ръждавичка не успя да го отрови, поне докато не реши да забие ножа на Лапунов.

Второ, явно наистина звучи опияняващо и вълшебно най-накрая да се намери жена, равностойна на мъжете и хората обичат приказни истории дотолкова, че са склонни да простят страшни дефицити в същността на човека. НЕ Е равностойна на мъжете Ръждавичка. Няма как която и да е жена да бъде равностойна на здрав, подготвен мъж - биологията си е казала думата тук. Жилетка, глад, торби с половината тежест - и все пак Ръждавичка не можа да победи мъж на 44! Това са фактите. Добра е за пола си и не ѝ трябва повече от това. Щеше да ѝ стигне, ако просто беше приела това и беше наблегнала на силните си страни (има ги!), вместо да се надъхва от мъжемразки лозунги и да тръгва на тази обречена тъпа война срещу мъжете. Имайки повече потенциал от останалите жени, тя щеше да иде напред и без да опростява всичко до "жените, да пазим жените". Така изпадна до нивото на Радка, но ПО-ЗЛЕ, защото предаде хора, от които видя единствено добро.

Трето, все още виждам коментари, в които явната липса на възпитание, мусене, крясъци и отношение към "обслужващия персонал" в Резиденцията, са приемани като някакви сладки и безобидни странични неща, които не би трябвало да ни отклоняват вниманието от това колко е надъхана, смела и гори в битките. Ъ? Пак се връщаме на втората точка - толкова ли е нужна наистина някоя дръзка принцеса воин, че започваме да си я измисляме, докато пелената пред очите ни пречи да видим гнилостта и липсата на човешко отношение?

Четвърто, месомелачката на риалитито си върви. За една седмица забравяме отпадналите. Стигат ни три дни, в които не я показват, за да забравим грозните дела и да прехвърлим неодобрението си другаде. Все пак искам да напомня, че Продукцията разчита точно на подобна късопаметност когато ни пробутва недостойните си победители...

Много точно мнение. Отделно постоянните и загуби от Пекин, грешките в последната игра, когато падна поне 3 пъти по трасето.

И не знам откъде това, че била най-силанта за всички сезони, всъщност знам откъде, то се натрапва тук постоянно.

Само предния сезон да вземете, аз не виждам как точно Ръждавичка ще бие Маги на трасе (освен да сложат жилетка на Маги) или дори Силвия Радулова.

# 112
  • София
Гледам сега с огромно закъснение епизодите и този кадър просто реве за заглавие " лъв сред хиени"

Той затова си викна татко Алекс, да им дудне на главите. Ще им се стъжни на силните жени.
бТВ, очаквам реванш за Калинчо тая седмица, съгласно всички правила на народните приказки. Продукцията е прозрачна, смачка го, показа лицето на Ж4 и сега ще почне разчистването. Ралица с такова отвращение ги гледаше на съвета, няма начин да им се размине. Бива ли да са толкова тъпи, за една седмица повече в предаването да стават за посмешище?
Не е спойлер, гадая си просто.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:21 от January_

# 113
Благодаря за новата тема.
За финал: Калин, Чикагото и Траян.

# 114
В битката между Ръждавичка и Чикагото, последният спечели по две причини: първо и главно, защото Черешката си загуби ключа и се мота сумати време да го търси, разконцентрира се и загуби ритъма; второ, защото Чикагото маалко по-сръчно "нанизваше" стълбите и като стрелец беше абсолютно безпогрешен.
Обаче на трасето Ръждавичка просто го смаза! Спокойно можеше и да го затвори с обиколка, което щеше да й даде достатъчно преднина и за стълбите, и за стреблата. И без жилетка пак щеше чувствително да го води. Битката беше мъжка, изтощителна, тежка. Въпреки този малшанс с ключа, Ръждавичка направи фурор на тази битка срещу един от най-силните, аз лично се шокирах докато гледах.
Другото, което само тя е показвала в тези игри, е инициативността да поема отговорни постове и капитанство, без изобщо да се притеснява от елиминации. Големите стратези все смятат, броят кога ще се падне елиминаця, а Черешката се буха баш където има елиминации и окото й не мига!
Но, който търси под вола теле, все ще намери за какво да я критикува. Не разбирам потребители, които, хвалейки добродетелите на Калин като доброта и финес, скачат да плюят по Ръждавичка като каруцари, извинете.

Моето желание за трима финалисти е: Ръждавичка, Калин и Чикагото.

Относно водещите - не гласувах, защото избирам опцията и двамата, Ралица и Павел, да ги няма.

# 115
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата, Diavolo & Soney!

Искам Феномени на финал - Калин, Чикагото и Ръждавичка нищо, че предполага жилетки.
Няма да се учудя Николета отново да смени коалицията, все пак Алекс е доста сладкодумен и за това гласувах положително.
Довечера ще гледам на живо, няма да бойкотирам🙂

# 116
Това със силните жени е пълен виц. Миналият сезон като се сетя - Силвия, Анджела, Маги, Десислава Кантарджиева, Крамарска. Този сезон реално има 2 силни жени на трасе - Ръждавичка и Пекин. Като втората е по-силна социално интелектуално и на груба физическа сила, не е комплексна. Мога да добавя и Сапунджиева и стават 3.  И сезон 4 и сезон 6 имаше повече силни жени. От пети помня Виктория Пенелова, Денислава и Виолета. От първи даже Роберта, близначките и Марешка. От трети Миленка, Красима и Елизабет. От втори Ваня, Джералдин, сестрите не бяха толкова слаби, Сюзън също. Тъй че със сигурност това не е сезонът на силните жени, даже не знам и в топ 3 дали попада.

# 117

Той затова си викна татко Алекс, да им дудне на главите. Ще им се стъжни на силните жени.
бТВ, очаквам реванш за Калинчо тая седмица, съгласно всички правила на народните приказки. Продукцията е прозрачна, смачка го, показа лицето на Ж4 и сега ще почне разчистването. Ралица с такова отвращение ги гледаше на съвета, няма начин да им се размине. Бива ли да са толкова тъпи, за една седмица повече в предаването да стават за посмешище?
Не е спойлер, гадая си просто.

Съгласна съм с наблюденията ти. Аз също видях погледите на Ралица и нищо чудно продукцията да е искала да им покаже лицата. Не случайно цяла седмица гледахме синхрони с Калин постоянно, акцентирали са на него и са искали да събудят чувството ни на справедливост и оттук да се активираме и да има голям отзвук и гледаемост. Ще бъде интересно, надявам се вече да не толерират слабите и така да направят, че да ги изчистят. Знам, че Калин и Алекс колкото и да са силни в един момент не са богове и няма как постоянно да побеждават, просто ми се иска да не остават по-слаби от тях след тях...
Иначе Калинчо си ми е топ фаворит за победител. Стискам му всички палци които имам 😁🤞

# 118
  • Варна
Запис в темата.
Дяволо, Сони благодаря за труда всяка седмица!😘
Искам Калин на финал и победител!
От другите имам колебания. Ръждата сякаш искам, но ме е яд на нея, че беше основната причина (освен продукцията разбира се) за отпадането на Лапунов.
Дино, Чикагото, Алекс и Траян са ми еднакви за финал.
От жените никоя🙁

# 119
За мен най-вълнуващият финал би бил Калин срещу Лапунов. Трети който и мъж феномен да беше, все става. Ръждавичка не заслужава финал за мен по чисто морални причини - ликвидира Лапунов с любезното съдействие на продукцията, надявам се Пекин или Калин да я отстранят. За да е справедливо все пак.

Общи условия

Активация на акаунт