💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 5 104
  • 142
  •   85
Отговори
# 90
Явно е, че Калин печели моралния вот на публиката Simple Smile
Ако спечели и ИВ - ура!
Но най-вероятно са му скроили шапката, за да не спечели. Само се моля да не е Мрънкялника! Мисля, че всеки друг бих по приела с една идея по-спокойно.
Абе в дъното на всяка класация ми е.
Знам, че мача е свирен и победителя вече седи пред ТВ и гледа сеир на феновете, ама ДАНО това НЕ е Мрънкялника! ДАНО!
Рядко неприятен субект. Може да се каже, че с Рада е трябвало да си останат на блатото и да царуват над всички зелени твари, ама ...

# 91
Благодаря за темата, анкетите, кориците, обзорите, целия труд и старание. Blush

# 92
Дорис не напразно се трърди, че това е #СезонанаКалин#! Божествен е просто.

# 93
Нямам никаква идея как Ръждавичка събира толкова гласове след всичко, което видяхме през сезона. Обяснявам си го с няколко причини.

Първо, вероятно е тези симпатии всъщност да са симпатии за Феномените - сплотените, приказни Феномени, които ѝ позволиха да развие играта си и я подкрепяха. Толкова много хубави неща имаше в това племе, че дори кривата Ръждавичка не успя да го отрови, поне докато не реши да забие ножа на Лапунов.

Второ, явно наистина звучи опияняващо и вълшебно най-накрая да се намери жена, равностойна на мъжете и хората обичат приказни истории дотолкова, че са склонни да простят страшни дефицити в същността на човека. НЕ Е равностойна на мъжете Ръждавичка. Няма как която и да е жена да бъде равностойна на здрав, подготвен мъж - биологията си е казала думата тук. Жилетка, глад, торби с половината тежест - и все пак Ръждавичка не можа да победи мъж на 44! Това са фактите. Добра е за пола си и не ѝ трябва повече от това. Щеше да ѝ стигне, ако просто беше приела това и беше наблегнала на силните си страни (има ги!), вместо да се надъхва от мъжемразки лозунги и да тръгва на тази обречена тъпа война срещу мъжете. Имайки повече потенциал от останалите жени, тя щеше да иде напред и без да опростява всичко до "жените, да пазим жените". Така изпадна до нивото на Радка, но ПО-ЗЛЕ, защото предаде хора, от които видя единствено добро.

Трето, все още виждам коментари, в които явната липса на възпитание, мусене, крясъци и отношение към "обслужващия персонал" в Резиденцията, са приемани като някакви сладки и безобидни странични неща, които не би трябвало да ни отклоняват вниманието от това колко е надъхана, смела и гори в битките. Ъ? Пак се връщаме на втората точка - толкова ли е нужна наистина някоя дръзка принцеса воин, че започваме да си я измисляме, докато пелената пред очите ни пречи да видим гнилостта и липсата на човешко отношение?

Четвърто, месомелачката на риалитито си върви. За една седмица забравяме отпадналите. Стигат ни три дни, в които не я показват, за да забравим грозните дела и да прехвърлим неодобрението си другаде. Все пак искам да напомня, че Продукцията разчита точно на подобна късопаметност когато ни пробутва недостойните си победители...

# 94
Разбра ли се този мрънкалник Миро коя зодия е?
(Залагам на риби с дева или обратното...ахахха)

Разгледах му току що профила в ИГ и снимките му преди започването на предаването са харесани от Калин и Иво. Какъв пък ще е този обрат, че чак и те да го захаресват... странна работа ми де вижда

# 95
Ами аз високо оценявам Ръждавичка. Отлична физическа форма. Добро представяне. Не ме вълнува дали си вдигала чиниите - да са и казали и да не са и ги вдигали, това не касае играта, а техните отношения. Посамозабравила се е, че ефактор, но не е нещо което не се случва на всеки.

Оценявам и Пекин - не ми е фаворит, но е умна, изключително физически силна, издържлива. Има много качества, които да бъдат оценени високо.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 13:37 от the Дорис

# 96
Спред мен Симона я подведоха интервюращите. За това реагира и така. Дадоха и лек наклон какво да казва и как да действа, чрез манипулация - знаете, майстори са на това.

Пуснах малко Чакалкаста, че не го бях пускала с месеци - ами много дълъг, провлачен...изгледах го за има-няма 10 минути с превъртане. Борис от Сезон 3 не спря да хвали жена си Елия, участник в Сезон 4 (която аз не помня, трябва да влезна да видя коя е) че е била най-подготвената жена...тук се измях и т.н. Някой помни ли го това чудо!?

#СезонанаКалин#!

Май беше една от тогавашните "Блатни?/Резерви?" и Алекса я пазеше, за да му е последен бушон и да вземе грошове за главата и.

# 97
Най-емблематичния двубой с жилетки 15 кг. беше елиминацията между Добрин и Светлин.
Двама топ претенденти за победата се изправиха рано, рано в братоубийствен двубой. И двамата бяха с жилетки.

Леле.. това въобще не си го спомням... Grin

# 98
  • Дубай
Да, спомням си Елия. Даже помня, че приказката и беше доста голяма, а на трасета  издишаше.
Калин Чикагото, Дино искам на финал. Дино е нисичък обаче е машинка на терен, много ме радва мен.

Благодаря за темата и корицата!

# 99
За мен този сезон си е сезона на Феномените, не само на Калин. За първи път има едно цяло племе с изградени образи, които са по скоро забавни, интересни, положителни и не дразнят до опротивяване ( дори Гордиенко с нейния запек 😁). Аз лично ще ги запомня всичките. А от другите племена бих добавила Траян ( не знам дали да го броя феномен), Дино, Пекин и Ивайло. Останалите даже не се сещам кои бяха 😁

# 100
Траянчо си започна Феномен и си каза че сърцето му е останало синьо.Така че и той за мен е  от това страхотно племе .☺️

# 101
По въпросите от анкетата:

Калин, Чикагото (защото е силен и добряк) и Дино на финал искам. Като по принцип бих заменила и който и да е от последните двама с Алекс.
Мечтаният финал ми беше Калин, Иво и Лапунов 😅

Не следя кастове, водещите не ми допадат.
Гледам в реално или нова плей.

За Пекин се каня да пиша от доста време - не ме дразни по никакъв начин, макар и да не я харесвам. Плете си кошницата и си играе играта. Но фикусите покрай нея хич не одобрявам. Ако нямаше тази фикс идея за женски финал тя, можеше по- добре да се представи.

# 102
  • Bayern
Нямам никаква идея как Ръждавичка събира толкова гласове след всичко, което видяхме през сезона. Обяснявам си го с няколко причини.

Първо, вероятно е тези симпатии всъщност да са симпатии за Феномените - сплотените, приказни Феномени, които ѝ позволиха да развие играта си и я подкрепяха. Толкова много хубави неща имаше в това племе, че дори кривата Ръждавичка не успя да го отрови, поне докато не реши да забие ножа на Лапунов.

Второ, явно наистина звучи опияняващо и вълшебно най-накрая да се намери жена, равностойна на мъжете и хората обичат приказни истории дотолкова, че са склонни да простят страшни дефицити в същността на човека. НЕ Е равностойна на мъжете Ръждавичка. Няма как която и да е жена да бъде равностойна на здрав, подготвен мъж - биологията си е казала думата тук. Жилетка, глад, торби с половината тежест - и все пак Ръждавичка не можа да победи мъж на 44! Това са фактите. Добра е за пола си и не ѝ трябва повече от това. Щеше да ѝ стигне, ако просто беше приела това и беше наблегнала на силните си страни (има ги!), вместо да се надъхва от мъжемразки лозунги и да тръгва на тази обречена тъпа война срещу мъжете. Имайки повече потенциал от останалите жени, тя щеше да иде напред и без да опростява всичко до "жените, да пазим жените". Така изпадна до нивото на Радка, но ПО-ЗЛЕ, защото предаде хора, от които видя единствено добро.

Трето, все още виждам коментари, в които явната липса на възпитание, мусене, крясъци и отношение към "обслужващия персонал" в Резиденцията, са приемани като някакви сладки и безобидни странични неща, които не би трябвало да ни отклоняват вниманието от това колко е надъхана, смела и гори в битките. Ъ? Пак се връщаме на втората точка - толкова ли е нужна наистина някоя дръзка принцеса воин, че започваме да си я измисляме, докато пелената пред очите ни пречи да видим гнилостта и липсата на човешко отношение?

Четвърто, месомелачката на риалитито си върви. За една седмица забравяме отпадналите. Стигат ни три дни, в които не я показват, за да забравим грозните дела и да прехвърлим неодобрението си другаде. Все пак искам да напомня, че Продукцията разчита точно на подобна късопаметност когато ни пробутва недостойните си победители...
Подкрепям напълно!!! На Симона й се прощава отвратителното отношение само защото била добре подготвена и горяла в битките... Да не забравяме, че има  много по-добри участници на терен и все пак са запазили човешкия си облик! Тя как пък не прихвана поне малко от Лапунов и Калин, щото казват доброто било заразно ... Нищо не може да ме накара да толерирам  поведението на Симона! Дано повече дечица се вдъхновяват от добрите момчета, а не от самовлюбената примадона. Само като чуя, че някой говори за себе си в 3-то лице и ми светва червена лампичка Grin , с Кралев са си лИка прилИка
Гласувам категорично за трима мъже на финал, но не заради жилетките!

# 103
  • Някъде в Матрицата
Аз съм от тези, които от една страна са фенове на това предаване, но от друга в момента изобщо не го гледат редовно. Ами не знам защо тази година нещо не ми се получи гледането. Затова и в анкетата съм от онези, които "гледат по друг начин". А по-точно, мъжът ми гледа, аз чувам от някоя друга стая и отивам да видя, евентулно, какво се е случило.
Иначе чета тука, не толкова редовно, както в предишни сезони. Но от тук придобивам представа какво става.
И аз искам Калон да спечели. Дали ще стане - предстои да разберем. Аз гласувах за него, Дино и Траян. Ако изборите бяха повече, бих добавила Алекс, който много ме разочарова в началото при играта със стената, Чикагото и Ръждавичка. Общо взето гоу-гоу синиии –и зелен Laughing

Всъщност Калин имаше ли право да размени себе си?

п.с Дяволо, Сони - перфектни както винаги. Благодаря. Simple Smile

# 104
Не подкрепих Ръждавичка .Да подготвена,да  много е добра на битките и до тук.Младо момече което се е самозабравило.Никога не видя вина в себе си,все друг и беше виновен.Способна да оплюе и да забие наж в гърба на всеки.Станалото с Лапунов го потвърждава.Сега е срещу Чикагото.Като нищо ще се обърне и срещу братчето и.
Все тя е права,все тя най много знае,все други  са виновни.Всичко това обезсмисля  възможностите и в играта.Не си ли човек...

Общи условия

Активация на акаунт