💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 4 727
  • 133
  •   60
Отговори
# 75
на Калин лявата му буза нещо не е наред.
Нищо му няма на бузата 😂Боже за какви неща се хващат хората🤦.Гледай му очите там е истината ☺️
очи като очи. лявата му буза не е наред. виж, очите на китайката са друго нещо. изографисани...
Няма кво да гледам момчето си е прекрасно,и никой и нищо не може да му вземе от красотата.Не се занимавайте  с глупости да пишете.За 7 сезона Калин е може би най естесвения и с най -хубави черти  участник от мъжки пол ,и казано нещо различно  би било глупост за мен дори и да не го харесваш като играч..И моля не сравнявай тези красиви очи с тези на противната  змия.Няма база за сравнение 😁

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 12:00 от *Ани*

# 76
Отново голямо благодаря и за новата тема! На този поглед от корицата се надявам да направи грандиозни обрати тази седмицата и жълтите най-накрая да изплуват от калта и барем оценят усилията на звездното ни момче. За финала - надявам се на конфигурация от оригинални феномени. Гласувах за Калин, Алекс и Ръждавика. По принцип не гледам под/над/аут-касти,  но ако гостът ми е интересен бих гледала.  За водещите - тази комбинация на Павел с Ралица ми е отвратителна. Особено Павел - сори, ама не ставаш, брат. Гледам и на запис, и в реално време, според зависи с какво време разполагам. Не съм чак такъв върл фен, та да пропусна излизане с приятели, например, за да гледам Игрите от 20 часа. Grinning

# 77
  • София
Добър ден,млади и успешни хора! Yum
Моят мечтан финал е в синьо.Отбелязах сърцето и мозъка на феномени-Калин и Алекс.
Третото място дадох на Траян,но съм съгласна и на Чикагото и Ръждавичка.За последната дано не се е случило нещо фатално,би било ужасно нелепо да завърши участието си по този начин.
Надкаст следя  основно и заради Предателите,но също и Ауткаст,Чакалкаст,Туньо и Виолета.Саркаст все се каня да загледам.Ваня-само за определени участници.
Всичко ми е с отложен старт и превъртане на реклами-12 мин. блок е покъртително.
Не ми хареса избора на Калин в частта с Мирка.Пекин за Сапунджиева беше добре за мен,но предполагам ,че е наложен "непипаж" за капитанката.
Ще продължавам да подкрепям феномени.

# 78
  • София
Надявах се, че Ръждавичка ще попадне в топ 3, но сигурно поне едно 20, 30 човека не гласуват за нея заради жилетките. Разбирам го...
Траян и на мен ми се вдигна много. Вече е на чистия плюс. Имаше силна седмица с речта срещу Д-р Пекин, когато я постави на място, а и продукцията един вид и после играта с тичането, когато донесе 2 точки. Така че не съм учуден.
По-рано през сезона в подобна анкета Ръждавичка беше в топ 3.
Тя реално загуби не малка част от подкрепата за нея заради Лапунов и съюза и с Радостина и Николета. Смятайте ако не беше се случило всичко това и беше твърдо с Лапунов и Ф4, 100% щеше да е в топ 2/3 по популярност и харесване навсякъде. Simple Smile

# 79
Довечера ще е много интересно да видя реакцията на Алекс. Спомням си когато го попитаха какво мисли за преместването на Калин в безименните и той рече, че не може да си представи как ще стане по лошо. Тааааа.. Чудя се, дали и тази вечер ще смята така хаха. Интересно ми е как ще се хапят с Пекин.
Според вас дали тя ще склони и зареже досегашната им коалиция?

# 80
Много искам на финал да са Мирослав, Пекин и Радостина. Продуцентите заслужават такива финалисти. Но не искам да манипулирам анкетата, така че тройката ми е следната - пещерното момче, момчето, което катери върхове, и момчето със слънце в очите.

# 81
  • София
Абсурд. Ще си плюе на всичко за което се бори цял сезон. Ще си дискредитира собствената игра и стратегия.
Но нямам търпение за словесния сблъсък между Александър и Д-р Пекин.
По-скоро лабилната Николета може да смени лагера отново.
Д-р Пекин и Радостина са хардкор Wink

# 82
Според мен Алекс има всички шансове да прегрупира коалициите. Но все пак си мисля, че Пекин ще си остане със жените. Тя си каза, че за нея е много по-изгодно да чисти силни мъже преди финала. Николета има шанс за 221 път да смени коалицията, но тя има нужда от жена в нея, за да го направи, тъй че няма шанс. Все пак предполагам, че тази седмица ще отпадне феномен. Сапунджиева отстранена от Калин. Иначе поне Алекс и Калин могат да разбутат грошовете на Николета и Пекин.

# 83
  • София
Има логика за това да.
Така Калин вече ще има 200 гроша + 100 гроша за Александър.
Така ще имат 8 гласа общо.

Ама не, пак няма шанс за обрат.
Д-р Пекин е вечен капитан и има 2 гласа. Има и 150 гроша.
Николета също има 100 гроша + сабите.
Т.е. жените разполагат с цели 11 гласа.

Единственият шанс за Калин и Александър е да успеят да прикоткат Николета или да се надяват да не паднат 2 пъти на номинационна битка за 1 седмица.

# 84
  • София
Николета играе със силните на деня,не й трябва жена да я прикотка,Само с нея е възможен пробив.
Абе Алекс ще ги нагласи нещата Simple Smile

# 85
Ръждавичка ако не беше сътворила синхроните и глупости с Лапунов и сближаването с двете руси патки имаше реален шанс да е в топ две зад Калин.😄Аз пак си гласувах за нея де.Въпреки че мрънка и прави глупости уважавам силата и този сезон 😁

# 86
Мирко има цели 5 гласа, ПекинА го бие, а Рада нито един. Бива ли такова нещо?
Не можем да оценим качествата им, борбата им, уменията им, а хората се трепят в тези коалиция и да се сливат с инвентара....

# 87
Спред мен Симона я подведоха интервюращите. За това реагира и така. Дадоха и лек наклон какво да казва и как да действа, чрез манипулация - знаете, майстори са на това.

Пуснах малко Чакалкаста, че не го бях пускала с месеци - ами много дълъг, провлачен...изгледах го за има-няма 10 минути с превъртане. Борис от Сезон 3 не спря да хвали жена си Елия, участник в Сезон 4 (която аз не помня, трябва да влезна да видя коя е) че е била най-подготвената жена...тук се измях и т.н. Някой помни ли го това чудо!?

#СезонанаКалин#!

# 88
Спред мен Симона я подведоха интервюращите.

Борис от Сезон 3 не спря да хвали жена си Елия, участник в Сезон 4 (която аз не помня, трябва да влезна да видя коя е) че е била най-подготвената жена...тук се изсмях и т.н. Някой помни ли го това чудо!?

#СезонанаКалин#!
Жена му Елина, бях запомнил че я приели на кастинга защото била направила 100 бърпита наведнъж или нещо подобно. Ако беше в племената според мен щеше да покаже някакви умения, в плуването не я биваше, но халките със сигурност щеше да ги минава без проблеми.

# 89
Айде да се запиша в темата. Simple Smile
За мен има един видимо открояващ се с физически и личностни качества, който заслужава да е победител - Калин. Дори и поради някакво злощастно съвпадение да не спечели той фактически - за мен това е победителя и ТОЧКА!
Рядко се вижда подобно съчетание на физическа издържливост, смиреност, скромност, позитивност и приятен нрав + интересна визия. Ако продукцията го прецака ще се включа в тия дето ще я вземем на абордаж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт