💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 4 396
  • 130
  •   60
Отговори
# 45
  • Русе
Нашето семейство харесва Калин и Лапунов от ден 1, както се казва. В това число съпругът ми и двете деца на 11 и 16. Дори майка ми, която в началото не харесваше много Калин, вече му симпатизира. Това по въпроса за бабите. Smirk

В анкетата гласувах с 2 опции - Калин и Траян. За трети опонент нямам проблем да са Алекс, Ръждавичка или Чикагото. С една дума: Феномени.Blue Heart

# 46
Гласувах за финал Калин, Чикагото и Дино.
Отпада ми Ръждавичка, защото не искам да гледам жилетки. Бих искала да е на финал, но ако можеха да изравнят силите по някакъв друг начин - допълнително препятствие или време, по-голяма тежест, ако има нещо за дърпане/бутане/носене. Продукцията обаче не ги умее тези неща и с жилетки от по 15кг скапват всичко.
Колебаех се и между Дино и Траян, но сякаш Дино ми харесва повече на арената.
Подкасти и подобни не гледам.
На мястото на Калин аз бих разменила Пекин със Сапунджиева.

# 47
Блаодаря за темата!

Гласувах за Калин, Ръжденцето и Траян. В този ред са ми. Гледам Игрите в реално време. Гласувах за Ауткаст аз - най-коректен е от всички изброени за мен и става все  по - добър. Няма локуми и прочие. Абе топ е.

#СезонанаКалин#!

# 48
Дадох си гласовете за Калин и останалите два за Симончето и Дино.
По другите въпроси не гледам подкастове.
Игрите гледам или на запис или в реално време.Зависи от времето с което разполагам.
По въпроса за харесването.Не гласувах.И Ралица и Павел ме дразнят.
Както писах в предната тема Калин направи добър избор с това да вземе Алекс.Колкото до Николета тя е такава бяла птица ,че всичко очаквам от нея и гласувах с ДА.

# 49
Убийствен поглед...ууаааууу..
Благодаря за новата тема,и сега ми се иска да се включи и една нова точка към анкетите.Коя корица ви харесва най-много?
Иначе гласувах да Калин,Траян и Алекс.Не омаловажавам силата на жените,но както и в другите сезони,и в този не виждам силно конкурентна жена на останалите играчи.За да победи жена,трябва да е копие на Калин,Алекс и Чикагото,едновременно,а това е невъзможно.
Колкото до над,под,аут класовете,следя само Бинев,защото се опитва да прави разбор на седмицата,и почти винаги неговото виждане съвпаса с моето..хихихи/разбрахте нали/.
Колкото до рокадата,първосигнално реагирах,Сапунджиева за Пекин.Предполагам и Калинката си го е помислил,но са му сложили пръта..и с голямата ножица са го порязали.А това да вземе Симона,в този кошер на змии е направо пфууу,не може да и го причини.Алекс е правилния избор,силен,умен,закрилник и баща...Но като цяло очаквам голямо съскане да падне,и докато не отменят капитанската на Пекин, не виждам как нещата ще се движат напред.Тук са в точката на замръзване.

# 50
Само и аз с прецизността на Калин да кажа- наградата всъщност е 90 хил.лв. 10% отиват да данъци. След 1 януари ще са само 45 хил.евро. Според мен това е сума, която съпоставимо на вложените усилия, време, унижения и заболявания, всеки от участниците би могъл спокойно и премерено да заработи за ок. година. Ако се спечелят от "връзкар" е вероятно да трябва и да "дели" парите с благодетеля или да му ги дават на части 15 години... Така че спирам да преживявам кой печели по благословия на сценаристите. От сърце ви желая хубава седмица и само положителни преживявания.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 11:41 от victoria vassileva

# 51
За финала: любимецът Калин, Траян и Чикагото.
Калин - защото е абсолютен феномен! Още много мога да напиша, но няма нужда, всички го виждат с очите си.
Траян - защото е стабилен и е от малкото, които не дразнят по никакъв начин!
Чикагото - е, защото си е Чикагото - истински човек, силен на терен и добряк!

# 52
  • В Града на липите
Diavolo, Soney, благодаря за новата тема!
Гласувах за син финал - Калин, Чикагото и Алекс.
Бих заменила Алекс с Ръждавичка, но не одобрявам жилетките. За мен не е равностойно.
Траян издиша на висящите елементи, Дино постоянно се оплаква от някоя болежка, та някакси Алекс ми се вижда по-постоянен и компонентен на трасето.
От подкастите гледам само Неделчо и Туджаров, за Ауткаст и Саркаст разбрах от анкетата. Може да ги послушам след финала.
За "избора" на Калин все повече си мисля, че е правилен. Дано обърнат играта.
Кадри на Люлин:
Фифо, Калин, Ивайло, Александър и Николета
Значи Николетка могат да я привлекат по люлинска линия Grinning
Погледнах в анкетата и видях, че повечето сме гласували за поредната й смяна на мнение. Може да направи рекорд по коалиции.

# 53
  • София
Благодаря за темата и огромния труд, Дяволче и Сони Heart
Корица -топ Heart Eyes
За финал гласувах за Калин, Ръждето и Траян. Гледам и други са го включили в топ 3, браво. Аз сложих Траян, защото си го набелязах още от битката за влизане, където отнесе знаете кого, симпатяга е и не ме е подразнил с нищо за сега Joy

Касти не гледам, ако имах време щях да заложа само и единствено на outcast, много приятни разбори прави. Айде като стана "бабичка" и се пенсионирам, ще наваксам.

# 54
  • София
Аз гласувах, освен за обичайните заподозрени Калин и Ръжде, и за един "пенсионер" - Алекс, да дава пример на младите. Не гледам подкасти, но съм много благодарна на преразкази на различни гостувания в темата.

# 55
на Калин лявата му буза нещо не е наред.
Нищо му няма на бузата 😂Боже за какви неща се хващат хората🤦.Гледай му очите там е истината ☺️

# 56
Аз гласувах за моят топ 3 да бъде  Сапунджиева, Ръждавичка и Калин

# 57
  • София
Нищо му няма на бузата 😂Боже за какви неща се хващат хората🤦.Гледай му очите там е истината ☺️

Зарежи ги, някои мъже са по-обсебени от Калин, отколкото сме ние. Завист ли е, любов ли е, кой да ти каже Joy

# 58

Ех, ех. Да бяха само очите.. 😀😅 Цяло чудо е че си няма половинка.. 😁

# 59
Благодаря за новата тема. А корицата е топ

Общи условия

Активация на акаунт