💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 4 396
  • 130
  •   60
Отговори
# 60
  • София
на Калин лявата му буза нещо не е наред.
Нищо му няма на бузата 😂Боже за какви неща се хващат хората🤦.Гледай му очите там е истината ☺️

Ех, ех. Да бяха само очите.. 😀😅 Цяло чудо е че си няма половинка.. 😁

Може пък и да си има, не е нужно да я изпляска в ефир. Представям си какви съобщения получава тия дни Stuck Out Tongue Winking Eye избор със сигурност има.

# 61
И аз искам Ръждавичка на финал по принцип, но де факто предпочитам да не гледам жилетки и “изравняване” на силите.

В единствения финал досега, в който е участвала жена, нямаше жилетки и "изравняване" на сили.....Stuck Out Tongue

# 62
Благодаря за темата! Не мисля, че сезонът е на един играч, било то и страхотния Калин. Съгласна съм с мненията, че това е сезонът на Феномените. Бих искала да гледам финал с Калин, Чикагото и Ръждавичка. За мен те са най-ярките от племето. Разбира се и Алекс, Наталия и Лапунов са незабравими образи. Ивайло също изнесе сезона и ще се помни дълго. Д-р Пекин и тя в негативен аспект. Дино.
Яд ме е, че Ръждавичка се оплете покрай Радка. Според мен имаше шанс да стане най-силния женски образ за всички сезони. При мен мястото си остава за Ваня.

# 63
Със сигурност са налазили Калинката навсякъде, където може да се налази, а желаещите за тур в планината са се увеличили десетократно. Графиците им бас хващам, че са се напълнили с месеци напред.

# 64
  • В Града на липите
Със сигурност са налазили Калинката навсякъде, където може да се налази, а желаещите за тур в планината са се увеличили десетократно. Графиците им бас хващам, че са се напълнили с месеци напред.

Преживях го вече, че няма да е победител. То май досега не е побеждавал мой фаворит, така че нищо ново. Grinning Надявам се само да не успеят да го окепазят с някой нелеп монтаж.
Щом е имало финал без жилетки, тогава сменям Алекс за Ръждавичка на финала.
Въпреки непредсказуемия си характер, заслужава да е в топ 3.
Но съм сигурна, че ако продукцията не дирижираше нещата, финала щеше да е чисто син, без други нюанси.

# 65
  • гр.София
Чудесни теми оформяте и пускате, благодаря!
Гласувах за Калин,Чикагото, Траян. Точно заради евентуалните жилетки. Иначе бих гледала с удоволствие Ръждавичка  на финал.
Траян го харесах от появата му,не съм го бъркала никога с Миро.
Павката рязко ми отхареса. Неприятен е.
Калин ще изкара от реклами достатъчно пари,пожелавам му го.

# 66
  • тук, на мястото си
Благодаря за прекрасно оформената тема!
И аз гласувах за Калин, Траян и Чикагото и искам точно така да е подреден финала.

# 67
  • София
Сезон 6 беше сезона на жилетките, захлупваха и мъжки двубои понякога, за да им тествали силата и волята (много роптаехме тук в темите, че така загрозяват битката, защото участниците едвам тътрят) видиш ли или може би защото така бяха намерили тънък начин да побутват Мартин Императора.

Най-емблематичния двубой с жилетки 15 кг. беше елиминацията между Добрин и Светлин.
Двама топ претенденти за победата се изправиха рано, рано в братоубийствен двубой. И двамата бяха с жилетки.

# 68
Гласувах за Ръждавичка, Траян и Калин. Въпреки моите желания имам усещането, че битката ще е между Траян и Калин.

# 69
  • София
И аз благодаря на домакините за новата тема и особено за корицата, тази седмица ще влизам всеки път с още по-голямо удоволствие Heart Eyes

По ред на предпочитанията гласувах за Калин, Чикагото и Траян. Като на мястото на Траян бих сложила и Ръждавичка, но подобно на останалите коментари, не искам да има изравняване с жилетки, вериги и др. особено на елементи, които не го налагат като гъбки, баланс, катерене и висене. Финалът с участието на жена без "изравняване" беше в далечния вече сезон 3, така че нямам надежди за подобно нещо при настоящите условия на продукцията. Иначе като спортни качества го заслужава.

При всички положения ми се гледа изцяло син Феноменален финал, макар да знам, че няма шанс за това.
Това наистина ми е най-любимото племе за всички сезони (без Гордиенко) - цветни образи, кадърни играчи с разнообразен профил, до един момент без сплетни, схеми и коалиции, сплотени и мислещи Blue Heart

# 70
  • Буркина Фасо
Нищо му няма на бузата 😂Боже за какви неща се хващат хората🤦.Гледай му очите там е истината ☺️
очи като очи. лявата му буза не е наред. виж, очите на китайката са друго нещо. изографисани...

# 71
Благодаря за новата тема, Дяволче Relaxed За финалисти гласувам за Калин, Траян/Алекс и Чикагото. Гледам лайф, когато мога, иначе в новаплей, ако изпусна. От подкастите следя Ауткаста, Чакала и Надкаста.

# 72
очи като очи. лявата му буза не е наред. виж, очите на китайката са друго нещо. изографисани...

Да, има нещо като белег момчето, то си е като една права линия на лявата буза по протежението на скулата и е така от както влезе. Дали е от инцидент или нещо е наложило, няма значение – негова си работа. Но наистина има.

# 73
Много благодарско за новата тема и за корицата трепач!
Гласувах за Калин, Траян и Ръждавичка. Който и от тях да победи, няма да съм разочарована. Сложих Ръждавичка, въпреки жилетките, защото наистина смятам, че тя заслужава да играе финал и ще е удоволствие да я гледа човек, също както и Калин.

Надкаста спрях да го гледам, много претупват анализите и доста често Неделчо не може да си спомни какво е гледал и коментира грешно … несериозна работа. Като няма да го правиш както трябва, по-добре не го прави изобщо. Гледам само Ауткаст. Той все още държи ниво.

# 74
Благодаря за темичката и за убийствения поглед от корицата. Simple Smile

Калин, Траян и Чикагото за мен. В този ред. Никакви подкасти не следя и никога не гледам в реално време по Нова, а стриймвам след това. Няма как да издържа 15-минутни реклами - абсурд.

Редно е да кажа, че въпреки антипатията ми към Ръждавичка, никой не заслужава да отпада с контузия, и би било много жалко да стане така. Нека отпадне в оспорвана битка като воин - хем ще е честно, хем ще бъде приземена и ще научи някой ценен урок.

Общи условия

Активация на акаунт