💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 14 626
  • 563
  •   29
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Как са увесили носовете само. Joy

# 166
А всъщност защо Калин не смени Пекин ?!

# 167
  • София
Вече няколко пъти чета как Ръждавичка щяла да бие Чикагото. Който беше на изолатора, отслабнал и с жилетка в битката. Е,не го би! Явно това е планът на продукцията,за  да спечели жена в сезона -силните играчи да си отвисят на блато и изолатор и после да ги товарят с жилетки.
Не знаем как би се справила Ръждавичка в обратната ситуация, тя почти целия сезон го изкара в резиденцията. Да не говорим,че го има и другия момент - много от участниците не издържат психически и рухват.
Да,силна е. Но чак пък най-силната жена досега...За разлика от нея Пекин е доста по-стабилна психически и физически. На арената говори доста по-малко от нея.

Д-р Пекин е слаба на трасе или хайде не слаба, но едно средно ниво. Нищо особено.
С много грепшки. Минава с много мъка и бавно халки и стени. Няма добра силова издръжливост.
И това са наблюдения от племето на Лечителите, където бяха добре.
Не сега дето е на глад режим.

# 168
Защото се усъмни в Ръждавичка,да не тръгне и тя с женската коалиция

# 169
  • В Града на липите
Искаше ми се да ги пържат в догадки поне два дни Grinning

П.п. Направи ми впечатление, че и другите се съмняват в Николета. А също и че излъчиха обещанието й да си държи на думата. Надявам се да е нарочно и да направи точно обратното Sweat Smile

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 20:24 от hrissi_sz

# 170
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Николета бялото пернато да се слуша по тивито как се опитва да разсъждава и говори си е мъка.
Мирка нека си стои при систърите, все пак са си лика прилика с останалите птици.

# 171
Пекин обаче си личи че работи с психопати😂Тая жена мислии ,и е два хода напред колкото и да ми е долна.Хич не е глупава.

# 172
  • Някъде там...
Един ще се върне тук, казва Калин. Simple Smile
Пак е усмихнат.
Прекалено много натъртиха върху синхрони на сините, в които искат победа и резиденция.  Очаквам жълта победа някак. Да видим ще позная ли.

# 173
  • София
Никой обаче не обмисля вариант Калин да смени Мирослав.
Явно го смятат за глупаво решение или и аз не знам какво.
Все Пекин или Радостина им бяха в устите за смяна. Grinning

# 174
Най-вероятно не са му позволили, защото искат още да бутат женската коалиция и Пекин, а пратят ли я при сини, си заминава.

# 175
Личи си отлично как на Калин са му казали директно какво да “избере” за размяната. Щом и Ж4 се сетиха че Пекин е най-добрият за Калин кандидат за размяната. Тези верно си мислят, че лапаме мухи

# 176
Колко се различава Калин. Докато четирите жени си правят сметки за коалицията и на кой ще му загори под дупето,той човека крои планове за победа на племето....а Миро гОркия е толкова неадекватен. Него трябва да го носят до финала. Отврат

# 177
  • София
Пекин е била забранена за избор за смяна.

# 178
  • Варна
Само времето ще покаже дали Калин е взел правилното решение.
Дано Алекс наистина е мозъкът на Феноменити нещата при тях  се объркат.
Друго готино ще е Траян да отстрани Пекин на капитанската.
Познайте кой ще е капитан тогава

# 179
На Мирослав такава услуга Калин ще му направи,въпреки че смятам за правилно че взима Алекс.Ръждавичка нямаше да предаде Калин сигурна съм .И щяха да стрелят по Мирослав .Пекин е двулична и не и пука ,и директно го  хвърля под автобуса ако се разбере със Симона.

Общи условия

Активация на акаунт