💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 16 189
  • 574
  •   177
Отговори
# 510
Казах Ви, че Николета е Causa perduta.
Пекин си ги работи като пациенти. Двете кухи лейки не се усещат грам.

Искам финал Пекин, Николета и Радостина! Това заслужава Продукцията!
Най-накрая и аз нямам лайкове! Но и аз искам такъв финал!

# 511
Миро докато го играеше живите мощи, заглади косъма и готов да се коалира, да запази сили за финала. Но не е луд този, който яде баницата...

# 512
  • София
Сапунджиева се тресе от злоба срещу Ръждавичка, а не видим сама себе си. СМЕХ
Ръждавичка на един крак ще ги бие всичките жени на почивка.
Не е вярно, просто каза че не трябва да мисли как да бие Пекин, а да спечели територията и можеше смяна да поиска

Окей, може. Лошо няма.
Ама тя все пак си мина трасето и дори даде лек аванс.
Сапунджиева загуби много повече време.
А тук смяна става пол за пол. Т.е. трябваше Сапунджиева да смени Ръждавичка, а не мъж.

# 513
  • София
Е, тя сегашната врътка на продукцията според мен си е в полза на Калин и Алекс - вероятно свитъка ще каже, че трябва да направят мъж капитан, за да играе срещу Траян. Калин или Алекс ако са капитани, гласовете стават 3:3 с решаващ капитански и катурват девойките на елиминация.
Продукцията няма зор са гони Алекс, както беше с Ивайло, така че раздвижването ще е с обратен знак.

# 514
Сапунджиева....ако Ръждавичка иска смяна ти ли ще смениш? 😅 Оффф не мога, толкова завист е събрала.

Тоя пъзел и ние го имаме, има доста нива, но схванеш ли му цаката, става бързо. Щом детето ги решава всичките... Проблемът е, че им
 е нов, а и напрежението си казва думата
Няма завист и защо да не я смени, а да губят време

# 515
  • Буркина Фасо
грешката на люлката си е на Ръждето. не застана на правилното място при спускане. а и задника и е понатежал.
друг път минава добре през люлката, днес и другите минаха без да се удрят. как продукцията реши само Ръждето да прецака? 

# 516
  • София
Тук гледам, Миро бива оправдаван, че гладувал на изолатора и е изнемощял. А Пекин? Ми тя се свърши, няма нищо общо с това, което беше в началото. Ръждавичка ако беше стояла толкова на изолатора, щеше да ореве света, беше една седмица и не спря да реве. Пекин е много по-устойчива психически, а вече започвам да мисля, и физически. Това което и изсипаха на нея просто... И тя всеки път се адаптира.

АКО е велика дума.
Едната е на +30 години и работила с психично болни психопати. Другата е на 23 г.
Кой мислиш е по-силен психически?
Първият път е най-труден, след това малко или много свикваш. Първоначално е културен шок, след това мозъка се адаптира. Няма как да гадаем какво би се случило АКО.
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.

# 517
Е, тя сегашната врътка на продукцията според мен си е в полза на Калин и Алекс - вероятно свитъка ще каже, че трябва да направят мъж капитан, за да играе срещу Траян. Калин или Алекс ако са капитани, гласовете стават 3:3 с решаващ капитански и катурват девойките на елиминация.
Продукцията няма зор са гони Алекс, както беше с Ивайло, така че раздвижването ще е с обратен знак.

И аз мисля, че ще махнат на Пекин вечното капитанство. Прекалено става с нейните 2 гласа и коалиция.

# 518
грешката на люлката си е на Ръждето. не застана на правилното място при спускане. а и задника и е понатежал.
друг път минава добре през люлката, днес и другите минаха без да се удрят. как продукцията реши само Ръждето да прецака? 

Малшанс да застане точно там, защото мрежата не трябва да позволява удар в гредата.

# 519
  • София
И на мен ми свършиха лайковете.

Дяволо, аз казах, че зачерквам освен Ръждавичка, зачерквам  Дино и Траян. А са посмели да се коалират с фикуса, а не съществуват повече за мен. Не, че им пука де 😁

# 520
Ей, Траян къде се развихри сега(харесвам го), но където види обикновено Мирката там го бие. Щеше да ми интересно да видя Миропомазания как ще справи на пъзел, след дългото нареждане на руля. И в този епизод трябваше да разберем, че Мирцата му ставало лошо, то не се издържа вече. Само той е гладувал, то системи и само той милия играе сам в този пълен глад. И накрая ще има пак" лошо ми е".
А женската жълта коалиция се мислят за "топ силни играчи" - пародия.🤔
Според мен Пекин няма да е капитан, след този свитък на масата.

# 521
Мирка обаче пак мина трасето много добре. Зле му е, припада и кво ли не, обаче на някакви ключови битки (елиминация или да се “доказва” за първи път с феномените) търчи като младо яре без никакъв проблем.

# 522
  • София
Само не мога да си представя как точно ще извъртят нещата, та Пекин да не ходи на капитанска и защо. В чия полза ще е.

# 523
Сапунджиева се тресе от злоба срещу Ръждавичка, а не видим сама себе си. СМЕХ
Ръждавичка на един крак ще ги бие всичките жени на почивка.
Не е вярно, просто каза че не трябва да мисли как да бие Пекин, а да спечели територията и можеше смяна да поиска

Окей, може. Лошо няма.
Ама тя все пак си мина трасето и дори даде лек аванс.
Сапунджиева загуби много повече време.
А тук смяна става пол за пол. Т.е. трябваше Сапунджиева да смени Ръждавичка, а не мъж.
От къде знаеш, че няма да се справи, друг път се справяше  добре

# 524
  • Буркина Фасо

Малшанс да застане точно там, защото мрежата не трябва да позволява удар в гредата.
ако беше паднала отстрани ще трябва и парапети да има. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт