💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 15 941
  • 570
  •   183
Отговори
# 555
Попаднах на нещо готино и мило и ще го споделя ТУК!
Днес ФБ ми предложи за приятел Симеон Ръждавички! /Предполагам, че скоро ще предлага за приятели и всеки с който сме се разминали в Кауфланд/ та разгледах профила на господина. Simple Smile Това е видимо бащата на Ръждавичка!
Ами, че този профил прелива от таткова обич и гордост с хубавото му и постигащо победи момиче от дребосче, че до сега. Усмихна ме!Ако решите - потърсете го и се усмихнете и вие!
И без хейт моля! Това е един горд татко, вероятно готов да извие вратлето на всеки погледнал накриво момиченцето му! Евала!

Много сладко и има защо да се гордее с нея, все пак още е на 23 и показва доста качества и смелост да влезе в такова предаване!

За родителите на Калин също, лично би ги поздравила за прекрасния син!

# 556
  • София
Първо благодаря за темата!
Второ, че ми беше най-притеснено - много се радвам, че Симона не се контузи сериозно, не съм и фен като поведение, но като играч - ужасно щеше да ме е яд да отпадне толкова нелепо! Симона заслужава финал!

За битката - веднага си пролича липсата на стратег при сини. И очевидната яснота, че Мирослав е ял и не е толкова зле - изборът на Дино иди дойди, но избираш за люлката чвек, който от три седмици се клатушка и уж му става лошо на равното и докато само си седи? И при това се натъртва нон стоп за това и той видиш ли не показа и миг слабост и се справи без да мрънне дори? Да, да - повярвах!
Общо взето, освен на Деси забавянето, сините си се справиха прилично. Симона в никакъв случай не забави племето, а макар и на Сапунджиева предложението да иска смяна да не е било продиктувано от друго, освен Симона да не се мъчи - Ръждавичка с ударен крак го мина 5 пъти по-бързо от нея, без да се е ударила. Та, смяната с нищо нямаше да помогне. Браво на Траян за пъзела!

Жълти - страхотни Алекс и Калин на люлките след минималното забавяне докато се синхронизират. Блатната и Пекин също бяха добре на елемента щафета - не им го отричам изобщо. Николета - ужасно зле на следващите елементи. Пекин също допусна грешки, блатната също. Алекс - супер, Калин - страхотно феноменален.
Мал шанс за объркването на Алекс - но е факт, Траян го победи на този пъзел. Малко ме е яд, че мъченикът го исках на изолатора пак. Той нали е фикус и нищо не може свое да измисли, та чу че Калин казва, че и на изолатора да е, няма да му пречи и той така. Мъченически - нямало да му пречи...

За утре - очаквам или поредната тъпотия - Пекин ти толкова време поемаш отговорност, че бла бла, избери си кой да те замести САМО за битката - 60%. Или край на подпирането на Ж4 - и смяна на капитан.
И при двете - поне ще гледаме хубава битка, ако не друго.

# 557
Жълтите са наказани без име и чест, защото са яли храна "незаконно". И какво става? Този, който най-много е захлебил от торбичката на Томи сега е феномен, с девиз и всичко, а истинските феномени Калин и Алекс - без вина жълти! При това Калин е пленен не за друго, а защото е силен и добре се е представил в игрите (всеки получава, каквото е заслужил)! Сценарият издиша отвсякъде.
Това с перманентното капитанство на д-р Пекин плюс имунитет ме навежда на мисълта, че специално са я наели за ролята на отрицателния герой, който им трябва да поддържа сценария. Ами не се ли изтърка вече тази идея?
Днес герой на епизода е добрият стар досаден Алекс. Аз лично съжалявам, че не успя с пъзела. Исках жълтите да ходят на резиденция. Но пък той е пример как в течение на играта се подобрява на терен. Освен това се чудя защо Ръждавичка и Калин се окръглиха така на резиденцията, а Алекс - не. Явно внимава и се контролира повече. Но наистина беше забавно как за нула време обърна жълтите на лудница, в ролята на личен треньор на д-р Пекин. Simple Smile Тук тя се предаде, не можа да вземе ролята на терапевта. Simple Smile  Облъчването на горката Николетка не ми е интересно, тъй като тя просто не е равностойна на Алекс, момичето не знае къде се намира.
Моята Ръждавичка малко се позагуби. Чакам я да се изяви и дано да не я боли кракът. И с болките пак беше най-адекватна от жените по трасето, ми нека мине д-р Пекин, нали за това са игрите - да се състезават.
Иначе на елемента с люлките Мирослав прецака сините много сериозно, но благодарение на "силните" жълти жени наваксаха.

# 558
Мале хора.. Не знам как, но успях на утрешния откъс да стопирам точно там където се подава и безименния играч. Ако искате мога да ви го разкрия 😁✌️

# 559
Много се смях с вас тази вечер, чак сега успях да прочета всичко хахаха

Някак спокойно ми стана, че Калинката не е сам при харпиите - хареса ми как избра кой да си вземе, този който му е най-близък. И днес летя по арената - без значение какво ще стане на финал...Калине, това е твоя сезон 7 - Сезона на Калин! Blue Heart

Капитанската няма да е елиминационна, нали се чува гласа на Павел, за грошове или нещо за племето ще избира победителят.

Пекин я питаха: "Само мъжете ли са на пангара?" Два пъти я питаха, тя уж не отговаря ама всъщност отговори. Спират й кранчето , защото наглостта й става пословична и тези топ силни жени дето закотвят племето си в битките , правят вече и самата Продукция на посмешище. Trollface

Мирослаб пред хладилника го пусна анестезията и почна да се издава кой къде му е обещал да стигне, ама поне е на резиденция - оцелявай там, Мирка, прави се на болен ако трябва, но да издържиш до финал, щото пуснахме фалшив слух, че си ти - па ти да вземеш така да оцапаш екранния си образ значи, хич не е достоверно.

Тръгнаха си стожерите на морала и сплотеността във Феномените - Калин, Лапунов и Алекс, и последния син Чикагото поведе хорото по гащи  на масата - дай две бири и музиката да свири. Notes Ръждавичка е в шок, че Алекс е пратен в гнездото на осите, Калин е под обстрел, а тя остава сама в Резиденцията.

Латино сериал отвсякъде - помните ли, как си говорихме, че Продукцията няма да остави толкова сплотено племе до края - успяха да ги разкъсат.

Но здрави, силни, сплотени е зов, който е доста зареден от оригиналните Феномени и дълго ще се помни и след сезона на Калин. Blue Heart
Аз се чудя покрай сините екипчета и умилението не продължавате ли да схващате , че цялата постановка с женска коалиция , жени на финал е първоначално  заложена  в този сезон на ТВ формат , като мото на сезона. Пекин и Ръждавичка са силни психически и физически жени и продукцията много умело ги е насочила. И продукцията не става смешна , а по гледаема Simple Smile

# 560
  • София
Калин прелита през варелите 😊

Миро се катери като скакалец

# 561
Миро се видя отдавна, че може:) в този ред на мисли...Мислех си много по въпроса колко може да ми се обърне мнението за него – ами стигнах до извода, че няма абсолютно никакво значение какво ще покаже оттук нататък на арената.
Всичко сте казали за за яденето, за преструвките, че му е лошо и постоянното скатаване, освен когато не е за лична облага и му е удобно. Можех някак си да ги приема като стратегия тип "храстче", пък и нали се шегувахме, че жена и фикус само не спечелили тази игра.
Но след миналата седмица с цялото това злобно, подигравателно отношение и ехидно подсмихване ... начина по който погледа и поведението се променят когато става въпрос за изгода...за мен това вече не е социална игра. Това е нещо дълбоко в характера му. Много ми е неприятно да гледам подобно поведение от млад и явно можещ мъж.
Може да стигне и спечели финал с любезното съдействие на продукцията (ясно е /е така е сценарият тази година), но за мен той вече показа истинското си лице и няма никакво значение какво ще покаже отсега нататък като чисто двигателни качества, колкото и да се "излъсква" образа с евтини трикове от продукцията. Няма как, ако ще и да мине на ръце по пясъка 100м по-бързо отколко Юсеин Болт ги бягаше (съжалявам Дяволче:).

#СезонанаКалин!#
На Миро днес сякаш крила му поникнаха 🦋

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 02:24 от koremche

# 562
Прелитането на Калин през варелите ми напомни за едно "смешно" препятствие - японските цилиндри /с въртящите гуми/.  Калин го направи да изглежда смешно лесно - сякаш вървеше по росна тревица. След него повечето състезатели станаха смешни, минавайки го като червейчета. Ако някой иска да го направи на гифче, Калин - 16.09.2025 - 29:17

# 563
  • София
Ето ги Калин и Чикагото на коварните японски цилиндри. 😎
Това реално е седмица 2 от Фаза 1.
Апропо от останалите мъже само Лапунов мина без драми, обаче камерата много лошо го хвана и не се видя нищо. В смисъл лош ъгъл. Всички останали мъже падаха, залитаха и криволичеха (повечето падаха, включително Дино и Ивайло). За това само тези два гифа пускам. На Калин и на Чикагото. Мирослав беше на блатото тогава.

# 564
Страхотни гифчета сте направили. Калин е истински феномен.
Чикаго няма издънка на пост до сега.
Браво и на Алекс. Поне ще ги научи да минават пустите гъби.

Ако предположението за номинации на ПекинА е така, предпочитам да номинират мъж, а не нея. Няма нужда повече от грошове на "силните жени".

# 565
Пекин за Николета:
Цитат
"Тя няма как да смени тази коалиция, защото тя е много силна, а ние двете с Радостина сме много доминантни жени и мисля, че няма как да се отдели от нас!"
Настръхна ли ви косата? Simple Smile

# 566
# 567
... И продукцията не става смешна , а по гледаема Simple Smile
Не мисля. Доста тегаво стана за гледане. Вече и 1/3 не ми се събира на серия да гледам - само прескачам. И така е някъде от изгонването на Лапунов. Откровеното режисиране на събитията изключително дразни.

# 568
  • Някъде там...
И аз съм на същото мнение. Не стана по-гледаемо и всъщност изгубиха аудитория с това грубо вмешателство. Няма епизод без стъкмистика. Идва ми в повече вече.
Радвам се, че гледам повече Калин в битки и на екран, но сърцето ми е свито, че всички тези перипетии на крачка от финала, ще му струват победата.

# 569
Мирко напълни гащите като чу, че Десислава е нарочена, защото играла с ПекинА. Физиономията му беше отново на фикус.

И как смело и гордо заяви, че "НИЕ номинирахме Калин, за да отстрани Ивайло", ама грам не го е срам, че не е отишъл той да го отстрани.
Пълно посмешище.

Общи условия

Активация на акаунт