💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 773
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз също не обичам да се губи мярата и да се критикуват злостно и с обиди играчите, но даже и да не е верен спойлерът, това не променя поведението, което показа М. Simple Smile Мижитурско скатаваме и бягане от отговорност.

# 676
Малко ми е жал на мен за Сапунката, но ме и дразни с хленчещия си глас и някои от глупотевините си. Щяла била да смени Ръждавичка. Направо като си преставих КАК, ме напуши на смях. Време е да си ходи, но като едното нищо, ще изпратим някой далеч по-силен играч преди нея.
Вчера много ме разсмяха Алекс с гъбките и Чикагото със мъШкия стриптийз. Мен много ме кефят играчи, които все пак са отишли там и да се забавляват, макар при Чикагото да са доста големи амплитудите в настроенията между изолатор и резиденция.

# 677
  • София
Това си е стъпване. Карай.

Попадна ми откъс от видеото на ПаФката и Ралица, където се правят на ударени, че не знаели какви хора били участниците, хахха. Сега като гледали, все едно не били участвали в това предаване, милите те. Само на арената ги боли виждали до сега, грам не знаели какви ги дрънкат на синхрони и по локациите. Точно така ще да е, дам.
Кризисен ПР в действие.  Какво ли толкова ги е засегнало, че да излязат да се оправдават, горките.

# 678
  • София
Скрит текст:
Хайде да не изкривяваме нещата.
Никъде не съм писал, че Калин не се справя на гъбките. Или Лапунов или който и да било.
Имаше конкретен спор, направих проверка, спор вече няма.
Няма значение дали падаш или не, след като ще минеш от третия или четвъртия път. Това отнема секунди. Въпросът е да не се прави постоянно, защото се натрупва пасив вече.
Добрите играчи вече са им хванали цаката и няма никакво значение дали са падали в началото или средата на сезона.
Калин конкретно падна само веднъж на първото видео и няколко пъти на второто и какво от това?

За халките спор не е имало и не знам защо се намесиха?
Спорът беше за гъбките и не за това кой как се справя на тях, а дали някой е падал или не е падал. Има огромна разлика между двете твърдения.
Нямам спомен Калин и Чикагото да са падали от тях, но халки има в много епизоди и нямам време да проверявам. Мирослав също не си спомням да е падал. Или май падна веднъж ама не съм 100% сигурен. Нещо смътно го имам като спомен.
Иначе категорично, всеки един друг е падал. На 90% съм сигурен. Но това не значи, че не може да ги минава. Ако ги има обаче като елемент при 4, 5 повторения се натрупва вече. Всеки един елемент, когато се повтаря ти трупа пасив или актив в зависимост от ситуацията и колко си добър. Но най-важното нещо е да имаш въздух за по-дълги битки.
За халките се извинявам,ако е прозвучало,че го казвам едва ли не,за да се заяждам нещо. Просто го споменах като интересен факт от началото на сезона.

Не, не, няма никакви проблеми.
Ако ми стигне време ще проверя и халките.

Обаче хора, като стана въпрос за гъбките и епизодите, които ви посочих тук, то сега се сетих, че аз съм разглеждал само племенните битки. Т.е. не съм гледал капитанските битки, елиминационните битки и всякакви други такива като кастинг, блага и пр. Е, те бяха общо 5 де (1 за блага и 4 кастинг)
Ще трябва да ги видя. При Миро ще е лесно, той има 3 или 4 подобни битки.
Чикагото има 3 макс.

# 679
Скрит текст:
Хайде да не изкривяваме нещата.
Никъде не съм писал, че Калин не се справя на гъбките. Или Лапунов или който и да било.
Имаше конкретен спор, направих проверка, спор вече няма.
Няма значение дали падаш или не, след като ще минеш от третия или четвъртия път. Това отнема секунди. Въпросът е да не се прави постоянно, защото се натрупва пасив вече.
Добрите играчи вече са им хванали цаката и няма никакво значение дали са падали в началото или средата на сезона.
Калин конкретно падна само веднъж на първото видео и няколко пъти на второто и какво от това?

За халките спор не е имало и не знам защо се намесиха?
Спорът беше за гъбките и не за това кой как се справя на тях, а дали някой е падал или не е падал. Има огромна разлика между двете твърдения.
Нямам спомен Калин и Чикагото да са падали от тях, но халки има в много епизоди и нямам време да проверявам. Мирослав също не си спомням да е падал. Или май падна веднъж ама не съм 100% сигурен. Нещо смътно го имам като спомен.
Иначе категорично, всеки един друг е падал. На 90% съм сигурен. Но това не значи, че не може да ги минава. Ако ги има обаче като елемент при 4, 5 повторения се натрупва вече. Всеки един елемент, когато се повтаря ти трупа пасив или актив в зависимост от ситуацията и колко си добър. Но най-важното нещо е да имаш въздух за по-дълги битки.
За халките се извинявам,ако е прозвучало,че го казвам едва ли не,за да се заяждам нещо. Просто го споменах като интересен факт от началото на сезона.

Не, не, няма никакви проблеми.
Ако ми стигне време ще проверя и халките.

Обаче хора, като стана въпрос за гъбките и епизодите, които ви посочих тук, то сега се сетих, че аз съм разглеждал само племенните битки. Т.е. не съм гледал капитанските битки, елиминационните битки и всякакви други такива като кастинг, блага и пр. Е, те бяха общо 5 де (1 за блага и 4 кастинг)
Ще трябва да ги видя. При Миро ще е лесно, той има 3 или 4 подобни битки.
Чикагото има 3 макс.
Най-вероятно става въпрос за битката с Дечо от блатото. Там Чикагото уби интригата още в зародиш. Иначе за гъбките-мина ги без грешка тогава. Провери за всеки случай,когато имаш време,че да няма неприятна изненада за мен там,но на 99% съм убеден и че тогава се справи.Grinning

# 680
  • Bayern
Забравих тримата със сините слипчета накрая на епизода Blue HeartBlue HeartBlue Heart По време на пластичния танц на маса Траян се сцепи да се смее Satisfied чак и мен ме зарази.  Хубаво е да пускат повече такива забавни моменти, а не само зАговори Smile

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 17:25 от Roshla2006

# 681
Общо взето продукцията да вземе да направи кастинг за сценаристи, криейтив или каквото там се нарича.
Кастинг-битките в това предаване са най-най-скучното нещо и аз никога не ги гледам. Само ако дойде Гого, но той каза, че не е навит да участва пак, тъй като е получил тежка травма и това му пречи на работата.
А залозите и облагите от тях са върха на тъпотата, с извинение. Нали уж са игри на волята, пък накрая решаващ фактор е случайността. И то тъкмо тя се явява под формата на продуцентска намеса.
Не мога да разбера как се хвалят с интереса към кастингите си, а накрая изваждат селекция, в която повече от половината участници не могат да минат основни елементи, мрънкат, скатават се или просто нищо не могат! 
На какъв принцип вкарват играчи като Наталия и д-р Коеджикова, Тянко, Манко, инфлуенсъри, хора без никакви спортни навици, а подготвени спортисти изобщо не могат да се доредят до племената? Ми не е интересно, бе, хора, никой не иска да гледа как Манито отстранява Стоян, дето я мъкна буквално на гърба си в битките! Нито как Алекса пее, защитава жените и реди предварително подготвените му пъзели. И тази година изцепките са твърде много, единствено ви спасяват играчите, които зрителите харесват и племето на сините, което вече на сила разпаднахте.

# 682
“Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции. Смята се за изключително добре подготвен както физически, така и стратегически за всички изпитания, които му предстоят в "Игри на волята".
Това излиза в Гугъл за Миро, кухо та дрънка. Една шепа хора сме в България, не може никой да не го познава. Защо е толериран? Канада, та Канада, ми тъпо звучи, то май няма какво друго да кажат за него, иначе щеше да върви рефрена.
Кой е този така “успял канадец”?
Има хора, които го познаваме, но не защитаваме играта му.А и имат железни договори.Замина в Канада като тинейджър, и си дойде преди 3-4 години, така че кръгът от познати му е ограничен
Добре, няма значение играта му, виждаме я. Какво работи, защото “собствени бизнеси” звучи смешно. Какво е фотографирал, някоя известна забележителност или личност? Някой да е бил с него на приключенска експедиция? Железните договори ги чуваме във всеки сезон, то и това се изпразни от съдържание, нещо нечувано😂, ама звучи авторитетно.
Етознаем какво работи Чикагото, Алекс, Пекин, даже младите имат вече някаква трудова биография. А Миро бил в Канада.
На Мунчо (Миро) положението е малко тип "Какво ще учиш? Ами нещо в София. "
Не е важно какво, а къде. 🤣

# 683
  • София
Проверих.
Чикагото не пада нито веднъж от гъбките. 😮😎

Мирослав падна няколко пъти на елиминационната битка с Ивайло, Радостина и Кристиан, но тогава бяха с 15 кг. жилетки и държаха и дъски, така че не знам дали тябва да се брои...

А кой е онзи момент в който Миро докосвал земята?
Кой епизод, коя битка? Аз не видях такова нещо. Евентуално да е докоснал/лизнал земята, ама за тази работа си има водещи, не е виновен той. Но да е паднал с цялата си тежест, т.е. груба грешка, не си спомням. Може и да съм пропуснал, за това питам кой епизод, коя битка.

# 684
Аз също не обичам да се губи мярата и да се критикуват злостно и с обиди играчите, но даже и да не е верен спойлерът, това не променя поведението, което показа М. Simple Smile Мижитурско скатаваме и бягане от отговорност.

Че то доста хора в сезона се скатаваха и още се скатават, но не отнасят чак такова "внимание" към недостатъците си. Просто публиката е гневна, че е възможно Мирослав да спечели и затова така го "разследва" в детайли, но наистина е жалко да се стига до унижения. На този фон дори Ралица в предаването изглежда премерена.

# 685
И на мен тази битка тази вечер не ми е от любимите.
Даже ми е неприятна.

Не обичам следните игри:
1) Онази с кукичките и тапите - рибешката глава
2) Тази с чука и плочките в коша и доминото
3) Сляпа баба
4) Тука има-тука нема

Тази битка довечера е въпрос на късмет и точност с тези кошове. И ако си гледал игрите предварително би трябвало да се справиш без проблем.

Пс. Тези битки и на мен не са ми любими.

# 686
И на мен тази битка тази вечер не ми е от любимите.
Даже ми е неприятна.

Не обичам следните игри:
1) Онази с кукичките и тапите - рибешката глава
2) Тази с чука и плочките в коша и доминото
3) Сляпа баба
4) Тука има-тука нема

Тази битка довечера е въпрос на късмет и точност с тези кошове. И ако си гледал игрите предварително би трябвало да се справиш без проблем.

Пс. Тези битки и на мен не са ми любими.
Ясно значи.Калин пак на губещата страна😄Дано има късмет поне нищо ,че не знае нищо за игрите.

# 687
Проверих.
Чикагото не пада нито веднъж от гъбките. 😮😎

Мирослав падна няколко пъти на елиминационната битка с Ивайло, Радостина и Кристиан, но тогава бяха с 15 кг. жилетки и държаха и дъски, така че не знам дали тябва да се брои...

А кой е онзи момент в който Миро докосвал земята?
Кой епизод, коя битка? Аз не видях такова нещо. Евентуално да е докоснал/лизнал земята, ама за тази работа си има водещи, не е виновен той. Но да е паднал с цялата си тежест, т.е. груба грешка, не си спомням. Може и да съм пропуснал, за това питам кой епизод, коя битка.
Ето линка, намерих го https://www.vbox7.com/play:bd820f49dc след 5.06. Благодаря на Гарганела, че го видяла и споделила.

# 688
Отговор на Калин към един от въпросите в коментарите под последното му видео в TikTok:

Това, което и ние предполагахме, а дяволчето потвърди в един от коментарите си. Супер нечестно и сигурно затова ще компенсират от продукцията, като преотстъпят капитанството на мъжете, защото те иначе нямат полезен ход.
Това изобщо не ми звучи като нещо потвърдено.Така си е мислел Калин.Ако беше попитал дали може, и да му кажат че не може, щеше да е потвърдено.Но Калин не е от тези, които питат.Свикнал е сам да се оправя.

# 689
А, аз мисля че нарочно е отговорил така. Защото няма право да казва. Ако можеше, щяха да го излъчат.

Общи условия

Активация на акаунт