💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 051
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 690
Проверих.
Чикагото не пада нито веднъж от гъбките. 😮😎

Мирослав падна няколко пъти на елиминационната битка с Ивайло, Радостина и Кристиан, но тогава бяха с 15 кг. жилетки и държаха и дъски, така че не знам дали тябва да се брои...

А кой е онзи момент в който Миро докосвал земята?
Кой епизод, коя битка? Аз не видях такова нещо. Евентуално да е докоснал/лизнал земята, ама за тази работа си има водещи, не е виновен той. Но да е паднал с цялата си тежест, т.е. груба грешка, не си спомням. Може и да съм пропуснал, за това питам кой епизод, коя битка.
Ето линка, намерих го https://www.vbox7.com/play:bd820f49dc след 5.06. Благодаря на Гарганела, че го видяла и споделила.
Да, това е първият момент! Имаше още един по-късно - пак на гъбките. Имаше и едно вкарване на топки от засилка, където Миро не изчака да се засили, а просто пусна топката в коша.
Не е като да нямаше. Нищо особено грубо. Така лекинко, елегантно.

# 691
Оставям това тук...SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 692
Това по средата наистина прилича на Пекин Sob

# 693
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Качих клипчето във Фейсбук, ама тук не ми дава. В 21:13ч е.
От вчера съм шокирана.
Втрещена!
Сащисана!
Изумена!
Даже през нощта умувах и тази сутрин реших да върна предаването и да снимам.
Значи, коалиции, отстраняване на силни играчи, за да минеш между капките и да ти е по-лесно напред някакси го разбирам, Не го одобрявам разбира се, то аз изначално не бих била в такова предаване, обаче състезател, макар и от другия отбор, жена се превива от болка, а ти не само, че не спираш да я попиташ как е, ами  я ИЗБУТВАШ, за да вървиш по-напред,,
Аз, аз... такова падение на човешкия дух не мога и да си представя!
И не, не съм фен на Ръждавичка (най-вече откакто среса косата на Лапунов с идеята да не се върне и след това потупването с ръцете), но аз по принцип не съм особен кой знае какъв фен на предаването. Може би Калин подкрепям, заради непукизма му и, че е отишъл за приключението и каквото стане. Но, дори мога да приема миналоседмичните му номинации, защото политиката е такава. Пак казвам, глупава стратегия е, по-логично е да стоиш около силните да те избутат и накрая в индивидуалната фаза вече да обърнеш, но да кажем така разбираш нещата,. Обаче, да изръчкаш човек, превиващ се от болка, не дори да спреш и да играеш fairРlay е просто...
Не дъно. Под дъното!

При това, Дъното е лекар. Хипократова клетва, туй-онуй явно не важи за нея.

Малко преигравате. В първия момент Ръждавичка не се превиваше и Пекин нямаше как да знае дали е сериозно. Само видя, че Ръждавичка се забави и я измести за да мине. Чак после Ръждавичка се срина.
още повече, че тя не е длъжна да следи кой къде го боли или сърби. играе си играта и поиска тя да премине пред Ръждето докато то се чуди да минава ли или да вика доктор.

# 694
Сега е момента Ръждавичка ако и пука за Калин и Алекс да им удари едно рамо.Вече знае как са се развили нещата в другото племе и ако не иска да се изправят Калин и Алекс на елиминация, може да се направи на отвеяна в едната от номинационните битки и да помогне на сините да я загубят.

# 695
Сега е момента Ръждавичка ако и пука за Калин и Алекс да им удари едно рамо.Вече знае как са се развили нещата в другото племе и ако не иска да се изправят Калин и Алекс на елиминация, може да се направи на отвеяна в едната от номинационните битки и да помогне на сините да я загубят.
Това ще бъде наистина феноменално и ще изстреля рейтингът на Ръждавичка пак в небесата! Но надали...

# 696
Тя не е такъв човек. Егоист е по природа.
Страхотен атлет, но като човек има още много да учи.

# 697
И на мен тази битка тази вечер не ми е от любимите.
Даже ми е неприятна.

Не обичам следните игри:
1) Онази с кукичките и тапите - рибешката глава
2) Тази с чука и плочките в коша и доминото
3) Сляпа баба
4) Тука има-тука нема

Тази битка довечера е въпрос на късмет и точност с тези кошове. И ако си гледал игрите предварително би трябвало да се справиш без проблем.

Пс. Тези битки и на мен не са ми любими.
Ясно значи.Калин пак на губещата страна😄Дано има късмет поне нищо ,че не знае нищо за игрите.
То е важно и как ще му обяснят какво трябва да се прави. Че нещо Павката в последно време удобно "пропуска" да каже детайли или се позабавя да спре Калин, ако нещо не е както трябва, много добре знаят, че Калин не е гледал и не знае наизуст игрите. Като на кулата с кубчетата, дето го спря чак след като нареди няколко, на битката с Ивайло, дето всеки път се изкачваше най-отгоре да стреля. Това му губи много време, ама...така - продукция.

# 698
  • Буркина Фасо
кой е казал, че Калин не е гледал нищо от игрите и не знае за какво иде реч?
и аз не съм ги гледал Simple Smile

# 699
Продукцията може би му търси цаката, защото човекът не е гледал "великата" игра, не е ходел при треньорите, а на трасе лети. Не познава нито един бивш играч. Това продуцентите не могат да го преглътнат.

#СезонанаКалин#!

# 700
  • София
Аз също не обичам да се губи мярата и да се критикуват злостно и с обиди играчите, но даже и да не е верен спойлерът, това не променя поведението, което показа М. Simple Smile Мижитурско скатаваме и бягане от отговорност.

И злоба. Неприкрита.

# 701
Продукцията може би му търси цаката, защото човекът не е гледал "великата" игра, не е ходел при треньорите, а на трасе лети. Не познава нито един бивш играч. Това продуцентите не могат да го преглътнат.

#СезонанаКалин#!
Отдавна си го мисля това. То се превърна в истинска индустрия, пък нашия видиш ли го, какъв пример ще даде на следващите кандидати. То затова и разни фитнес гурута като Томи и Шопа не могат да го преглътнат Калин. Пък какво да кажем за продуцентите 😀 Не кризисен ПР, ми всичко ще опитат следващите седмици, за да ни убедят, че ние нещо сме в грешка🤪.
Ама не сме.

#СезонътнаКалин#!

# 702
Във визитката си Калин казва- почти не съм гледал. Може да е хвърлил едно зелено око на два-три епизода. Това не се брои за гледане. Grinning

# 703
Тоя сезон е по-зле от миналият. Не го гледам сериозно, ама каквото видях досега ми се струва твърде скучно и с някакви абсурдни сюжетни линии, дет изглежда, че правят всичко възможно да разкарат интересни и силни персонажи за сметка на скучновати и посредствени играчи.

Дежа вю от 5 сезон(майката на Денислава), за да запазят някой, дет им изглежда интересен правят чудеса.

# 704

Сините да загубят и Ръждавичка да  прати Чикагото да се бие с Калин

Да припомня, че миналата седмица Мирка също висеше с главата надолу, когато трябваше да изрови куб от пясъка.    Стана му лошо от глада. Снощи, седмица повече глад, пак висеше, но вече не му прилоша и търчеше по арената, за да се представи добре пред новото племе.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 19:05 от Chapka

Общи условия

Активация на акаунт