💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 009
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 705
Във визитката си Калин казва- почти не съм гледал. Може да е хвърлил едно зелено око на два-три епизода. Това не се брои за гледане. Grinning
Да, и е превъртал на битките само. Представам си: " - Еййй, това е много яко, ама тия що го правят така, аз бих..." 😂

# 706
Сега е момента Ръждавичка ако и пука за Калин и Алекс да им удари едно рамо.Вече знае как са се развили нещата в другото племе и ако не иска да се изправят Калин и Алекс на елиминация, може да се направи на отвеяна в едната от номинационните битки и да помогне на сините да я загубят.

Сините да загубят и Ръждавичка да  прати Чикагото да се бие с Калин
Сапунджиева им е бушон на сините.Чикагото е след нея, а някъде около тях е и Миро.

# 707
  • Буркина Фасо
Във визитката си Калин казва- почти не съм гледал. Може да е хвърлил едно зелено око на два-три епизода. Това не се брои за гледане. Grinning
нищо не е видял и сега е пръв стратег по непознати за него битки. Grinning

# 708
За мен пък това е един от най-интересните сезони даже ми е в топ 3.Не случайно интереса и тук се върна ,и не е само заради Калин ами като цяло.
Колкото до Калин той е един на милион буквално.90% процента от участващите са гледали шоуто ,подготвяли са се.Докато той е самороден диамант ,и определено се превърна в  любимеца на всички не само за този сезон ами  може би за всички до сега.

# 709
Еми Миро нали също не е тренирал при Мише и т.н.
Ама към него само суперлативи от Ралица и Павел.
Лапунов къде е тренирал някой знае ли или той , като Калин е изключение.
Много, много ме е яд за Лапунов. Какъв красив и справедлив финал можеше да стане с Калинката((
ама ръждата....продукцията....нека някой ми каже, че ръждата не е с чадър

# 710
Да, и е превъртал на битките само. Представам си: " - Еййй, това е много яко, ама тия що го правят така, аз бих..." 😂

Даа. Laughing "Гледай ги как не си прибират купичките под масата - тц, тц. И не си заравят кулата да я стабилизират. И никой не чертае по пясъка. Никой не знае, че за да поддадат дънерите, трябва да се вкара въздух. Ох, напрегнах се с тия, отивам на виаферата в Искърското дефиле да се успокоя." Animal Beetle

# 711
Много мои познати, с които коментираме епизодите, вече не гледат предаването. Основно заради намесата на продукцията. Толкова за тези.

# 712

Сините да загубят и Ръждавичка да  прати Чикагото да се бие с Калин
Сапунджиева им е бушон на сините.Чикагото е след нея, а някъде около тях е и Миро.
Това е ясно. Просто се съмнявам, че Ръждавичка би променила плановете си, за да защити Калин. Дава заръки на Пекин да защитава Рада и Николета. И сега ако наистина има желание да се коалира с този, който е пратил Калин на елиминация, само ще затвърди, че мисли единствено за себе си.

# 713
Сапунджиева пак се оплаква от Ръждавичка на промото.
Симпатична ми е ама е много необективна.
Ръждавичка на трасе е много по-добра от нея и с контузен крак ще го мине по-бързо.
Докато колеше и бесеше с Пекин нямаше проблем,ама сега иска съжаление.
Всеки играл с Пекин е мишена и очаквам Мирослав също да е на прицел,ако му се размине значи сценария е сериозен.
Днес очаквам страхотна капитанска.

# 714
Брей Сапуна започва да ми опротивява...Алоо, слаба си. Вземи се приземи.

# 715
Гледам я ПекинА и тя заприличала на пациентите си и е изгубила представа за реалността. Ква сила, кви лъвове .... Тя едвам говори, забавя, влачи....

# 716
  • В Града на липите
Голям купон е на изолатора.
Всеки момент очаквам Алекс да даде тон за песен.

# 717
  • София
Хахахах хареса ми на Пекин физиономията на думите на Алекс, че никой не ги брои тях 😆

# 718
Какъв страх, бе момеееее.
Мале тая съвсем е сбъркала планетата.Joy

# 719
  • Някъде там...
Алекс обаче добре е захапал Пекин. Ще го сънува.

Общи условия

Активация на акаунт