💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 004
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 720
Пекин от глад започна да бълнува... Алекс я хлъзга наляво надясно, а тя все по големи глупости дрънка...

# 721
  • Някъде там...
Сапунджиева се надява, че ще играе с Миро, но той с опозицията не играе обикновено. Каза й да не не се предава и че ще се справи, не справим.

# 722
  • В Града на липите
Алекс обаче добре е захапал Пекин. Ще го сънува.
Те и другите две не смеят да гъкнат. Обадят ли се и току виж ги измъкнал по пижами от тоя контейнер да тренират гъбки Sweat Smile

# 723
Мирко не го мислете. Така добре ще се намърда в интериора, че няма да го видим до финалната права.

# 724
Алекс много добре знае как да лази по нервите на тия “лъвици”. Много точно се изразява. Много го харесвам и него като образ. 💙

А за тази седмица от това, което ни показват ми се струва, че на елиминационна може да видим Пекин срещу Сапунджиева.

# 725
ПекинА вече е в делириум, губи представа за реалността и може скоро да се самообяви за непобедимата Жана Д' Арк или нещо подобно. За големия страх на всички до един мъже от трите изгладнели блондинки... Screamсама ли си разказва приказки за лека нощ или знае, че я слушат другите зад гърба й, егати филма, човек ...ScreamScream

# 726
  • Някъде там...
Мирко как лъже и маже обаче.
Айде и тук се покри на завет.

# 727
Ето го, хитър и със силните на деня. Готов е за политик. Мирето де.

# 728
  • София
Ах, Мирославе, как се опитваш да се излъскаш….

Аз пък ще ударя един Х на Ръждавичка, Дино и Траян. Грозна работа, много грозна. Вземете си го Мирко, халал да Ви е!

# 729
Още една разлика между Мирослав и Калин. Единият го е страх да се коалира с отритнатия в племето (не харесвам Сапунджиева, но все пак Мирослав и тя са били коалиционни партньори, тя му приготви сандвичи), а другият - дори саботира в знак на подкрепа.

# 730
  • Някъде там...
Аз, вика, не съм дошъл тук да правя схеми и интриги. Frowning

# 731
Жива да не бях Dizzy Face

# 732
Еми ето това отношение към Чикагото ме отвращава. Какъвто и да е,това е страшно грозно.

# 733
  • София
Става все по-гнусно и по-гнусно. Сриват ми се всички в очите. Вярно, наближава финала, но усещането е на някаква мръсотия, която се излива от екрана.

# 734
Тая па и Ръждито не спря да върти схеми, дано се наиграе.

Общи условия

Активация на акаунт