💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 807
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 975
  • На Изток от Рая
Ако Калин отпадне - съвсем хипотетично - не знам колко хора ще гледат формата. Аз няма - със сигурност. Честно, така скоро не бях се потрисала от нещо толкова далече от мен като едно телевизонно предаване...
И аз няма и без това от както почна сезона занемарих четенето, а ме чака цял куп интересни книги...

# 976
Оф, ето за това ненавиждам крайната фенщина, стигаща до идолизирането на някого. И не го казвам, защото даденият играч не заслужава суперлативите, а защото това започва да избива в липса на обективност. Траян победи, Калин загуби днес — това са фактите. Да, битката беше оспорвана и бе на секунди,но това е положението .Относно това как са били наредени плочките — тук вече просто става въпрос за недоглеждане, а не за някаква велика „конспирация“. Съмнява ме да имат някаква полза за сюжета си, та да искат толкова Траян да бие. Също, какво от това, че Траян се е зарадвал на победата? Човекът си има спортна злоба в рамките на нормалното, да не говорим, че после си отдаде заслуженото на Калин и призна, че битката е била оспорвана.

# 977
Ние тук сме малко, във ФБ сигурно са повече. Някой който гледа там да каже има ли и там възмущение?

Оф, ето за това ненавиждам крайната фенщина, стигаща до идолизирането на някого. И не го казвам, защото даденият играч не заслужава суперлативите, а защото това започва да избива в липса на обективност. Траян победи, Калин загуби днес — това са фактите. Да, битката беше оспорвана и бе на секунди, но това е.Ето коригиран и стилово изгладен вариант. Относно това как са били наредени плочките — тук вече просто става въпрос за недоглеждане, а не за някаква велика „конспирация“. Съмнява ме да имат някаква полза за сюжета си, та да искат толкова Траян да бие. Също, какво от това, че Траян се е зарадвал на победата? Човекът си има спортна злоба в рамките на нормалното, да не говорим, че после си отдаде заслуженото на Калин и призна, че битката е била оспорвана.

Да де,  ама каза, че е бил с 15 секунди, не с една.
И всъщност победата му може да се счита за нечестна, понеже първата плочка беше на половин метър от началото. А ако може на половин, защо да не може и на два?  Никога досега не е пренебрегвано подобно нещо.
А Калин, понеже падна с една секунда, може да се каже, че сам се би, като му подаде онези плочки.

# 978
  • тук, на мястото си
Много хубава битка, с удоволствие я гледах. Няма викане, няма крещене, ако и Павел беше млъкнал цена нямаше. Приятелска игра, ама и така трябва да бъде. Тази омраза към мъжете от страна на Пекин ми идва в повече. В повече ми идва и това  нейно пазене от страна на продукцията. Другите патки не ги включвам. Нали е "най-силната" и всички ги е страх от нея, що я оставиха да лежкуни там. Като искат да я предпазят, не знам от какво, що не пратиха другата силната Рада,  да удари там малко кючек.

# 979
На Дино мухата му пусна Ръждавица да говори с Миро и го притеглят към уж некоалицията. По принцип са 3-ма и Сапунджиева не е с никой, а Чикагото си е свободен електрон, не са заплашени, имат и капитанските гласове, ама страх лозе пази. Дино действа по идея на Ръждавица, а после пък тя отиде да се предлага на Миро , щото онези Дино и Траян били близки и да се подсигури двойно, чак в стаята му отиде да се предлага. Трябвало да си имала близък човек, ами...намери си половинката в играта. Ни Лапунов, ни Чикагото, ни никой от техните сини. Щом някой дойде и му се мята първа, почва да предава своите. Дино и Траян нямат вяра в Чикагото, защото до последно им отказваше да се присъедини към тях и срещу Пекин, но Ръждавица няма такава причина. И нали била за жените, ама е против Сапунджиева. Те с Пекин си имат нещо отпреди игрите, още от тренировките. Пекин не я искаше при лечителите, нищо че първи избираха им каза да не я взимат Ръждавица. Ми...

# 980
  • На Изток от Рая

Няма лъжа 😂

# 981
Вече нямам нерви да се ядосвам. Павката се изпусна какво ще се случи на финала. За мен Калин вече спечели най-важното, а именно- нас. Не си спомням скоро някой да жъне толкова много позитив от участието си в подобен формат. Обикновено повечето излизат с много негативи и хейт. Калин е човекът, една бяла светлина в сивотата, която ни заобикаля, рядък изчезващ елемент, който все по-трудно се среща. Искам синът ми да прилича на него!

# 982
  • Някъде там...
Аз и Траян харесвам, споко. Simple Smile 
Просто на Калин му се насъбра и ни загорча в повече. Той дори не трябваше да е на тази битка. Или да му бяха дали някой глас в повече поне... Изнервящо е.

Калин си взе поуката. Спокойно си прие загубата, но се случи това, което предвиждахме. Перфекционизмът и нагласянето на малките детайли му изядоха победата.

# 983
Хора, какъв беше този булшит тази вечер, аз съм супер огорчена от целия епизод. То бива, бива, ама се оливат. Аз верно само 4 и 5 сезон съм гледала и пак съм се дразнила, ама не помня толкова много глупости да е имало, или просто паметта ми услужливо е забравила. Що за гавра?
Като започнем с уникалната завера при сините, там заприличва все повече на змиярник. Сапунджиева мрънкало, къде с основание, къде без, Мирослав необичащия коалиции, ама участващ с коалиция в коалицията, Дино и Траян разочароват, Ръждавичка- що за факсове получава и тя.. Абе зле, по- зле, най- зле.
Пекин делулуто, себе си, момичетата, нас ли убеждава колко са силни и страшни и тя не знае.
Николетините неволи могат да докарат главоболие и на най- търпеливия човек, дано от цялата тази дилема роди нещо умно най- после.
Продукцията, копаете дъно след дъно, аз вече не смея да кажа, че сте стигнали максимална дълбочина, вие сте единица мярка за наглост. Аз разбирам, че Пекин- Траян би бил супер скучен двубой, ама като искате гладиаторски битки, прехвърлете си капитанството и двата гласа, коя беше Пекин, не помня някой да е ударил коляно да й служи, като иска капитанство да ходи и да се показва колко е силна.
Играта- супер тъпа, каква беше тази глупост с тези катапулти и наказателни обиколки?? Ами дай им да стрелят, как да го усетят малоумния ви катапулт с една стрелба и тичане, после задъхан и все по- изморен, чакай да стане чудо. Ами дай им 10 изстрела поне преди наказателна обиколка. Накрая на доминото Павел пак спи и няма кой да види, че реално Траян не е редил до края плочки, Калин готов ама да чака да му кажат "бутай", абе пълна пародия. И накрая за тази лудост, плюс три рунда на ръце на обръчи, плуване, бягане- 50 гроша. Евала! Всеки грош бил ценен на този етап, за това аз предлагам даже по 10 да почнете да ги давате да ги оценят повече.
Николета нека на наредената изометрия да си вземе саби, така защото заслужава момичето, тежка битка спечели.
От целия епизод, най- хубавото беше стрес теста, който Алекс методично им прави на трите "лъвици", да й видиш изнервената физиономия на Пекин е безценно.
И Калин, който просто е удоволствие да гледаш на трасе, но ако ще го убият от битки преди финала за нищо, предпочитам да си почива.

# 984
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За мен продукцията бута Пекин първо, за да пазеше маминия златен Фикус. Второ, за да пращат Калин постоянно на битки, белким успеят да го отслабят и омаломощят и така да разчистят пътят за избрания.

# 985
Оф, ето за това ненавиждам крайната фенщина, стигаща до идолизирането на някого. И не го казвам, защото даденият играч не заслужава суперлативите, а защото това започва да избива в липса на обективност. Траян победи, Калин загуби днес — това са фактите. Да, битката беше оспорвана и бе на секунди,но това е положението .Относно това как са били наредени плочките — тук вече просто става въпрос за недоглеждане, а не за някаква велика „конспирация“. Съмнява ме да имат някаква полза за сюжета си, та да искат толкова Траян да бие. Също, какво от това, че Траян се е зарадвал на победата? Човекът си има спортна злоба в рамките на нормалното, да не говорим, че после си отдаде заслуженото на Калин и призна, че битката е била оспорвана.
Не отговори с какво Траян е бил по-добър освен както всички отбелязахме на коша и било напълно заслужено? Нямаш отговор  ми се струва.
Няма значение победата си е победа,но Калин сам се би като цяло. Това са факти .
И пак да кажа харесвам Траян и е един от фаворитите ми ,но на черното не мога да кажа бяло.

# 986
Не им знам треньорите и на какво ги учат, за какви пари и т.н. Но мисля, че Нова може да направи поне две предавания с Калин- едното приключенско- у нас и по света- има разнообразни места, но които Калин може да ни заведе и да ни ги покаже- особено за такива като мен "вече баби", които няма да могат някои пътешествия да ги осъществят сами. Второто предаване го виждам като "сутрешна зарядка" с упражнения за дами- абсолютно съм сигурна, че ще има едни 5-10 минути, в които аудиторията им ще е поне 1 млн. жени. Но трябва да се пипне умно. Предавам си идеята абсолютно безвъзмездно. Ако щат Неделчо и Туджаров да я разработят- става и за YouTube канал. Но това момче Калин е златна мина от позитив.

# 987
Стори ми се от промото, че Миро утре не играе изобщо, така ли е?

# 988
Стори ми се от промото, че Миро утре не играе изобщо, така ли е?
Сигурно един път е играл и са го пуснали срещу Радостина, затова не ни го показват. Искат да ни изненадат Grinning

# 989
  • София
Даже не ме е яд, че Калин падна. Даже да не си давал хич зор, да не се мори за тоя дето духа и да храни харпиите.
Траян също ми е фаворит, но има съмнения в нареждането на плочките, карай. Но си пролича, че и той не е от любимците на продукцията и не го бива да се пазари, горкия. Като разбра, че няма да му дадат повече грошове го беше срам да се отметне от думите си за предимството.
Ръждата яко ми затъна, окончателно. Да се събере с тоя плужек, гнус!

Общи условия

Активация на акаунт