💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 780
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 1 005
Направо не ми се пише днес. Съсипаха Калин от битки, вече е изморен и му личи, а колко ли още има..
Не бях видяла че плочките на Траян не започват отначало, мислех че е честна победа, жалко. Иначе ми хареса битката им, двама силни играчи.
Алекс продължава да обработва Тъполета, браво! Тя пък си мисли че е силна, оле-мале.
Психарката глиган-прасе продължава да рие в помията, това нещо какво си мисли че го очаква навън, не знам.

# 1 006
  • София
Все забравям да пиша нещо за сабите и Николета - по принцип това е предимство, което се използва веднага след гласуването. Обявява Ралица -Х е с толкова гласа срещу него, У с толкова и Х ги вади в този момент и променя нещата. Така стана с Андрей.
Ама Николета дали е разбрала, че и запомнила това? Като я гледам и слушам - не вярвам особено.

# 1 007
И да не е разбрала, Пекин ще и каже.
Те двете с Радостина като бяха самички и се видя, че до 3 не могат да смятат. Добре, че им пратиха Пекин, че да не се напъват да мислят.

# 1 008
Тоест Траян е забравил една плочка ли? Кажи честно!

Не е вярно това нещо, лесно е да се преброи че и двамата са с по 25 плочки, когато дават кадрите от дрона.
 А Калин си прави тънки сметки по време на битката, пести се, не си дава много зор да дръпне с преднина и резултата се очакваше.

# 1 009
  • някъде другаде
Мисля , че като излезна на капитанска битка Калин при съвет тази седмица трябва той да има два гласа , а не Пекин.

# 1 010
Мисля , че като излезна на капитанска битка Калин при съвет тази седмица трябва той да има два гласа , а не Пекин.

То всички го мислим и се надяваме, ама всемогъщите сценаристи на сапунката, която гледаме вероятно друго са решили. От все сърце се надявам да греша.

# 1 011
  • Някъде там...
Пекин си прави сметката да излезе срещу Сапунджиева тази седмица. Това обаче означава поне една от двете номинационни битки да спечелят жълтите. Имат повече шанс на трасе, не в единоборства.
И все пак си мисля, че накрая пак Калин ще гледаме и на елиминация... Дано поне е срещу една от кокошките.

Иначе похватът на продукцията ни е ясен, видяха в Калин възможност за рейтинг, предположили са, че публиката ще го хареса и цяла седмица само него гледаме. Направо го съсипват.
Дидо беше прав обаче, от изгонването на Томи досега, гледаме някаква боза. Всеки път си мисля, че продукцията е стигнала дъното с поредната намеса, но явно дъното си има и мазе... Жалко, а беше хубав сезон.

# 1 012
Стори ми се от промото, че Миро утре не играе изобщо, така ли е?
Сигурно един път е играл и са го пуснали срещу Радостина, затова не ни го показват. Искат да ни изненадат Grinning

Трябва да е срещу мъж и тъй като видяхме Калин с Траян и Дино, ако играе Миро е срещу Алекс. Но нещо не ми се вярва да играе.

Не ми се вярва да датат на Калинчо 2 гласа, ама дано бъркам.

# 1 013
  • София
Как ще дадат два гласа за Калин, вие кое предаване гледате Joy Те вчера около 80 пъти повториха и натъртиха, че Пекин си е всевечен капитан на планетата, сакън някой да не се обърка да помисли, че Калин ще получи капитански облаги.
Единственият шанс в петък да не гледаме Калин срещу Алекс е ако Алекс успее да обърне Николета. Не знам обаче дали ще може.

# 1 014
Като говорим за сценарии - по сценарии според мен Калин въобще не е бил в сметките на продукцията за главен герой може би до към края на фаза 1, след като отпаднаха някои определени играчи, те започнаха да акцентират малко повече на него и поне сценариино това което се случи с неговото преминаване при жълтите стана супер. Сега каквото и да си говорим Калин изгря като образ в жълтите и сложи фокуса върху себе си за пръв път от началото на предаването, докато Феномените екранно дадоха малко задна.
Вероятно това е била идеята, но истината е, че попиляха образа на Калин при жълтите. Играта му получи страшни спирачки, а той не е типаж очевидно, който да може да се разгърне при тези ограничения. Всъщност всеки попаднал при Пекин от началото на предаването блокираше сериозно и даваше на заден - и доктора, и Дино, и Траян, и Чикагото, и Ивайло, а сега и Калин и Алекс. Браво на Пекин и на енергията и на мамба, но подобно задушаване на играта не е атрактивно за публиката и не виждам защо се подркрепя от продукцията. Защото не се получава единоборство и конкуренция, което би било интересно за зрителя, а задушаване на играта.

# 1 015
Снощи и аз си мислех, че продукцията уж искала да нахрани жълтите. Защо обаче? Та там вече не е Мирка, а Алекс и Калин абсурд да имат желание да стават силни. Трябва да ги съсипят от битки и изтощение.

И се замислих, милият Калинчо как се пипаше по коремчето и викаше пиленце да си хапне, отказа се от грошовете.
Обаче 1 пиле на 6 човека изгладнели, като знаем Николетка как си хапваше, а Алекс и Калин са мъже все пак и то силни, ами за кой какво по-напред е едно пиле? Че то половин пиле и аз си ям спокойно когато съм гладна и съм купувала готови. Тук 6 човека, ми то колко ще ги захрани и изобщо си е подигравка, това нищо направо за храна. Че то гости да ви дойдат 6 човека как ще ги нахраните с 1 пиле. Не по 1 на шестимата , а едно за шестимата. Ама после , Калин го отказал и мисли за себе си ще кажат , ако не го вземе, ако го вземе полза никаква, добра сметка отново на т.н. продукция и Павел колко нагъл към Траян за предимство или за себе си ще мисли, за всички или за себе си само...този просто...не става за нищо, да го махат.

Следващият номиниран ще е Алекс първо, Пекинката не го диша и мъти коалицийката им, кара ги да се чувстват неудобно пред зрителите и тя се напъва да се изкарат уж силни , подценява мъжете там , трупа си минуси пред хората с характера си. Не знам усеща ли се, те там сигурно по някое време вече не ги е грижа за камери и да се правят на какво не са, показват реалните си лица без маски вече като хора.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 07:58 от Папунка

# 1 016
  • Варна
Довечера може би ще пропусна и ще си върна Игра на предатели да изгледам.

# 1 017
Калинката го съсипаха от битки. Очаквам тази седмица и на елиминация да го изпратят пак, защото "загуби" капитанската.

Няма такава наглост в тоя сезон. Друг ще се бие на капитанската, обаче капитан е Пекин. Тя пак си прави тънки сметки без кръчмар.

Траян и Калинката са си партия извън игрите.

Калинката снощи е трнирал в дъжда. Има стори в ИГ. Приключенец си е момчето.

# 1 018
  • Някъде там...
Наистина зацикли положението. Спешно поне една жълта победа или обрат трябва да бъде сътворен, иначе зрителят ще се умори да гледа. То безнадеждно вече изглежда, блъскаш, блъскаш и все на камък удряш. В Алекс и голямата му уста ми е надеждата за обрат. Николета като че ли взе да поддава.
Ако продукцията пак не се намеси, при две загуби, дано поне гледаме елиминация между Калин/Алекс и Радостина. На Алекс дали ще се смилят да му отпуснат имунитет?  Ако искат пак Калин на битка, вероятно ще го извъртят така.

# 1 019
  • София
Мисля, че срещу Калин ще е Мирослав довечера, Алекс май го видях срещу Чикагото.

Общи условия

Активация на акаунт