💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 852
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 080
# 1 081
Сега ще се върна към една друга тема, но разбирам защо ги е толкова яд Томи, Шопа и Мирослав, че Калин е харесван. Има хора, които цял сезон трябва да се излагат, да въртят схеми, само и само да ги оставят в играта, други са се готвели с години, било им е мечта, но са се издънили и са си тръгнали. И идва един Калин, който не е гледал сезоните, не се е готвел при поданиците на господарите, а именно великите треньори, играе си битките, не влиза в драми и си продължава с усмивка напред. Едните се опитват да изградят работещ модел на игра още преди да са влезли в нея, завързват запознанства и евентуални коалиции, а при други всичко се получава естествено (е доколкото продукцията позволява, преди да се намеси Grinning). Дразни ги, че някой е станал любимец на публиката с малко усилия (чисто социални) и много качества, които, колкото и те да тренират, няма да успеят да придобият.

Toчно така е. Шопа се беше разпищолил при Завоевателите и видя сметката на племето. Той коли, той беси, слабаците напред, силните навън. Видяхме докъде стигна с този подход - очевидно му е вътрешно, че именно Калин го прати за последно на блатото и не можа да му го върне. Томи пък си оплю брадата да настоява как Калин имал слаби страни, които тепърва ще виждаме. Абе, льольо с найлонова торбичка, как не ти е неудобно изобщо да коментираш човек на светлинни години пред теб - по ум, възпитание, сръчност и човечност? И да е загубил някоя битка, онова, което е вътре в него, е в пъти по-стойностно и не можете да му го вземете. А Миро, който спокойно каза - ами да, всички пратихме Калин да отстрани Ивайло - все едно той никога не е бил опция...И как са очаквали тези тримата народна любов с тези изцепки? Няма как да стане.

# 1 082

Аз намерих каналът му в тубето. Ами много яки неща правят и неверояно красиви гледки.

# 1 083
# 1 084
На мен ми е интересно как изобщо щеше да се развие на Миро играта в новото племе, ако не бяха тръгнали дружно да го прикоткват първо Сапунджиева, после Дино и Траян, накрая и Ръждето. От него пак е 0 усилие, той само кима и се съгласява, пак някой друг да организира, да коалира, да мисли 2-3-5 хода напред, от него просто одобрително поклащане на глава. Радвал се бил, че Ръждавичка мислела за напред, ами то ако чакат на него до под кривата круша най- много да я докарат. Ама то сигурно, защото изобщо не обича коалиции и така с много нежелание от няма и накъде влиза в тях.
На Дино поне къде от кумова срама, къде от симпатии му стана малко гузно за Чикагото, но беше прав, той някак твърдо не пожела да повярва сякаш, че там се случват подобни кроежи.

# 1 085
Попаднах на това видео в тубата правено преди 2 дни. Ми то това било експеримент, не знам какво си.
Иначе за Иво, Калин много добре обясняват защо продукцията е против тях и ще ги преметне.
не знам може ли линкове, ако не да се изтрие , на мен ми беше интересно от 13 минута да се види какво се обяснява за нашите момчета -аз не гледам разни касти и това ме впечатли
https://www.youtube.com/watch?v=TLaIGOBmmxY

# 1 086
  • В Града на липите
Според мен прикоткаха Миро, защото никой не го брои за конкуренция, като Чикагото Grinning
И докато си го дундуркат при тях за глас, няма и да разберат, как ще се промуши покрай поредната коалиция и ще стигне финала.

# 1 087
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран

Аз намерих каналът му в тубето. Ами много яки неща правят и неверояно красиви гледки.
Еми, ако може на лично да ми изпратиш канала да не спамим тук.
И, за да не е спам поста да си кажа, добре че снощи много малко гледахме епизода в реално време, че иначе телевизора ни заминаваше. Продукцията е станала толкова нагла, че открито ни се подиграва и гаври. И напук с цел провокация написаха във фейса, че имало огромен брой желаещи за влизане в игрите. Демек лайте си не ни пука за вас, а както е видно и за играчите правещи им сезоните.

# 1 088
  • Be realistic - plan for a miracle.

"Няма значение колко върхове си качил, по-важно е да възпиташ и оставиш добри хора след себе си."

Еми, успял е Heart
Браво.

# 1 089
От официалната фен-страница на Игри на Волята в фейса. Калин е любимецът на народа. Почти 7000 харесвания след битката снощи.

#СезонанаКалин#!

# 1 090
Попаднах на това видео в тубата правено преди 2 дни. Ми то това било експеримент, не знам какво си.
Иначе за Иво, Калин много добре обясняват защо продукцията е против тях и ще ги преметне.
не знам може ли линкове, ако не да се изтрие , на мен ми беше интересно от 13 минута да се види какво се обяснява за нашите момчета -аз не гледам разни касти и това ме впечатли
https://www.youtube.com/watch?v=TLaIGOBmmxY

Много яко, благодаря сърдечно! И аз се впечатлих!

# 1 091
  • София
Моля, моля няма никакво омаловажане.
Гледах много внимателно битката. Кое не е вярно? За изчакването на Траян си е само хипотеза. Знаете че могат да режат на монтажа, да сглобяват отделни кадри и пр. Или ако Траян печели с минути, да заснемат друг край за да е яко за пред публиката и за шоуто. Просто почти винаги когато я има прословутата секунда разлика винаги една част от мен се съмнява.
Продукцията сама си е виновна за което.

Но както пиша, това е само хипотеза. Най-вероятно е грешна.
Ако гледаме реално на нещата, Калин беше по-добър на обръчите и плуването, както и на нунджакото.
Траян беше по-добър на чука и плочките. Реално там се реши битката. Защо? Защото това даде спокойствие на Траян. Последният елемент, доминото не знам как да го оценя, защото Калин трябваше да бърза, а Траян спокойно и да не бърка, защото водеше комфортно. Абе пиша точка за Калин.
Но какъв е изводът? Непобедими хора няма. Всичко зависи от игра, елемент, съперник, правила, предимство или не, ден, късмет и пр. и пр.
А в тази Вселена в ИВ ако продукцията реши Дечо има шанс да бие Гого. Ще намерят играта и правилата. Не е сигурно, че ще стане, НО...

Хареса ми как Калин отигра всичко. Това момче наистина е находка, едно на милион. Дали бие или не бие приема нещата с усмивка и осъзнава, че това е само една игра.
И да, явно я няма тази спортна злоба в него да победи на всяка цена. Играе си леко, на моменти небрежно,обича да му е чисто и подредено и някак си фокусът му от крайната цел бяга.

Силни страни:
Бързина, силова издръжливост и адаптивност.
Слаби страни:
Плуване, хамалска сила, губи фокус и му бягат някои нюанси. Не е разбрал, разсеян е на моменти.
Но тези камъчета обръщат играта понякога.

Достоен е за финалист и победител.

# 1 092
За мен Лапунов беше същия. Жалко, че се паднаха в един сезон и Калин открадна светлината на прожекторите.

# 1 093
Калин е любимецът на народа. Почти 7000 харесвания след битката снощи.
#СезонанаКалин#!

Калин има вече 16,9К последователи в ИГ. За има-няма 5 дни му се вдигнаха с 5000.

# 1 094

Видеото е топ и мацката много хуабво обяснява. Препоръчвам го.

Jess Ето го каналът на бащата на Калин:

https://www.youtube.com/@Hristobulgaria

Общи условия

Активация на акаунт