💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 830
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 095
Траян Непобедимия - човекът, който падна от две жени на капитанска битка и заради което бе пленен от победителката Карина. А всъщност другата капитанка беше Сапунджиева, за която не помня дали действително го би, но заради това, че е той пленения, залагам, че и тя го е била. Та такъв прякор да му лепнеш, при това минало - ми смешно е.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 15:09 от pepi_r

# 1 096
Траян ми е симпатяга, далеч от любимец. Ама откъде дойде това Непобедимий Joy сега остава да измислят на Миро прякори като Ситий, Немрънкащий, Нескатаващий...

# 1 097
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ели-Мели SobSobSobSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 098
  • Някъде там...
Добре игра снощи Траян, успя да обърне. Калин осезаемо беше по-добър на първите елементи.
На онази битка беше с жилетка и явно тя направи разликата. Сценарият е бил да го отвлече жена, не знаем колко е била натоварена жилетката Wink

Надникнах и аз в ИГ. Не му е приятно явно на Траян, хем му омаловажават победата, хем има обвинения в нечестна игра. Малшанс за него тази битка да се случи точно в тази седмица, когато всички зрители са настръхнали покрай своеволията на продукцията. И той косвено отнася от недоволството на зрителите.

# 1 099
Некоректно е да се твърди,че плуването на Калин е слаба страна
За непрофесионалист плува прекрасно и това се видя и снощи.

# 1 100
  • Някъде там...
Няма техника Калин, самоук е. Това, при повторяемост, ще го остави без въздух, защото при правилна техника усилието е по-малко.
А Дяволо споменава хора, които са тренирали плуване и са се състезавали. Някои още се състезават, Фифо наскоро спечели медали на първенството за ветерани.

# 1 101
Не искам да омаловажавам победата на Траян, макар и наистина да прозира леко неспазване на правилата, обаче Калин досега показва адаптивност в битки, дори и за първи път да вижда дадедо нещо. Хваща цаката бързо и побеждава. Днес зацикли на този катапулт, повтаряше един и същ неработещ модел, което е доста нетипично за него. Като 2-3 пъти не се получава, сменяш тактиката. Той се опита да я смени на 15-а плочка и после пак по стария модел. Или не се е сетил да пробва трети вариант, или умишлено е губил време. Странно е.
Аз се чудех, след като чу, че Траян вкара няколко поредни, как пък не погледна към него да види как ги слага?Реално една вкарана плочка повече решава играта.

# 1 102
Калин си остава верен на интересите независимо от участието си в предаването. Този уикенд например ще участва в Банско филм фест с презентация в неделя за експедицията в пещера в Словения мисля.
Заслужава си всеки последовател в мрежите и да надмине дуо батки (Томито и Шопа), които го плюят взети заедно.
Зачетох се в старите спойлерни теми от август и ми направи впечатление, че никой не беше надушил Калин дори като участник преди да мине финала. Това само показва колко малко го вълнуват популярността и суетата в социалните мрежи. И сега е така — докато много от другите се надпреварват по пози и софри, нашият Калин се катери, снима светлините на града и тренира в дъжда.

Развоят на играта е доста грозен и оставя горчив привкус. Несменяемата Пекин от една страна, а от другa — гладният, прашен и изцеден Калин, който въпреки всичко изнася всички битки с несменяема усмивка. Този оптимизъм е толкова зареждащ и различен на фона на грозното схемаджийство и скатаването на останалите.

Не знам как човек като него изобщо е попаднал в Игрите, но знам, че Продукцията не иска честни, спокойни, мислещи и смели играчи. Taкива са прекалено над нещата и няма шанс да влязат в техните коловози. „Социалната част“, както мило я наричат, всъщност е сбор от всякакви гадни номера и коалиционни кроежи — и е топ приоритет на Продукцията. Те я търсят, подклаждат и поощряват.

Когато си склонен да правиш схеми срещу силните — получаваш привилегии и протекции. Когато пък се правиш на смел и можещ — хайде на арената по два пъти на ден, да видим колко ще издържиш.

Затова Ралица и Павел така наблягат, че това било „социален експеримент“ — или, между нас казано, долнопробен сеир със спортни елементи. И затова усетих как Ралица с леко саркастичен тон нарече Феномените „секта“ — как смеят тези хора да не се хванат за гушите, а да го раздават лежерно и да поставят човешката сплотеност над „великата“ им игра...

Любим кадър от снощи: изтощеният Калин спи докато Продукцията му готви балтията, за да бута Пекин напред. Забележете как прилежно си е сгънал горнището за възглавница. Подредено е момчето. SleepingInnocent

# 1 103
Траян хубаво твърди, че според правилата казани им в началото, правилно си е бил сложил тухличките, но ние първо това не сме го чули /а и една греда, за да има начална и крайна точка, от която да падне последната тухла, явно има значение/ и второ мисля, че миналата година беше на същата такава игра, на някой от играчите, който също така не беше си ги наредил от началото на гредата, Димо направи забележка.

# 1 104
Попаднах на това видео в тубата правено преди 2 дни. Ми то това било експеримент, не знам какво си.
Иначе за Иво, Калин много добре обясняват защо продукцията е против тях и ще ги преметне.
не знам може ли линкове, ако не да се изтрие , на мен ми беше интересно от 13 минута да се види какво се обяснява за нашите момчета -аз не гледам разни касти и това ме впечатли
https://www.youtube.com/watch?v=TLaIGOBmmxY

Принципно момичето от клипа е съвсем право. Обаче (нали винаги има обаче):
1. В посочените примери от киното със злодей, предател и герой накрая все пак има хепиенд. А тук сезон след сезон пробутват гадовете на първо място, което говори за шуробаджанащина, а не за стратегия.
2. Публиката вече не е неграмотна и знае всичко казано, не сме пасли трева. И ни дразни когато продукцията прекалява .
3. Може на теория да трябва да има предатели, неправда, пробутване и прочее, но аз си ги има достатъчно в реалността - Пеевски, Борисов, прокуратурата съдът, депутатите, Путин, Тръмп, Копейкин... Изморила съм се от тази реалност и всъщност искам да видя поне на телевизията някакви качество, достойнство и чест, които да не бъдат смачкани.
4. Голяма част от зрителите гледат и ще гледат именно поради изложеното в клипа, но все си мисля, че не сме малко тези, които веднага бихме превключили на алтернативно предаване, ако се появи такова. Защото поне на мен ми е писнало от това да ме правят на глупачка и да ми провокират долните страсти.

И, честно казано, не ги разбирам кандидатите да се набутат да ги правят на маймуни, за което да платят със здравето си. А и кога ли някой ще пострада наистина жестоко поради липса на мерки за сигурност и (надявам се) ще ги осъдят жестоко.

# 1 105
Ще ми се да продължи с нарастването на последователите поне докато задмине Томито - Голямата уста " Продоволствието" с над 18.1к
#СезонътнаКалин
Калин е любимецът на народа. Почти 7000 харесвания след битката снощи.
#СезонанаКалин#!

Калин има вече 16,9К последователи в ИГ. За има-няма 5 дни му се вдигнаха с 5000.

# 1 106
А Траян да се сърди на продукцията, не на нас или на Калин.  ВИНАГИ на играта с доминото се е искало плочките да са от край до край. Сега не било казано??? Ми съмняваме се.
Освен това да отчете, че към него няма антипатии, такива има към продукцията, към Пекин, към Миро...

# 1 107
Този Томи верно много си е повярвал.Излезна ми на лайф точно в момент в  който казва че напълно вярва че може да бие Калин в битка😂😂😂🤦Толкова да му личи на тоя злобор зависта не е истина,а на Калинката му дреме на перчема 😄
Аа каза че не харесва на Ръждавичка социалната игра.😂Смешник.Да се погледне той,Шопа и Мухльо Миро и тогава да говори🤦

# 1 108
Траян се дразни, че хвана баш тоя период на всеобщ хейт към продукцията и протежетата им. Просто изгоря покрай сухото, не че някой него го е хейтил. Но масовия наратив е, че се прецаква Калин, което автоматично го поставя него в лоша светлина. Разбирам го защо се оправдава, но не смятам, че е нужно.

# 1 109
Очаквам тази вечер ПекинА да е в делириум и да вижда извънземни на варела.

До къде може да се докара сам човек.
Какво разправя продукцията? Имало милиони кандидати ли?

Траян игра честно. Спечели си битката. Беше гледаема. Малшанс в случая.

Довечера съм за сините. Да номинират Калин. На следващия съвет ПекинА да се предложи да ходи за грошове. И да я ошета набързо. Изтече им времето отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт