💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 167
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 170
Николета да слуша внимателно как Пекин говори за предишната си коалиционна партньорка като за "лесни 100 гроша"  и да си прави изводите.

# 1 171
Защо ли ми се струва , че днес Ръждавичка пак ще губи дуели срещу " силните " жълти жени и думите на Павката за саботаж ще са насочени към нея .

# 1 172
На Десислава сега като гледа дали не и е тъпо?И дали не чува думите на Траян какво и каза като после гледа.Думи нямам тая Пекин как стигна до тук освен очевидния гръб на продукцията.Аз ако съм на тези хора след предаването даже няма да погледна това зло.

# 1 173
Тази Пекин толкова ли е глупава, че се оставя да бъде маша на продукцията? Победителка няма да стане, но като излезе навън имиджът и ще е под нулата. Ще бие с аванс Джаферович по хейт. Нищо няма да спечели от това участие.

# 1 174
О, как искам ПекинА да падне от Сапунджиева на елиминации в петък. Ама де късмет!

# 1 175
Пекин с раздвоението на личността си:

Реплика 1 - "Да не им даваме тия лесни 100 гроша"
Реплика 2 - "Тези девойки да не вземат да се предложат за елиминация"

Simple Smile

# 1 176
Пекин няма сили за капитанска, но ще намери специално за тази битка. На кой ли прилича?

# 1 177
  • София
Хахаха, е какво е това смешно предимство?
Като започват с жени. Тц тц.
Изгавриха се брутално с Траян.

# 1 178
Баси и смешното предимство , а така измислено от продукцията да започнат с жени наклонява везните към жълтите и то доста .

# 1 179
Похватите на сценаристите са ясни, гледали сме ги в много предавания. Но на мен ми се струва, че направиха Калин герой случайно. Явно не очакваха, че хората ще го харесат още от началото на предаването, нищо че не е имало изпитания за него до преди 2 седмици. Затова и кризисния ПР последните дни, малко ги изненада тая истерия по Калин. От друга страна се опитаха да направят Мирослав страдалец, но хич не им се получи, най-вече защото той просто не е харизматичен и не печели симпатии, не само визуално, а и като човек.

# 1 180
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ръждето в силовите битки е по-слаба от Пекин. Полезно е за нея да пада от време на време.
Давай Калине, ти си феномен!

# 1 181
Силната и камплексна Ръждавичка падна от Пекин, която не е яла със седмици и едвам се влачи.

# 1 182
  • София
Той и Фифо редовно падаше на тези битки. Почти не е печелил, но е може би най-комплексния състезател в историята, като набор от различни качества.
Гледайте тези битки само за зрелището, защото са винаги ефектни.
Но не са показателни за нищо.

# 1 183
На Калин грубата сила винаги му е била слабо място, не е неговото.

# 1 184
Чудно ми е тази гладна Пекин как вади сили на битката...5 седмици.
И сега Сапунджиева като слуша коментира на Пекин колко е слаба как ли се чувства?!

Общи условия

Активация на акаунт