💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 391
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
И аз питам, къде ми е любимото Колело на смъртта?
Това ми една от най, най-любимите битки. Simple Smile

# 1 261
  • София
Дяволо, ще ме извиняваш, ама дълбоко се съмнявам някой да харесва Мирослав. Той просто не се забелязва, за да има кой да го харесва. Той е част от интериора/екстериора.
Социалната му е игра е да мълчи, да се скатава, да пуска ехидни усмивчици и когато отвори уста - да си мънка под носа.

Ивайло не го харесва, въпреки думите му от лаптопа. Думите му бяха, че от жълтото племе Мирослав заслужава да бъде  на финал (съпоставен с трите хиени)  и че Калин ще е победител.

# 1 262
Мирката да не е останал в резиденцията да пере и простира, не го виждам нещо на битката😀

😀😀😀😁😁😁

# 1 263
Траян си ги бие Калин и Миро 1в1,където ги хване. Smile

Пишеш глупости. Траян е възпитаник на Фифо, а Калин на себе си. Като коментирате нещо, гледайте и детайлите. Толкова по въпроса!

# 1 264
  • София
Мирката да не е останал в резиденцията да пере и простира, не го виждам нещо на битката😀
Там е..третото храстче вляво..Видях го.

# 1 265
Миро е истински крал на социалната игра.
Всички го харесват, не го номинират, пазят го, така се е слял с пейзажа, все едно го няма. Simple Smile
Това е уникално хора, хахаха. За 7 години не съм видял такава игра.
Може би само от Милен в сезон 2 имаше нещо подобно.
Къде Милен , къде Миро!
Eдно време, коги бех на 19 и ми се налжи да работя в производството на ампули, за да мога пак да кандидатствам, имах един колега! Викаха му "третата престилка" - къде две работнички,  и той там! Та Миро ми е същия - е го пере си, мие си посудината, барабар мирко с женурята!

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 22:53 от Anhela_a

# 1 266
Малее, чак сега сега схванах това странно предимство… за да може Миро да НЕ играе 🤯 WTF! И през цялата игра Павел и продукцията кълват по Калин много грозно, а момчето в нито един момент не е показало високомерие или его от победите си. Не разбирам идеята. В други сезони играчи като Миро щяха да бъдат разкъсани от продукцията. Той даже бие по скатаване и мишкуване Иван. Кой е тоя Миро?? Що за жалка игра показва?

На Миро прякора Фикус му лепна толкова точно! 🪴 Поздравления на който го е измислил!

# 1 267
Предимството на феномените е Миро да не играе Sunglasses

# 1 268
Е все трябва някой да свърши домакинската работа. Добре, че Калин им плати прислуга. 🤣

# 1 269
  • София
Дяволо, ще ме извиняваш, ама дълбоко се съмнявам някой да харесва Мирослав. Той просто не се забелязва, за да има кой да го харесва. Той е част от интериора/екстериора.
Социалната му е игра е да мълчи, да се скатава, да пуска ехидни усмивчици и когато отвори уста - да си мънка под носа.

Ивайло не го харесва, въпреки думите му от лаптопа. Думите му бяха, че от жълтото племе Мирослав заслужава да бъде  на финал (съпоставен с трите хиени)  и че Калин ще е победител.

Не знам дали гледаш Сървайвър, но там такива играчи като Мирослав са най-опасни и стигат най-далеко. Simple Smile

# 1 270
Траян пак ще пише оправдателни постове за днешната битка. Малко злобен ми изглежда на моменти той, вероятно е спортна злоба.
Иво е съчувствал на Миро, а и последният вероятно е мрънкал, че е жертва на жените 😁

# 1 271
Коментарите тук са ми по-интересни от тази тъпа битка.

# 1 272
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Фикусът очаквано се окопа в ъгъла на сенчица. Тамън да подпира останалия инвентар, а мама Пекин и продукцията отново прецаха и се изгавриха с Калин.
Къде е “ изгаврянето “ с Калин или те само така за спорта да си плюеш?
Ти сериозно ли? Разсипаха го това момче, преди има няма няколко часа е бил на тежка битка, за да може Пекин да си почива. Сега отново е на битка и се бори, а не саботира. Ако Калин постъпи като Пекин ще бъде разсипан от критики от "великата" продукция. И не плюя, а коментирам в обществен форум. Това, че някой е с липсващ умствен капацитет да гледа и чете с разбиране не е мой проблем.

# 1 273
Пекин май саботира. Осъзна, че не им е важно да се блъскат толкова.
Имат си два бушона
Пекин си даде сметка, че при заагуба ще прати още един мъж на елиминация!!

Според мен сценария е Пекин да поиска да я номинират и да се бие със Сапунджиева.
И това да! Забравих за алчноостта! и В ДВАТА СЛУЧАЯ вкарва собствена облага!

# 1 274
Дявол да го вземе, имаме лост с дължина около 2 метра. 20 см по- насам или по-натам дават 10% повече или по-малко сила.  И явно не се усещат, че две близо разположени ръце максимално навън ще дадат решаващото предимство.

Общи условия

Активация на акаунт