💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 421
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 290
Да бе да.Няколко играча хаха.Глупости.Точно двама са.Фикуса и Пекин .Не знам защо така яростно си в защита на този наглец Мирослав
Ти си знаеш,но той е недостоен да стигне финал.

# 1 291
Как може да е ОК Мирко да не излезе да играе ни 1 път. Той само стоеше отстрани и коментираше. Може да го сложат за водещ другата година и тогава със сигурност никой няма да гледа. Сега жълтите ще номинират Алекс. Дано вземат по чудо утрешната битка, за да не се налага да излиза с/у Калин.

# 1 292
  • София
Пекин е най-бутана дотук. Без аналог.

# 1 293
IQ и паднало,страшен сухар е това момиче!

# 1 294
И как са ги курдисали жълтите пред камерата "спонтанно" да коментират ситуацията... Жалък театър.

# 1 295
Калин е преуморен...Едвам легна да си почива.. Разсипаха го.

Траян "Неподими" ще го видим до къде ще стигне в обединението...

# 1 296
Браво на сините. Нормално е да бият.
Но мен ме побърква тая безнадеждност за Калин и Алекс, просто на тях са им отнети всякакви шансове да пробият тая коалиция.

# 1 297
Калин е преуморен...Едвам легна да си почива.. Разсипаха го.

Траян "Неподими" ще го видим до къде ще стигне в обединението...
До кривата круша 😂

# 1 298
,,Ако Калин отбелязал ОЩЕ една точка"... Гръмнете ме. Как не я е срам. Момчето вече е изтощено и му личи, но продължава да ходи да се бие вместо нея, да взема два поста, да взима точки при тегави дуели + елиминация.

# 1 299
Пекин е най-бутана дотук. Без аналог.
Верно ще да е психиатъра на продуцията!

# 1 300
  • София
Алекс "бабите" ли ги нарече?Grinning

# 1 301
  • София
Много е нагла Пекин.

Иначе за утре е добра тактика, Алекс и Калин ако трябва да обединят грошове, но другия да вземе имунитет. Така ще изгори една от жълтите жени.

# 1 302
Траян си ги бие Калин и Миро 1в1,където ги хване. Smile

Пишеш глупости. Траян е възпитаник на Фифо, а Калин на себе си. Като коментирате нещо, гледайте и детайлите. Толкова по въпроса!
Е?Това няма никаква връзка кой на кого е ученик.Траян си има своите слабости също,но не е необходимо да го величаете толкова Калин,а сега като отиде на лоша локация 2 седмици и почнаха да го тупат да има непрестанни оправдания.

# 1 303
Ама много хубав Калин на тези съвети!

# 1 304
Ех, как се надявам да изскочи изненада (Николета например) и на съвета да има някакъв обрат!

Общи условия

Активация на акаунт