💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 399
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 335
Траян много да не се надува, ще го запомня завинаги как 3ч рови дънерите.
Мани го.Взе се за голямата работа а ще изгърми като заек скоро.Тези дет най се надуват първи падат.😂

# 1 336
Ееее, доживяхме малко справедливост.
Най-сетне светлина в тунела. Двойна елиминация.
Ами имат си супер шансове вече.

Каква справедливост утре ще дадат битка в която Пекин ще бият и няма да са на съвет хващам се на бас  , и утре Пекин няма да саботира битката , а ще си скъса задника да спечелят

Справедливост е, защото Алекс и Калин ще се завърнат ...евентуално.

# 1 337
  • София
Голям е Алекс! Напълни ми душата.

И какво излезе сега,  че единичната номинация е била, за да махнат Ивайло. Много долно.

Да, заради Ивайло.
Подлеци.

# 1 338
калпавите женски от жълтите прости та чак дрънкат.....тия да не си мислят ,че са като ZINA /от един сериал /.... и ще вземат купата......отврат са ми

# 1 339
Голям е Алекс! Напълни ми душата.

И какво излезе сега,  че единичната номинация е била, за да махнат Ивайло. Много долно.

За да махнат Ивайло или Калин.

Свършиха ми лайковете.

# 1 340
Всъщност ако се замислим,продукцията ги направи по 2ма номинирани точно,за да не излизат Калин срещу Алекс.
Алекс ги изяде с парцалите,много ми се качи в очите,а в началото не го траех

# 1 341
Траян много да не се надува, ще го запомня завинаги как 3ч рови дънерите.
Поне ще го запомниш. Че аз онзи ден го забелязах като цяло. И установих, че като мъж и като характер грам не ме кефи. Само ми хареса като опонира на Пекин!

# 1 342
  • В Града на липите
Алекс така ме изкефи, че три пъти си го връщах да го слушам GrinningGrinning

# 1 343
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Шапки долу за Алекс! Така трябва с тия проскубани кокошки, те от друго не разбират.
И изненада - двойните елиминации рязко се завърнаха, що така?
Утре да си дадат сериозна почивка и двамата с Калин, да могат да си дръпнат две от умрелите "лъвици" и да ги смачкат на елиминацията. Ах, че се ядосах на тая наглост!

# 1 344
Физиономията на зурлата - отврат, злобно пренебрежителна!
Николета се ослушва , блатната гледа гузно.

# 1 345
  • София
SLAY, Алекс! 👏🏻👏🏻👏🏻

Естествено, че е по-добре да са двойни номинации. Така Алекс и Калин се връщат заедно. А жалките женички ще се наложи да поиграят утре.

# 1 346
Аз ли казах, че  ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА си прави сметка да елиминира мъж! На тая трябва ѝ вземат правата на доктор, че даже и да ме превърже с риванол, ще имам съмнения в задна мисъл! КАМО ЛИ ДА ИМАМ ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ!
  Не харесвах Алекс до преди двЕ-три седмици, но е много точен!
Пекин се цели  в Сапунджиева, за да я обере, но Деси, въпреки критиките на Ръждата, в тази игра показа доста мисъл и упорство! Можеше да се предаде на Жабата , но се остави да бъде победена честно в двубой!
 А  Деси Николетка-смърфиетка си я победи изцяло с дебнене и изчакване! Много ме изкефи това "доказване"!

# 1 347
Ами утре Алекс и Кали н трябва да саботират и работата ще заспи.
Фикусът си остана фикус. Досега не е била да започнат втори тур единоборства без да са участвали абсолютно всички.

# 1 348
Алекс според мен добре нахрани тази с халката на зурлата. Това, че е саботирала играта, нямаше нужда да го повтаря, то стана ясно на всички. Тя е свикнала срещу нея да няма интелигентни хора, които да могат да говорят, и не я бяха поставяли така на място. Ивайло само се пулеше, човека нямаше дар-слово.

# 1 349
Браво на Алекс. Най-накрая някой им го каза в очите. Така май е по-добре за момчетата, защото ако утре пак паднат, две от тях заминават на битка
Като им знаем номерата на продукцията, нищо чудно да дадат някаква изометрия или друга игра "всеки за себе си" и така да се опитат да подарят победа на "силните" жени...

Общи условия

Активация на акаунт