💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 388
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 380
След този "драматичен обрат на събитията", както казва Дино единственото, което ще се промени, е, че Петък – Алекс и Пекин ще срещнат Чикагото и Сапунджиева. Прогнозата ми е за победа на Чикагото, Алекс – втори, Пекин – трета, а Сапунджиева отпада.

# 1 381
Силно се надявам утре Алекс и Калин да саботират битката. Както гледам обаче каква е играта, може и да няма нужда, сините са много по-силни в момента.

# 1 382
Най-много да я набухат с още парици Пекин

# 1 383
619 човека ни четат!

Калин още колко ще го тормозят!? Яд ме е на жълтата отрова...окепазяват представянето на Калин на терен.

# 1 384
Пекин винаги е права, говори с факти, просто ги извърта както на нея й е изгодно.

Калинката каза 'ще ви оправим ние с Алекс'😄

# 1 385
Ей, всичко разбрах и без да гледам! Благодаря ви! Спестявате ми куп неприятни усещания.
Да живее форума!

# 1 386
  • Някъде там...
Ей, всичко разбрах и без да гледам! Благодаря ви! Спестявате ми куп неприятни усещания.
Да живее форума!
Пусни си съвета. Hug

# 1 387
  • София
Мисия 100 страници още тази вечер. Simple Smile
Айде народеееее

# 1 388
  • София
Колко пък да е хитра Пекин? Че тя Ралица директно й го каза какво ще се случи утре ако прати днес и Калин на номинации.

Добре й го каза Калинчето, много ме кефи, че грам не й мълчи. За Алекс знаехме, че ще им лази яко по нервите, затова се изкефих като го избра Калин, ей това чаках след няколко епизода пълна мъка и нерви.

# 1 389
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Последен напън на Пекин да спаси утрешната битка, много се смях. Но така е то - отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Joy
Въпреки това продължавам да съм на мнение, че момчетата трябва да саботират. Ясно, че и Калин ще е номиниран, но не бива да изпускат възможността да пръснат най-накрая куцата женска коалиция. Срещу тези слабачки и с жилетки, и с вериги, и с по едно гюле на всеки крак, все ще победят.
Гледах я днес Радостина и се замислих, че в нищо не я бива - нито е силна, нито е сръчна, нито е бърза, нито е интелигентна. За нищо не става, най-слабият играч този сезон. То и затова откара толкова седмици на блатото. Кросфитърка била, културистка... Ми не, по-скоро карикатура, тотал щета.
И патиците са си патици, това е, при тях мисленето не е на почит. Трябваше водещата да им отваря очите и да им рисува схема, че да се светнат какви биха били последствията. Направо имам чувството, че и Ралица, най-върлата привърженичка на жените, вече едва я понася всичката тази простотия и наглост.

# 1 390
Мисия 100 страници още тази вечер. Simple Smile
Айде народеееее
Разбира се, че ще ги направим 200 тази седмица! Аз ще дам своя дан и без да гледам шоуто!

# 1 391
  • София
Може и да не искат да саботират Калин и Алекс, само защото така срещу Алекс и Пекин ще са Феномени, а там едната ще е Сапунджиева. Т.е. има риск за Пекин да отпадне.
Докато ако саботират ще номинират Калин и още една жена, а Пекин ще бие Радостина/Николета. Срещу Сапунджиева не е ясно.

# 1 392
Утре не знам какво трябва да стане че сините да паднат.Освен и те да се саботират 😂🤦
Сезона на саботажа 😁Ще бие 4 сезон с Мани и Фейгин 😂

# 1 393
Ако са хитри Калин и Алекс следващата елиминационна трябва да са само жълти. Не печелят нищо ако се бият със сини.
Ще номинират Калин и вероятно Радостина.

Тогава да видим кой как ще се бие ...

На мен ми е жал за Сапунджиева. Ужасно е да си на място, където никой не ти е приятел и усещаш, че не те харесват. Че как да се представи като това я счупва психически? Миро и той я предава!

# 1 394
  • Дубай
А, защо Миро не игра днес? Какво беше обяснението? А Калин го изтормозиха битка след битка.

Миро къде му е угодно там застава! Не ми е жал за Сапунджиева , защото когато тя беше на мястото на Дино и Траян не се съобразяваше, защо те да и спестяват нещата? Ами колелото се върти!

Общи условия

Активация на акаунт