💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 391
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 395
А, защо Миро не игра днес? Какво беше обяснението? А Калин го изтормозиха битка след битка.
Ее как какво.Пазят го за финала 😂Фикуса е номер едно.

# 1 396
В промото Алекс казва, че най-подлата им постъпка е, че номинират Калин. Същата позиция имаше и Ивайло. Помним разговора между тях /Алекс и Ивайло/. Те знаят, че нямат шанс, но искат най-достойният Калин да спечели и не могат да гледат как някаква жалка коалиция се опитва да го спъне.

# 1 397
А, защо Миро не игра днес? Какво беше обяснението? А Калин го изтормозиха битка след битка.

оставят го да се възстанови малко след 643969439 дни  на изолатора и блатото.

# 1 398
А какво ще стане,ако Калин си купи имунитет??Никоя от другите две птици нямат грошове,а едната има саби...Може да не ги извади,но ще ми е странно, тогава кой ..Ради и Ники ли все пак.

# 1 399
Пекин не ме изненадва, че направи такъв ход. Тя си беше планирала да се пусне и да излезе срещу доскорошната й приятелка Сапунджиева. Разбира се, при условие, ако сините загубят днешната битка. Не стана така обаче и ако сега на съвета номинираха по един - Алекс и Калин си бяха на пангара твърдо за тази седмица. Като видя, че номинират по двама отново, реши да се престраши. Въобще не я трогват приказките на Алекс. Такива хора като нея нямат реална самопреценка за себе си. Калин добре каза, че Пекин маже очите на кой може, като има наивни, ще се връзват. Радостина чак ще се разплаче, че видиш ли се чувствала много зле. Като беше срещу Иво не можеше да свали усмивката от лицето си. Намери си майстора. Николета обаче е непоправим случай. Тъкмо си мислиш, че нещо почва да върти там горе и срив в системата. Не е злобна, но е много заблудена.

# 1 400
  • в моя гьол
Сега ще изпляскам едни мои разсъждения, които ми се мотат от няколко седмици. Относно Пекин. Стигнах до извода, че на нея и е дадена тази роля и тя я играе с все по-голямо нежелание. В началото имаше хъс, пламъче в очите, а от две седмици я наблюдавам - та тя говори заучени едни и същи фрази с празен поглед, без грам емоция и не си вярва на мотивационните речи. Звучи ми точно като малко хлапе, научило стихотворение наизуст и принудено да го повтаря до откат пред публика по задължение. В началото ми навяваше асоциации на пастор от някоя от стоте измислени църкви, който омагьосва паството си. Обаче напоследък спихна. Сякаш и на нея тая роля и писна и не и харесва. Чак мъничко я съжалявам.

# 1 401

Имали право да прескачат играч, заради 'предимството'

# 1 402
  • София
Епизода на Пекин. Само това слушах - Пекин, Пекин, Пекин! Изпя си песента, готвят й балтията от продукцията, но тя излезе умна, опитва се да изчисти имидж като се самономинира. Не че ще й помогне. Чак жал ми стана за нея, как се злепостави в предаването за сеира и рейтинга на продукцията. Глупаво, Пекин, много глупаво.

Защо позволиха на Мирка да не участва, той за красота ли беше на арената, бляк! А Калинчо 3 пъти и даже не го редуваха с Алекс, нали това беше условието?

# 1 403
  • В Града на липите
Разбира се, че ще ги направим 200 тази седмица! Аз ще дам своя дан и без да гледам шоуто!
И от мен препоръка да гледаш поне съвета Grinning
Пооправи ми вкуса от последните седмици.

# 1 404
  • тук и там
Много се накефик тази вечер,когато Алекс и каза всичко,което мислим и ние на Пекина.Върнахме речта му няколко пъти докато гледахме,за да се насладим на момента.
Браво на Алекс!

# 1 405
Ралица такъв разбор направи, че беше очеизвадно накъде отиват нещата, струва ми се дори Николета го разбра, но не си залагам главата Blush а топ беше, че Радостина гласува срещу Калин, явно Пекин е направила сметката и се е страхувала Николета да не се "емоционализира". Чудя се, дали Пекин е наясно, че сабите са в Николета, подозирам, че да. Но и така рискът ѝ е пресметнат. Всъщност за Пекин е много важно Радостина да остане възможно по-дълго, защото тя е връзката ѝ с Николета и чрез нея я контролира. Без Радостина не се знае накъде ще я задухат ветровете Николета.

# 1 406
  • София
Тази вечер постигнахме нов рекорд за есенния ТВ сезон изнежду всички теми и формати.
Всъщност си подобрихме нашия си рекорд отпреди две седмици.
660 онлайн маймунки на клона! 😎
Очаквам за финала да минем 1000

# 1 407
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.И май ще се окаже прав,язък,че така го нахейтиха всички тогава за думите му по адрес на всенародния любимец.Sweat Smile

Много странно изказване!
ВЪОБЩЕ Калин не е любимец, защото само побеждава! Няма значение дали ще губи всички битки нататък - спортменството му, кроткия нрав, добрината, уравновесеността и качествата му го правят любимец.

Днес ми направи впечатление, че Калин върна гредата на мястото и. Не му е работа, но е такъв - да прави добро.

Е на- Траян сега все бие - И? Няма народна любов, а и той е хубав мъж.

# 1 408
Тази вечер постигнахме нов рекорд за есенния ТВ сезон изнежду всички теми и формати.
Всъщност си подобрихме нашия си рекорд отпреди две седмици.
660 онлайн маймунки на клона! 😎
Очаквам за финала да минем 1000

Помниш ли кой остава най-силния ни сезон тук ?4 ти може би още държи рекорда ?

# 1 409
  • София
Абе неприятна ми е Пекин, заради Ръждавичка основно, но си е играч. Не се поддава, не се пречупва, гони си своето, а срещу нея бяха какви ли не играчи. Д-р Петров, Дино, Александър. В смисъл тежки социални съперници, но не им се дава.
На черното-бяло не мога да кажа и не съм го правил никога.

Общи условия

Активация на акаунт