💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 365
  • 3 074
  •   3
Отговори
# 1 425
Набързо само да кажа, че като започна битката и предимството не беше една точка аванс и си казах, че са прецакали Траян, обаче в последствие след развоя на битката с това предимство, жълтите имаха буквално негативен шанс за победа. Това, че предимството въжи за цялата игра, а не само за първия рунд на мъжете си беше ключово в това Траян да измори Калин, Чикагото да излиза само срещу Алекс, където го бие 10/10 на силова битка и въобще неспазване на правилото да се редуват (което доведе до Мирослав като декор в битката). Жълтите имаха шанс да вземат битката, ако Калин/Алекс бяха излезли срещу Мирослав или бяха размърдали малко двойките. Не съм сигурна, дали продукцията е осъзнала какво голямо предимство им даде всъщност LOL.. Не очакваха и Пекин да падне един път от Ръждавичка (затова дойде тази глупост със "съботажа")...

# 1 426
Алекс и Калинката са голяма иновация във формата понеже са нова двойка архетип "главен офицер по екзекуциите и facilitator".  Изглежда да са директна копи-паста на Миро и Алекс от осстровът на 100-те гривни. Има твърде много паралели между двойките за да е случайно.

# 1 427
Но той изобщо не игра, не просто да го прескочат.

Да, от вчера обяснявам, че изобщо не играе и следях внимателно. Алекс каза 'ама как пак Траян, Миро не е играл' и Павел отговори, че може така, защото имат предимство.
Тук беше в условията на предимството! Стратегически не беше добро, но пък показа доколко го смятат за равен!
Но пък може да пере, сигур и да глади! АНА-МАРИЯ, ти ли си?Laughing

# 1 428
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.И май ще се окаже прав,язък,че така го нахейтиха всички тогава за думите му по адрес на всенародния любимец.Sweat Smile

Да се биеш всеки ден без почивка от изолатора , срещу участници стояли със седмици в резиденцията е нормално да изгубиш сили и да паднеш в някой битки , но това не променя факта че си най - подготвения този сезон и го доказва всеки  път .

# 1 429
Знам, че се повтарям, ама....
Калин е мнооого красив на тия съвети! Сякаш специално си разрошва косата, а очите му така блестят, както някой каза - чисти като Рилските езера ... Разкошен е!

# 1 430
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.
Абсолютно си прав. Калин въобще не е непобедим. Непобедим е Миро! Ето, и днес никой не успя да го победи!

# 1 431
Колко пъти трябва да пишем едно и също: Калин е морален победител и номер 1 за всички сезони не защото е непобедим, а защото никога до сега не се е явявал друг такъв играч - толкова морален, добър, адаптивен, мислещ, интуитивен, самороден диамант, а не минал през школи и обучения!

#сезонанаКалин#!

# 1 432
  • София
Да обобщя и аз  нещата.Калин и Траян вчера се бориха за предимство Мирка да не играе днес.
Върнаха двойните номинации,което ми доказа,че са специално въведени да изгори Иво.
Лека- полека се вдига защитата на Пекин поради прехвърлянето на Мирка в другото племе.
Все пак й дадоха жокер какво би се случило ,ако отидат пак на съвет и тя рязко отмени евентуален сблъсък поне с Калин.
И разбира се речта на Алекс - напълни ми душата!
Утре не е нужно никой да саботира,видях играта-никакъв шанс за принцесите.
В петък тричките ,плюс Алекс с жилетка да се трепят,все някоя ще падне.

# 1 433
  • В Града на липите
Ако може да лобирам за корицата за следващата тема Blush
Според мен Алекс и Калин на съвета бяха просто феноменални.

# 1 434
Истината боли! Хахахаха, на Алекс обаче удоволствие му доставя да им начуква канчетата❤️ Пекин се опитва да прави демидж контрол, хем да не изглежда толкова страхлива, хем явно е сигурна, че може да бие Сапунджиева. Ще видим.

Само да не ми обяснява някой повече, че Миро не бил бутан от продукцията. За първи път виждам 1 от племето да не играе изобщо, докато другите се повтарят. Дори и Наталия играеше преди на тия битки! Абсурд след абсурд всеки епизод вече.

# 1 435
Не случайно е казано, че очите са огледало на душата! Очите на Калин с този блестящ слънчев поглед казват всичко: чист като кристално езеро.

#сезонанаКалин#!

# 1 436
С кое го тупат - с нечестното редене на плочките ли?
Траян си ги бие Калин и Миро 1в1,където ги хване. Smile

Пишеш глупости. Траян е възпитаник на Фифо, а Калин на себе си. Като коментирате нещо, гледайте и детайлите. Толкова по въпроса!
Е?Това няма никаква връзка кой на кого е ученик.Траян си има своите слабости също,но не е необходимо да го величаете толкова Калин,а сега като отиде на лоша локация 2 седмици и почнаха да го тупат да има непрестанни оправдания.

# 1 437
Алекс ги строева, както строява децата си и почва да им сипва с черпака Joy

А Пекин си работи женичките като пациенти.

# 1 438
Ох,много ви харесвам така като се възпалите.Никъде не съм казал,че Калин е слаб,а че е доста надценен и чак почнахте да го наричате най-силния играч някога влизал в предаването и сравнения с Фифо,Гого,Момчил и т.н. до които реално погледнато той дори не е близо.Момчето е натренирано,добряк,но нека си говорим реално,че летвата този сезон е смъкната доста ниско и конкуренцията му са хора на по 40-50 години.

# 1 439
Да похваля Ръждавичка. Права беше, че интелекта на племето рядко спадна със загубата на Калин и Алекс. Чикагото и Дино са доста простовати, колкото и да са забавни на моменти. Според мен момичето просто искрено я хвана срам от танца на Чикагото.

Общи условия

Активация на акаунт