💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 379
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 410
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.И май ще се окаже прав,язък,че така го нахейтиха всички тогава за думите му по адрес на всенародния любимец.Sweat Smile

Стига с твоите глупости, бе човек. Мисия ли имаш някаква, Томи найлонката ли те прати тук 🤣

# 1 411
  • София
Тази вечер постигнахме нов рекорд за есенния ТВ сезон изнежду всички теми и формати.
Всъщност си подобрихме нашия си рекорд отпреди две седмици.
660 онлайн маймунки на клона! 😎
Очаквам за финала да минем 1000

Помниш ли кой остава най-силния ни сезон тук ?4 ти може би още държи рекорда ?

Сезон 4 като най-много прочитания и най-много хора онлайн.
Сезон 5 като най-много изписани страници, но със съвсем малко победиха сезон 4. Въпрос на няколко страници просто.
И двата сезона бяха много близки.

# 1 412
Туджаров сега като се рови за записки, "бабичките" да го поздравим задружно.

Толкова се ядосвам този сезон, че си обещахме с мъжа да изгледаме старите след като свърши. Не мога да се сетя така противен да ми е бил, а винаги е имало дразнители. Просто...

Чак се моля другата седмица жълтите да са на резиденция, тъжно ми е за Алекс и Калин. Не искам Пекин да яде, но ще я преживея. Даже и задоволството ѝ ще преживея.

# 1 413
  • София

Не. На него му става лошо, ако трябва да играе Simple Smile

# 1 414
  • Дубай
Но той изобщо не игра, не просто да го прескочат.
Пекин отиде умишлено, за да вземе  и тя грошове за Сапунджиева.
Пекин е добра единствено в схемите. Ако не е предаването, което я гали с перце и нейните КУКЛИ не я виждам напред.

# 1 415
  • София

Според мен не го казаха с лошо... Те ни харесват като цяло, въпреки че сме ги критикували не малко пъти. Включително и аз.
В смисъл, по-скоро неправилно подбрани думи, но не е била целта да уязви Бг мама. Сигурен съм. Wink

# 1 416
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.И май ще се окаже прав,язък,че така го нахейтиха всички тогава за думите му по адрес на всенародния любимец.Sweat Smile

Ееех, Томи, Томи.. и срещу Калин да тичаш, не можеш да го стигнеш. Така и не проумя, че публиката все още цени качества, като достойнство и честност. Уменията в игрите са само черешката на тази прекрасна торта.

# 1 417
Но той изобщо не игра, не просто да го прескочат.

Да, от вчера обяснявам, че изобщо не играе и следях внимателно. Алекс каза 'ама как пак Траян, Миро не е играл' и Павел отговори, че може така, защото имат предимство.

# 1 418
Те затова го пратиха там - за икономия
Мирката да не е останал в резиденцията да пере и простира, не го виждам нещо на битката😀

😀😀😀😁😁😁

# 1 419
  • София
Мислех да пусна анкета, ама само за 24 часа няма смисъл.
Утре след епизода ще пусна анкета за предстоящата елиминация, а традиционната голяма анкета след края на петъчната елиминация. Simple Smile

# 1 420
Абе на кого му пука, че Калин не е непобедим!?
Това какво променя факта, че това е #СезонанаКалин#!

# 1 421
Калин е непобедим - да. По човечност. Комплексен играч от главата до петите, борбен, но преди всичко човек. Затова загубите не са му чужди. Приема ги с усмивка и продължава. Това Томи няма как да го разбере, защото не е узрял за такива прозрения. Жалките му опити да задържи вниманието върху себе си с ХРАНАТА, която е ял, а не с качествата си на ИГРАЧ, говори достатъчно само по себе си как иска да го запомни публиката. Но докато той е зает да виси по лайфове и да коментира грозно участници, същите тези участници правят реклами, ходят по училища и семинари, планинарстват и си живеят живота.

# 1 422

Според мен не го казаха с лошо... Те ни харесват като цяло, въпреки че сме ги критикували не малко пъти. Включително и аз.
В смисъл, по-скоро неправилно подбрани думи, но не е била целта да уязви Бг мама. Сигурен съм. Wink
Еее спокойно те не могат да ме/ни уязват.Първо : защото съм по-млада от тях ,и второ защото имам  2 деца и изглеждам тройно по-добре от тях😂И тук мога да говоря от името на всички бг мами че се чувстват по същия начин😁😉

# 1 423

Предвид и че им е супер източник на настроения, мнения и тн— съгласна, но той е постоянно по телевизиите като коментатор, тая школовка на живото предаване да я ползва малко и да е по-тактичен.
Верно кръстът и колената скърцат, ама имам още животец в мен (и другите тук сигурно Grinning )

# 1 424
  • Дубай
Тъпа продукция, да имам правилата!Доста неща ми се изясняват как се стига до финала, като се скатаваш като мишка и лошото е, че продукцията толерира това.

Общи условия

Активация на акаунт