💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 782
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 500
  • някъде другаде
Браво на Алекс. Каза им всичко в очите. Искам Пекин да отпадне , а след нея и двете бели птици.

# 1 501
Калин: Яки ръки не се правят само във фитнеса Blue Heart

# 1 502
Гледах ей сега ИГ профила на Траян. Най-близаък след предаването бил с Ръждавичка и Дино.

Отговор на друг въпрос.

# 1 503
Алекс ги направи на бъз и коприва. Намериха си майстора жълтите жаби.
Калин и Траян бяха радост за окото. Красиви!
Сега разбрах защо Миросран го игра статист. С неизяснен пол е.

# 1 504
  • Някъде там...
Някой питаше днес за височина, Траян е 192 см.
Аз за на Калин питах колко е висок.Стори ми се много дребен до Траян,и явно е имало защо😂
Калин не ми се вижда висок, около 180 см максимум да е.

# 1 505
  • Bayern
"Пекин, колко пъти ти си доброволствала да решиш пъзел, край на битка или нещо такова, стрелба? Това, че ние стигнахме на пъзела по едно и също време, е благодарение на мен и Калин. Няма нищо общо с теб и с другите две твои коалиционни марионетки. Просто изглеждаш страшен лицемер, играеш страшно подло, компрометираш момичетата до тебе. Те може би искат да се асоциират като твоите кукли. Думата кукловод ми я каза Траян и Дино около 15 хиляди пъти и ти влизаш само в тази роля. Твоята роля е да манипулираш, за да можете да останете максимално дълго в играта. Вие сте страхливи. Страхливи, защото сте слаби. Ок? Ако бяхте силни, нямаше да се опитвате да си пробиете път още една седмица в играта, махайки силните играчи. Честните и доблестни хора се изправят срещу силните играчи, а вие опорочавате играта. Тази игра е една прекрасна игра, а вие я опорочавате. Вие създавате прецедент и мене ми се драйфа от него, разбираш ли? От вашето поведение ми се драйфа. Това е."
Речта на Алекс ми се иска да я прочетат всички бъдещи участници, а по възможност и да я изгледат ! Значи бива коалиции и схеми, но като се виждаш, че не ставаш за последния етап от играта  защо играеш подло, за да останеш още седмица две в шоуто... Дори и да не им пука за хорското мнение на такива подмолни играчи, нали все пак имат родители, а някои имат и  деца...
Въпреки грозната игра на жълтите момичета най-много се изложи Миро този сезон!!! Няма такава Мишка !!! Жалка игра от Жалко човече ! За толкова гледани сезони не помня мъж, който да се е скатавал толкова ! Щади се на терен, изразява мнение само на синхрони, докато пред всички само клати глава и се усмихва грозно. Това не е социална игра! Речта на Алекс се отнася и за него!!!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 08:20 от Roshla2006

# 1 506
Да похваля Ръждавичка. Права беше, че интелекта на племето рядко спадна със загубата на Калин и Алекс. Чикагото и Дино са доста простовати, колкото и да са забавни на моменти. Според мен момичето просто искрено я хвана срам от танца на Чикагото.
Тя пък е супер сухарка и оперирана от чувство за хумор. Защо да не се позабавляват малко? И как двата танца на Чикагото, които общо траеха една минута максимум намалиха IQ-то на племето? Като феномените продължават да бият и без Алекс и Калин. Прекалявате вече с тия възмущенията. Само се чудите за какво да се хванете. Иначе като има изгода "Айде Чикаго, давай Чикаго, можеш, силен си."

# 1 507
Добро утро, група, качвам ви в скрит текст какво е споделил Добрин от с6 на стори в инстаграм. Всички играчи са марионетки на продукцията, за жалост. Разбирам защо всички загърбват играта и в реалния живот си остават близки.
Скрит текст:

# 1 508
  • Bayern
Забелязахте ли че Ръждавичка от както няма слаби играчи за които да се бута да замества постове , не блести толкова да не казвам въобще ,даже ги бавеше на последната игра. Нищо уау
Ти пък тя е с ''тежка травма '' Grin   За мен винаги си е била средна хубост на терен и с отблъскващ характер

# 1 509
  • София
Е, той Добрин много ни изненада с това разкритие... Най-пресен пример - номинирането по един миналата седмица, тази пак сме по двама. И гениалното "предимство", което позволи някои да са само публика, а винаги досега са настоявали всички да се извъртят...
Нещастници.

# 1 510
То верно ако извадя една статистика на всички мачове/битки на Траян срещу Миро и Калин ще е нещо като 7:1 за Траян Непобедими, любимият резултат на синя България. Grinning Wink

Не съм много съгласна тук. Но не ми се рови назад във предаването да ходя да ги броя.

Относно спойлерът, че Фикусът печели сезона....Ами цели статии има за него, че е победител. Незнам защо да не се коментира.

#СезонанаКалин#!

# 1 511
"Длъжен да се съобразява, доколкото не накърняват личното му достойнство!" - значи тези без достойнство остават. Достойните изгарят като факли.

# 1 512
Добрин беше двойно сготвен - в игрите и в турнира Сезам. Но понеже въртя схеми с Мартин цял сезон, не виждам някой да го ожалва.
Ожалваме героите, жертви на продукцията: Гого, Фифо, Момчил,  Лапунов, Ивайло и КАЛИН. Те се трепаха, играха, ползваха ги за рейтинг и ги
"изплюха".
Това предаване можеше да е прекрасен пример за децата как да бъдат смели, силни и доблестни, но уви! То е пример, че подлите и подлогите им печелят!
Алекс вчера беше прекрасен! Мисля, че речта му ще остане в историята като най-смелата постъпка в предаването! Децата му с право могат да се гордеят с него! Blue Heart

#сезонанаКалин#!

# 1 513
Речта на Алекс снощи беше страхотна! Така добре подреди Пекин и компания. Не знам дали някоя от трите се е трогнала, но отдавна заслужаваха някой да им дръпне 'the reason you suck speech'. Пекин бързо си направи сметката, че Алекс и Калин ще забогатеят много на поредна елиминация и реши да отиде тя. Даже според мен и довечера зор няма да си дава, защото грошове по-лесно ще спечели от Радка, отколкото от Сапунджиева. Отсега виждам как ще номинира с големи съжаления Радостина и Николета, защото просто сърце не и дава да прати Калин и племето да рискува да остане и без двамата мъже. Въпросът е дали и феномените ще си дават зор, защото идва финала, а те нямат никакви грошове, пък силни конкуренти бол. Особено Дино съм сигурна, че много би искал да се отърве от Чикагото и знаейки, че Калин е вечният номиниран в момента на драго сърце ще му го прати.

# 1 514

Алекс вчера беше прекрасен! Мисля, че речта му ще остане в историята като най-смелата постъпка в предаването! Децата му с право могат да се гордеят с него! Blue Heart

#сезонанаКалин#!

Речта на Алекс - Дяволо трябва да я сложи на 1-ва страница на темата. Да напише дата и час на излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт