💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 046
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 620
Дидо,
Сърдечно благодаря за поста, в който описа, че още по време на снимките е станало ясно, че се ражда нова 🌟 !
Това много ме радва, че веднага е оценен Калин, само продукцията не го вижда, а може би нарочно, залага на фикуси и психарки.

#сезонанаКалин#!

Откакто гледам продукцията никога не е позволявала народният любимец да спечели. Най-много до финалната тройка да го докара. Според мен това е същото като с ядосването на публиката по време на сезона, само че сега искат да ги ядосат с края, та вероятно да разпалят надежда у зрителите следващият път поне да има харесван победител. Нямам друго обяснение.

# 1 621
Всичко се видя още в началото на сезона.
Достатъчно ми е да видя кой как се движи и представя на тежките трасета, за да го преценя колко е добър.
Тогава всички са свежи и във форма.
Не виждам смисъл от повече дискусии по темата.
Никога няма да ми промените мнението каквото и да се случи.

Не ми е задача да променям чието и да било мнение, а още по-малко убеждение. НО нечия преценка, която текущо се натрапва тук, пък била тя и на този който пуска темата, за мен би била приемлива, ако се базира на факти.

В този конкретен случай в изразеното "мнение" липсва обективност. Както и липсват данни за меродавността на оценките на  личността с убежденията за това кой колко е добър. Дяволо имаш рентгенови очи или сертификат на треньор от световна класа, та с един поглед ги оценяваш? Малко прилича на женските ни залитания тук по харизмата на Калин. А и той си е човек като всички други. Само дето е по-симпатичен като човек от двете дами, които съпоставяме. Но не бива да оценяваме мненията на тези, които не споделят нашите чувства с "глупости", защото ...защото...Поне помежду си трябва да имаме уважение, независимо колко простотии си позволяват в ИВ "нашите герои и героини". Хубава вечер!

# 1 622
  • София
Фактите са в обзорите ми.
Прочети битките и кой как се е представял там.

# 1 623
Не може съвсем от начало да се каже. Алекс например много безславно се провали на стената, но понеже освен мускули там се иска и акъл, анализира и се научи какво да прави. Трябват поне няколко разнородни състезания за да се състави мнение.

# 1 624
Добре де, на мен наистина умът ми не го побира, какво печели продукцията, като не позволи на всенароден любимец да спечели? Та нали точно по този начин губят зрители. И на какъв принцип избират богопомазаните като Мирка?

# 1 625
  • София
Не може съвсем от начало да се каже. Алекс например много безславно се провали на стената, но понеже освен мускули там се иска и акъл, анализира и се научи какво да прави. Трябват поне няколко разнородни състезания за да се състави мнение.

Имаме цяла Фаза 1
Това е месец и половина.
Александър се доказа поне за мен много преди нейният край.

# 1 626
Добре де, на мен наистина умът ми не го побира, какво печели продукцията, като не позволи на всенароден любимец да спечели? Та нали точно по този начин губят зрители. И на какъв принцип избират богопомазаните като Мирка?

Явно вярват, че не губят, а напротив - настървяват се следващия път да е по-добре. Като с комарджиите.

# 1 627
  • В Града на липите
Не знам колко е великолепен, Калин. Да мисли 3 хода напред му е много сложно.
За мен направи голяма грешка,че взе Алекс,вместо да размени Пекин за Сапунджиева.
Така щеше да е сигурен,че дори да падат на елиминации, има 4 слаби жени бити карти да отстранява и да печели стотинки.

Иначе да,на терен играе с лекота.
Калин намекна в отговор на въпрос дали е можел да размени Пекин, че не е можел.
Сигурна съм, че веднага след като е разбрал, че не може да се размени, е пробвал с Пекин.
Аз се радвам, че взе Алекс да им развали спокойствието на кокошарника.

# 1 628
Алекс вчера беше ВЕЛИК! Браво, Алекс! Страхотен анализ, точно на какъвто се надявахме. Не ни разочарова! В страницата на Игрите във фб речта му е събрала над 24 хиляди лайка. И това ако не е Феномен! Личи си кой е истински лидер в живота. Изключително интелигентен. Адмирации и за играта му, от толкова нисък старт в началото, да успееш да спечелиш уважението на зрителите никак не е лесно! БРАВО Алекс!💙

# 1 629
  • тук и там
Очаквам да паднат сините и да изпратят Сапунджиева и Чикагото,като ще има един отпаднал.Така ще спасят Пекин пак,а Сапунджиева ще отпадне.Искам да паднат жълтите и тогава да отидат Калин и някоя от жените.Така ще има поне една отпаднала жена от жълтото племе.Дано е вторият вариант!

# 1 630
Томи ви го каза преди време на лаив,че по-натам ще се види,че Калин не е толкова непобедим за колкото го смятахте до преди няколко дни.
Абсолютно си прав. Калин въобще не е непобедим. Непобедим е Миро! Ето, и днес никой не успя да го победи!

Този Миро накрая ще опровергае думите на Стоичков: Който играе, пичели! Миро не играе и пичели😜

# 1 631
  • София
И аз се изкефих на Алекс, още 5 деца да направи и възпита като себе си. Не само за речта, а и как ги подкара лъвиците като в казарма. Ако бях вътре можеше и да ми е дразнител, особено ако ме буди и съм недоспала, но сега радва, че им е трън в петичките.

# 1 632
Някъде нещо Пекин, Радка, Николета мъцват ли в реала. Нямам фб, тт, истгр и тн, затова питам как е самочувствието? Много ли са доволни от реакцията на публиката? Grinning

# 1 633
Аз имам подозрения, че цялата сценка вчера беше умело режесирана, дали напълно или са предполагали само какво ще се случи, нямам идея. Но не случайно редиха думата справедливост и от този момент бутат действието в тази насока. В този смисъл вярвам и че Калин не е имал опция за друга смяна освен Алекс, за да се стигне до сблъсъка му с Пекин и да излезе морален победител. Та може и затова Пекин да е демотивирана - от мозъка на женската коалиция се превърна в злодея от известно време насам.

# 1 634
Всичко се видя още в началото на сезона.
Достатъчно ми е да видя кой как се движи и представя на тежките трасета, за да го преценя колко е добър.
Тогава всички са свежи и във форма.
Не виждам смисъл от повече дискусии по темата.
Никога няма да ми промените мнението каквото и да се случи.
Дяволо любопитно ми е знам че имаш пристрастия но кой смяташ че е по добър физически Миро или Калин

Общи условия

Активация на акаунт