💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 110
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 605
Точно след като Ръждавичка привика Миро за тази "коалиция в коалицията", си помислих, че е възможно Калин и Алекс също да го сметнат за подходящ съюзник след обединението. Никой не иска враг с 200 гроша, пък и той не изглежда никак опасен. Признавам му това на Мирослав - явно успява с измъчения си вид да заблуди всички, че е безобиден, свестен и надежден. Никой не го слага в сметките и той мижитурски си изплита кошничката. Така че, да - не бих се учудила следващите му пазители да са именно Алекс и Калин.

# 1 606
Разбирам, че тъй като нищожните (А.К.А продукцията) най-вероятно са подценили всичко това което се случва около Калин и в момента се дразнят
това със сигурност човекът от продукцията, който чете коментарите ще се смее с глас като го види. Ето ви плашеща прогноза: Имайки предвид че Калин спаси Миро от изолатора и в профилите има някакви прилики не бих се учудил ако се окажат в една некоалиция след сливането.
И какво ако Калин заиграе с Мирко, то трябва да играе все с някой, всички лешояди ще искат да им се махне Калин от пътя, с кой да играе. Не се заблуждавай, че нещо такова би помрачило образа на Калин и би извинило некадърността и недалновидността ви.

#СезонанаКалин#!

# 1 607
Е Мирко е доказал, че умее да се завре на завет зад гърба/под полата на някой силен, та нищо чудно да има мрън мрън те жените
Разбирам, че тъй като нищожните (А.К.А продукцията) най-вероятно са подценили всичко това което се случва около Калин и в момента се дразнят
това със сигурност човекът от продукцията, който чете коментарите ще се смее с глас като го види. Ето ви плашеща прогноза: Имайки предвид че Калин спаси Миро от изолатора и в профилите има някакви прилики не бих се учудил ако се окажат в една некоалиция след сливането.

# 1 608
Траян много насериозно се взе... Май забрави, че е в резиденцията не защото той, Дино и Чикагото са спечелили битката и са я заслужили, а по волята на продукцията.Победителите - Калин и Алекс мизерстват  и гладуват на изолатора, а човека с най-голяма заслуга за победата- Ивайло даже вече не е в играта. То много лесно да удариш ръце на масата, да се тъпчеш  постоянно и да въртиш схеми и НЕкоалиции, не е като да печелиш битки. И сега голяма гордост, че е победил  Калин, който е гладуващ и постоянно на терена. Да се смирят малко с Дино, че много неприятни черти на характера взеха да показват.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 19:08 от deivi

# 1 609
  • при късмета
Скрит текст:
Здравейте!
Дяволо, както винаги си се справил блестящо с темата.
Рядко коментирам игрите, но гледам. Да започна с това, че няма по-слаб сезон.
Калин ни е любимец вкъщи от началото, мъжа ми го кръсти Покемон, заради прическата. Харесвам и Ръждавичка, Дино, Чикагото (макар с времето малко да размислям), Алекс и Траян. Иво също го харесвах.Както винаги, по една жена на сезон си харесвам, а все искат най-после и жена победител. Да, ама с тези кастинги, скоро няма да го постигнат. Че продукцията си е нагласила победител, още преди началото на сезона ми е ясно още от 2 сезон, когато махнаха гласуването на публиката от първи. От къде на къде ще им объркват сметките някакви невежи, при това с мнение, айде де
Обаче с бутането на участници като пекин (изобщо не е правописна грешка), няма как нито да направят жена победител, нито да вдигнат рейтинга на предаването. И никой не може да ме убеди, че някак предаването я бута, а тя горката нищо не можела да направи и не била нейна вината. Да бе, знае си, че ѝ е обещано и си е с нейното знание, според мен дори предварително знание.
Уж умна, уж психиатър, трябваше много по-добре да прецени ситуации и най-вече хора. До тук, който е окачествила, все е сбъркала. Явно и там не я бива и като човек не я бива и на акъл не я бива. А именно такива комплексари, бездарници търсят екранното време, защото в реалния живот никога, няма да бъдат нищо особено, даже към отрицателната скала отиват. Така, че ако на някого му трябва само екранното време, дори да е наясно, че няма да е победител, това е тя.
Попаднах и на спойлер за победителя, ако е истина, това ще затвърди, че е най-слабия сезон
Искам за победител Калин, Ръждавичка или Дино. Последния си има кусурите, но ми е много симпатичен, веселяк и добряк. Много бързо забравиха, че в самото начало, когато на всички племена им трябваше трупане на всякакви предимства, амулети и грошове, той нахрани друго племе, за собствена сметка
Кое Ви кара да размисляте за Чикагото?
Ами малко тръгва в посока нагаждач. Все не знае, не иска да взема страна и т.н. По принцип харесвам такива хора, с които се комуникира леко и ненатоварващо, гледащи си играта на терен, но понякога трябва да вземеш страна. Не да инициатор на разделения и манипулации, но вземайки страна (поне според участниците в този сезон) показваш позиция със съгласие или несъгласие с нечии действия и или ги оправдаваш или не си съгласен с тях. Неговата нерешителност или наивност са малко в повече, но той си е такъв - повърхностен, но пък добряк и неконфликтен, което аз лично смятам за положителни качества

# 1 610
dido2k избухна. Крайно време беше. Радват ме коментарите ти.

Калин е Велоколепен!

#СезонанаКалин#!

# 1 611
Дидо,
Сърдечно благодаря за поста, в който описа, че още по време на снимките е станало ясно, че се ражда нова 🌟 !
Това много ме радва, че веднага е оценен Калин, само продукцията не го вижда, а може би нарочно, залага на фикуси и психарки.

#сезонанаКалин#!

# 1 612
  • София
Голямо възхваляне на Ръждвича. Силна е, но чак най-добра… дори Пекин от 10 произволно битки ще я сгъне без проблеми.
И къде я виждате много хубава, нито тялото, нито лице, нито акъл е нещо над средно статистическото ниво

Глупости.
На 9 от 10 честни, тежки и многокомпонентни битки Ръждавичка ще бие Пекин и почти всички жени за 7 сезона.
А то в тази продукция и Дечо може да бие Фифо на кросфит ако така решат.

# 1 613
Малко offtopic, но Калин ще е на Bansko Film Fest в неделя - 12:15 в читалището.
Ще се радвам да дадете някаква обратна връзка, ако някой е успял да присъства. Презентацията е на интересна тема и се надявам да не бъде провалена от фенщина.

# 1 614
  • София
Той и Фифо редовно падаше на тези битки. Почти не е печелил, но е може би най-комплексния състезател в историята, като набор от различни качества.
Гледайте тези битки само за зрелището, защото са винаги ефектни.
Но не са показателни за нищо.

Кой избира кои битки са показателни и кои не?За един приятел питам;)

Тежките многокомпонентни битки с много елементи и повторения, така типични за този формат и несъществуващи никъде другаде в България.

# 1 615
Глупости.
На 9 от 10 честни, тежки и многокомпонентни битки Ръждавичка ще бие Пекин и почти всички жени за 7 сезона.
А то в тази продукция и Дечо може да бие Фифо на кросфит ако така решат.
Какво заслепение ги държи някои.
Много черти не харесвам и в двете, но имам и средно обективна преценка, която е следната:
 Игрите да са честни, тежки и многокомпонентни.
Ама честни нали предполага и двете да са се хранили и тренирали нормално, а не едната да е вече 50кг- Пекин.
За тежки битки- Пекин снощи доказа, че и на изолатор и неяла- ако иска, знае как да победи Ръждавичка.
За многокомпонентни- Пекин с помощта на Калин би на играта с визуална памет - с картите. Не сме ги виждали на пъзел, но някак си не се съмнявам, че ако някой е завършил медицина има над средно  IQ (да си послужа със съкращение, което Симона използва). Емоционалната интелигентност на докторката също е по-висока от тази на "генерала".
Сблъсъците им до момента са много примитивни. И не стана ясно при поясите дали Симона симулира, ама и там я отнесе като куцо пиле домат доктор Пекин. (пак повтарям, че не споделям ценностната система демонстрирана от Пекин, но и Ръждавичка не блести с почтеност).
Но от друга страна, ако приемем че възвеличаващият Симона е мъж (което не можем да знаем тук)- много ще си проличи колко са им слаби ангелите на "силния" пол. Всеки е свободен да си харесва, когото поиска. Но нека сме обективни.
Ако Пекин не изпълняваше тази безумна задача за "женската коалиция" - сама по себе си можеше да стигне далече. Но явно и тя си е такъв човек.

# 1 616
  • София
Всичко се видя още в началото на сезона.
Достатъчно ми е да видя кой как се движи и представя на тежките трасета, за да го преценя колко е добър.
Тогава всички са свежи и във форма.
Не виждам смисъл от повече дискусии по темата.
Никога няма да ми промените мнението каквото и да се случи.

# 1 617
Не знам колко е великолепен, Калин. Да мисли 3 хода напред му е много сложно.
За мен направи голяма грешка,че взе Алекс,вместо да размени Пекин за Сапунджиева.
Така щеше да е сигурен,че дори да падат на елиминации, има 4 слаби жени бити карти да отстранява и да печели стотинки.

Иначе да,на терен играе с лекота.

# 1 618
Ох, Дидо, попари и последните ми дълбоко, дълбоко скрити надежди, че все пак някаква справедливост може да възтържествува.
От казаното от теб обаче става ясно, че победителят не се е случил ей така - случайно, а е преднамерен и целен от продукцията резултат, което е най-възмутителното 😡🤬 и прави на пух и прах мантрата, че накрая им е все едно кой ще спечели.

Е, те ако искаха справедливост, Миро (както и Радка и Николета) да са отпътували още след като стана ясно, че са намазвали от торбичките на Томи. А то  нищо - ни порицание, ни служебна номинация. Изкараха Томи, а другите ги наградиха с чадър от Продукцията.

Само като си помисля, че Миро е играл в тандем с Шопа, Томи, Пекин и Радка, направо ми призлява. Да кажеш, че е лош късмет да му се паднат най-кофти образите този сезон - ОК, ама не е така. Избра си ги с кеф и явно му импонират. Имаше възможност да играе с Калин или Ивайло, но избра друго.

# 1 619
Не знам колко е великолепен, Калин. Да мисли 3 хода напред му е много сложно.
За мен направи голяма грешка,че взе Алекс,вместо да размени Пекин за Сапунджиева.
Така щеше да е сигурен,че дори да падат на елиминации, има 4 слаби жени бити карти да отстранява и да печели стотинки.

Иначе да,на терен играе с лекота.
Той самият писал преди няколко дена някъде, че не можело да замени Пекин. Бяха го цитирали тук.

Общи условия

Активация на акаунт