💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 285
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 770
Калин бие къчове на Радка хахахаха, смях се с глас ...обаче много яка тактика за минаване.

# 1 771
Много ме кефят Алекс и Калин как го дават баааавно,спокойно.Ми така де изморени са,гладни са,нямат сила

# 1 772
Искам жълти на съвет

# 1 773
Павеле, Павеле ...ще ми хвалиш Мирка ли бе, а за Калин нито дума, оффф тъпа продукция сте, ама вие си го знаете, нали ...?

# 1 774
Няма шанс.

# 1 775
Много ме кефят Алекс и Калин как го дават баааавно,спокойно.Ми така де изморени са,гладни са,нямат сила
Почиват, що да си дават зор преди елиминации!

# 1 776
  • В Града на липите
Павеле, Павеле ...ще ми хвалиш Мирка ли бе, а за Калин нито дума, оффф тъпа продукция сте, ама вие си го знаете, нали ...?
Похвали го малко от кумова срама Grinning

# 1 777
  • София
Д-р Пекин допусна грешка. Трябваше да е тя на пъзела, защото е нормално да се очаква мъжете да саботират. Тя има нужда от това да спечелят, нали се точеше на Сапунджиева.
Но тя си би пас. Явно не е подготвене за пъзели.
То отстрани и нас от дивана ни лесно! Редим пъзели всекакви и на другите грешки намираме!
Не мисля , че ако Алекс беше разбрал за оная част 2, дето можел да я мести, пък той я мислел за неподвижна, щеше да играе така! В края на краищата и той не е ял / освен ако не пазари в Дуранкулак, че даже захранва силните жени, че техните задници кат моя не мърдат!/.г
Та Пекин все е оттстрани да гълчи, ма веднъж не дигна ръка да реди пъзел! Доколкото разбрах има малко дете на около 3 г. и тук пъзелчета всякакви са в действие!

Май не ме разбра.
Ако иска със сигурност нещата да зависят от нея, тя трябва да е на пъзела. На Алекс не може да разчита и се вижда защо. Двамата мъже не си дават зор.

# 1 778
# 1 779
Според мене накрая Алекс ще бие на пъзела очаквах по - голяма преднина да имат сините по трасето , а тя не е голяма , а пъзела не е от лесните

# 1 780
  • Някъде там...
Направо опорочиха цялата фаза две. С това куцо племе, бутана женска коалиция и саботиращи мъже, зрителите губят и откъм красиви и оспорвани битки.

# 1 781
# 1 782
  • Варна
Симона е много просто момиче- жълтите били на параолимпиада.. за тази реплика би трябвало да изхвърчи от ИВ. Сигурно не е виждала колко воля има човек с увреждания. Селска чест…
Вики нали знаеш, че в България никой не се съобразява какво говори в ефир или на обществени места.

# 1 783
  • София
Много са бавни Николета и Сапунджиева на куба. Радостина и тя беше бавна, но не колкото Николета и Сапунджиева.
Само си пуснете и вижте как премина Ръждавичка.

# 1 784
Калин до края на формаАта ще стане като брауни .

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:35 от MikasaA

Общи условия

Активация на акаунт