💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 270
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 800
За Дино отдавна казах, че е селяндур, но не го очаквах от Траян - той, както и Ръждавичка, много нелепи изказвания как няма да се хранят жълтите, както и други подобни коментари. Каква полза, че си добър състезател, след като си злобен човек. Ръждавичка е мис Ехидна, а е само на 23, много жалко!
Сега си представи Симона при деца в училище- нека им обясни , ако обича, с какво хората с увреждания са по- лоши с това, че се състезават на параолимпиада…Рядко проста жена!

# 1 801
Разминаването на Калин и Мирослав на клубовете - безценно!
Това казва всичко.

# 1 802
Какво е фъндък дето Симона не го пускала на мъжете?

"Не пуска фъндък на никой" е като "не пуска гювеч на никой".

# 1 803
  • София
Ееее, Генерал Ръждавичка как прелетя по коварното торнадо 💙
Направо да и дават чека.
Ръждавичка е ФЕНОМЕН

# 1 804
Фикуса започна и сам да се хвали.
Аз лично не виждам разлика между него и Пекин само дето той от ден 1 влезна в коалиция,а Пекин на 3тия ден.
Пекин поне,където влиза там намества коалцията,дори да е готова от Продукцията,а Фикуса търси силните на деня на всяка цена.
На мен ми стана най-антипатичния играч

# 1 805
  • тук, на мястото си
Кефят ме Алекс и Калин, полека не бързат,  сякаш усещам Пекинката как стиска зъби от яд, но мълчи сдъвкана от камила с гумен зъб.

# 1 806
Не мога да го гледам тоя калъф Миро, честно. Изцяло ми опротивя играта. А Дино и Траян с него - не мога да го преглътна. Аз съм фен на Дино още от първите лечители, от ден 1, покрай драмите с доктора и Лъчо и накрая да се събере с тая подлога дето се криеше под фустата й! Не не не

# 1 807
Траянчо сега да не вземе да оплеска пъзела.Алекс да не бърза много,много

# 1 808
  • София
Айде Траянски, шак шак
Огромна преднина имат Феномените

Simple Smile

# 1 809
За Пекин мога да кажа поне 5 неща, които са положителни. За Фикуса не се сещам и за половин ...

# 1 810
Д-р Пекин допусна грешка. Трябваше да е тя на пъзела, защото е нормално да се очаква мъжете да саботират. Тя има нужда от това да спечелят, нали се точеше на Сапунджиева.
Но тя си би пас. Явно не е подготвене за пъзели.
То отстрани и нас от дивана ни лесно! Редим пъзели всекакви и на другите грешки намираме!
Не мисля , че ако Алекс беше разбрал за оная част 2, дето можел да я мести, пък той я мислел за неподвижна, щеше да играе така! В края на краищата и той не е ял / освен ако не пазари в Дуранкулак, че даже захранва силните жени, че техните задници кат моя не мърдат!/.г
Та Пекин все е оттстрани да гълчи, ма веднъж не дигна ръка да реди пъзел! Доколкото разбрах има малко дете на около 3 г. и тук пъзелчета всякакви са в действие!

Май не ме разбра.
Ако иска със сигурност нещата да зависят от нея, тя трябва да е на пъзела. На Алекс не може да разчита и се вижда защо. Двамата мъже не си дават зор.
Използвам да си кажа! Ill И аз ли не те разбрах, ти ли не ме разбра!
И защо не е на пъзала? Сбъркала ли е, че не е или  просто се скатава, за да обвини друг при провал?
И казвам, че пъзелите са препъни камъка на повечето участници, но ако си майка с детенце , тия детски пъзели тоя сезон досега се редят с поглед?
Сбърка или пак реди пъзела на играта, дето пази жените докрай, че да има силова игра между тях и тя с груба сила да ги гътне? Тя за жена победител ли е или да е ТЯ победителят Жена?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:48 от Anhela_a

# 1 811
  • Варна
Траянчо сега да не вземе да оплеска пъзела.Алекс да не бърза много,много
Струва ми се невъзможно

# 1 812
  • София
Това средното парче ми се вижда, че е наобратно. То е с еднакви букви от двете страни, но цветово май не е ок

# 1 813
Пекин е най- зле на трасето от всички. Не знам липса на храна ли е какво е, ама... мега зле

# 1 814
  • София
Аа, разбрах те.
Няма сърце да рискува Пекин и също така не ги знае пъзелите.

Общи условия

Активация на акаунт