💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 232
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 1 845
Да не търчат като Чикагото с тия сливи🤣

# 1 846
  • София
Ръждавичка колко победи има общо?
С тая доминантност на Феномените и факта,че само тя остана от оригиналните очаквам да има над 20.

Много.
Тя има и 3 индивидуални победи, две от които над мъже.

# 1 847
Гого и Фифо...опсс Алекс и Калин. Сценарият се повтаря.

#СезонанаКалин#!

# 1 848
  • София
Николетка е със сабите Simple Smile

# 1 849
Хареса ми как Алекс затапи Пекин. Евала 👏

# 1 850
  • Варна
Що не отива направо цялото племе на елиминации 😃

# 1 851
Да видим - след като папагали, повтаряха как няма да гласуват за Калин, ще гласуват ли за Калин. Аз ИСКАМ да гласуват за него. Така ще му е по-добре на Алекс, отколкото да иде сам срещу трите хиени.

# 1 852
О, много ми харесва тоалета на Ралица- прекрасна рокля.

# 1 853
  • София
Генерал Ръждавичка на финал! 😎😈

💙💙💙

# 1 854
  • Буркина Фасо
Ръждето какъв тумбак е отпуснала все едно е в 3-ти месец Simple Smile

# 1 855
Да видим - след като папагали, повтаряха как няма да гласуват за Калин, ще гласуват ли за Калин. Аз ИСКАМ да гласуват за него. Така ще му е по-добре на Алекс, отколкото да иде сам срещу трите хиени.

Е няма  да гласуват за мене , Пекин няма да иска Алекс и Калин срещу нея , може да е двойна елиминационна и да трябва да бие някой от тях , според мене единствения шанс Калин да е на елиминация утре е Николетка да се отрече за пореден път от думите си и да използва сабите за да се спаси

# 1 856
Имам въпрос към дамата, която беше постнала снимка от сторито на Добрин, той целият договор ли е постнал или само тази част и ако е бил целият, дали сте го снимали? Тъй като аз като му погледнах в профила сторито го нямаше, а ми е много любопитно какво пише в него и ако сте го снимали може ли да го постнете за да видим като цяло какво представлява?

п.с. Много ми е забавно Алекс как им мели на главите на дамите…😄😄

# 1 857
Алекс сигурно ще гласува за Калин. Калин ще гласува за Радостина. Радостина ще гласува за Николета. Пекин ще гласува за Николета и Радостина.
Номинирани са Радостина и Николета.

# 1 858
Динката какво налива на Траян! 50 гроша загуба, ма предимството беше суперско! Даже Мирелка си опази силиците за победата!?
Траян съжалява, но пък играта можеше да протече по друг начин, а тук имаха пълен контрол, даже въпреки , напреки и диагонално на продукцията!!
И  както каза  Алекс - важно е как излизаш от играта- с гордо вдигната глава - Бях аз!  или ДОБРЕ, ЧЕ ПРОДУКЦИЯТА МЕ РИТАШЕ ЗДРАВО ИЗОТЗАДЕКА!

# 1 859
Много интересно... Дали Николета няма да се уплаши и да извади сабите, за да се измъкне от номинация?

Общи условия

Активация на акаунт