💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 627
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 920
Когато Пекин си замине, продукцията ще ни намери нов дразнител. Със сигурност няма да оставят нещата просто така.

Ма ние си имаме готов такъв - кака Мирка

# 1 921
Наистина не разбирам на какво трябва да се радваме. Жълтите остават без още един. Битките отдавна са с предизвестен край и са негледаеми. Ония пък сините сякаш Реал Мадрид на футбол са били.
И какво следва от тия радостни съвети на жълтите? Нищо хубаво за двамата мъже. Другата седмица Калин пак на изолатор, пак на обречени битки, няма шанс нито за захранване, нито за заякване. Той и Алекс бяха дадени в жертва, развалиха естествения ход на играта им и цялото им участие до влизането в жълтото племе се обезсмислят, за да можем ние да се порадваме епизод - два на разтурването на нелепата женска коалиция.

ММ тая вечер вика "Добре де, защо точно Калин са избрали за тая роля, защо него жертват?" Защооо

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:47 от MikasaA

# 1 922
  • гр. Шумен
А може би някой ще изгори на капитанска следващата седмица? Как иначе ще отпаднат трима? Утре един, а другите двама? Не знам... Жълтите не ги виждам; само четирима в понеделник, мале мале. Който оцелее, ще разказва. Само Калин!! 😎

# 1 923
Много дразнят всякакви изказвания на сините, Ръждето често го прави също, че не трябвало да се хранят другите хора. Значи като си 7 седмици на резиденция, не ти прави чест да държиш хората да гладуват. Траян дето за 1 секунда взе пилето от ръцете на Калин, ами грозно е. Защо да не ги хранят, какво е това мислене. Те самите даже качиха килца на тая резиденция.

Ръждавичка колкото и да я харесвам, две седмици на изолатора без храна щеше доста да мрънка и да реве. Чикагото го видяхме, но той поне когато стана дума за храната на жълтите замълча, защото се замисли, че той един път беше този, който взе щайгата, но тогава Ръждавичка не се усети като каза "Ще им даваме ние щайги с кренвирши на тия" ...грозна работа.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 22:54 от LadyPopcorn

# 1 924
  • София
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Е и? Ама на края Чикагото я ошета. 🤣
И тя още не го е преодоляла.
Чикагото си я би, въпреки жилетката, въпреки глада. Беше по-добър на поставянето на стъпалата. На стрелба даже не я видяхме Ръждавичка, но Чикагото така или иначе я водеше и не мисля, че имаше шанс тя да обърне на стрелбата.
Знаем, че Ръждавичка ти е на сърце, но нека говорим фактите, а не да изопачаваме истината.

Защото си изгуби ключа и се връщаше 2 пъти и загуби цяла обиколка пасив. И после не само го настигна, но пак му дръпна с 1, 2 секунди. Т.е. реално Ръждавичка щеше да има обиколка и половина или 2 обиколки пред Чикагото.
Но да като добавим коварните стълби и стрелбата все пак си мисля, че щеше да загуби.
Ама не видях утре да има стрелба. А само кардио трасето.

# 1 925
  • София
А може би някой ще изгори на капитанска следващата седмица? Как иначе ще отпаднат трима? Утре един, а другите двама? Не знам... Жълтите не ги виждам; само четирима в понеделник, мале мале. Който оцелее, ще разказва. Само Калин!! 😎

Другата седмица трябва да отпаднат 2-ма.
Или ще има директна елиминационна капитанска или ще имаме класическа двойна елиминация.
Отиват четирима. Първият се спасява. Четвъртият гърми. И после вторият и третият отиват на елиминационна битка.

# 1 926
Значи, като ги видя тия жилетки проклети и адски се дразня!

# 1 927
  • Дубай
Ръждавичка беше доста добра на това трасе, утрешното. Загуби си преднината, докато търсеше ключа. Оттам Чикагото я настигна и поведе на стълбата и стрелянето, иначе Ръждавичка си водеше убедително през цялото време.

# 1 928
  • Буркина Фасо
а не може ли утре да отпаднат 2-ма?

# 1 929
Когато Пекин си замине, продукцията ще ни намери нов дразнител. Със сигурност няма да оставят нещата просто така.

Ма ние си имаме готов такъв - кака Мирка
Ааа, не. Него ще го лъскат и лустросват. Друг ще изровят.

# 1 930
  • София
Е, не, не го казаха.
Ще е типичната четворна елиминационна като досега в сезона.

# 1 931
  • Дубай
Не мисля... Абсурдно е да останат 3ма  играчи в племе срещу 6,няма шанс просто! Макар, че ако питате мен, и трите женски да си заминават и да се приключва.

# 1 932
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Е и? Ама на края Чикагото я ошета. 🤣
И тя още не го е преодоляла.
Чикагото си я би, въпреки жилетката, въпреки глада. Беше по-добър на поставянето на стъпалата. На стрелба даже не я видяхме Ръждавичка, но Чикагото така или иначе я водеше и не мисля, че имаше шанс тя да обърне на стрелбата.
Знаем, че Ръждавичка ти е на сърце, но нека говорим фактите, а не да изопачаваме истината.

Защото си изгуби ключа и се връщаше 2 пъти и загуби цяла обиколка пасив. И после не само го настигна, но пак му дръпна с 1, 2 секунди. Т.е. реално Ръждавичка щеше да има обиколка и половина или 2 обиколки пред Чикагото.
Но да като добавим коварните стълби и стрелбата все пак си мисля, че щеше да загуби.
Ама не видях утре да има стрелба. А само кардио трасето.
Утре не е баш същото трасе като на Чикагото и Ръждавичка, да.
Ами да не си е губила ключа и да е внимавала. Сама си е виновна.
С тези жилетки просто се обезсмисля цялата справедливост просто. Трябва да се направи нещо наистина. Или и жените да носят жилетки, както е в оригинала, или да имат препятсвия съобразени с техните килограми, ръст, сила. Помним на елиминационната с Иван и Иво как тя си припкаше по-арената и мъжете се мъчеха. Хем с жилетки, хем с по-тежки препятсвия. Ами извинявай, ама това си беше супер нагло от към продукцията. Нагло е и държанието и отношението на Ръждавичка. Има още да израства и да научи още много неща твоята любимка. Не стига само сила на арената. Има и други качества, които трябва да притежава един победител. Ако продължава така и в външния живот няма да и се получат нещата просто.

# 1 933
На никой от сценаристите не му ли хрумна, че с тази женска завера в психодиспансера битките стават мега скучни. Нито на Калин му се играе истински при предрешен резултат, нито има интрига, нито сините са на макс. Единствено може да гледаш, ако ти е интересно коя от клявките ще се пречука на трасето или кой точно елемент ще е препъни камъка тоя път.
За битките другата седмица пак ли ще им прехвърлят някой син? То иначе ще е някаква трагедия.
Мисля си, че Пекин ще отпадне и ще предаде капитанството на друга жена.

# 1 934
Много се притеснявам утре за Алекс. Трасето е тежко, а с тази жилетка още повече. Не знам дали ще издържи, особено ако трябва да прави и пет обиколки.

Общи условия

Активация на акаунт