💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 026
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 040
Гиземчето явно газ пикае че е била отрязана от Калин след предаването, и няма да я води на Малдивите хаха. Тя реално не е за него.То се видя,но все пак си мислех че ще застане зад него ,но женската злоба е нещо страшно.😃

# 2 041
Това което най-много ме дразни при Ръждавичка, са синхроните ѝ. Толкова подигравателни, ехидни и надменни. При никой друг от играчите няма такива. Да, има сплетничене, коалиране, заговори, но толкова подигравки, няма при никой друг. А имаше потенциал, защото е силна, но той и Мартин императора е силен, но.....
Тя си е такава отдавна и няма да се оправи тепърва, като характер. Това е домашното възпитание. Няма как да се промени, генетично вече и е заложено за мен. Точно това ме дразни у нея.

# 2 042
Ами гроздето е кисело казала лисица! Ох тази реплика "Пазя жените"! От какво бе джанъм? Влезли са в предаване/състезание и ти ги пазиш сакън да не играят в него ли?
Нали знаете децата (те са абсолютно искрени и първосигнални) кого не пускат да играе в отбора - слабите.

И друго ми прави впечатление в тази кризисна ПР акция: Всички се опитват да омаловажат качествата на Калин (най-вече на него), Лапунов, сега и на Алекс, а не да изтъкнат своите, що ли? Щото си знаят, че на фона на Калин тези, които имат - бледнеят.
#СезонътнаКалин

При Гала сега ще чистят образа на Пекин.
Гости са Гизем, ветеринарката и Дечо.
Ми оказва се , че била се раздавала, ама Алекс не бил кавалер, мъж, много директно я нападнал...дрън, дрън.
Алекс им бил дразнещ на ветеринарката и на Дечо.
Дечо пък не обичал много говорещи хора. Пекин в началото спасявала жените , ходела вместо тях на битки каза ветеринарката. Ама какво за нея говори няма значение и как я преметна. Продължава предаването. Сега дават трите жаби как се жалват от Алекс и реват. Били комплексари Алекс и Калин според Пейкин.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:11 от MagdalenaM

# 2 043
  • В Града на липите
Свършиха ми и на мен лайковете. Grinning
Довечера ще стискам палци и на ръцете, и на краката за Алекс, а от другите който и да падне, ми е все тая.
Промото ме навежда на мисълта, че ще е или Пекин, или Радостина. Николетка изглеждаше доста свежа.
Чудя се дали Пекин няма да падне нарочно с идеята да поочисти имидж. Едва ли е предполагала там колко хейт ще отнесе, но не е глупава и усети как ще се изтълкува поредната ѝ женска коалиция. Според мен думите на Ралица я отрезвиха. Алекс можеше и да не го отрази.
Ще добавя само, въпреки лозунга в подписа си, че тоя глад и изолатор са подигравка с играчите и с нас зрителите. Лишават ни от красиви, равностойни и непредвидими битки. И направо се гаврят с участниците.
Какъв им е проблемът, вместо глад, да дават предимство на спечелилите?! Или да измислят нещо друго, сеирджиите. Снощи ми се стори, че дори Калин е отслабнал, а е от доста скоро там. Пекин се е свършила. Предпочитах да я гледам с повече енергия. Сега направо прилича на сянката си. И не че сама не се докара до там, но пак е гадно да се гледа. Действа им по-скоро психически, отколкото физически.
Сините вече са ми скучни. И през пет минути водещите да ги наричат Феномени, то е видно, че не са.
Сега са просто сини схемаджии. Искаше ми се Чикагото и Ръждавичка да се обединят и дори да дръпнеха Миро, щеше да е по-приемливо. Миро все още се прави на умряла лисица и не го приемат за конкуренция. Така ще ги извърти с тия 200 гроша и прикрити умения, че няма и да разберат откъде им е дошло. Но великите стратези Дино и Траян си го заслужават, не за друго, а защото се мислят за много хитри.
За мен думите на Павката за победителя са монтирани по-късно.
Не знам дали е коментирано, но имам чувството, че са правили синхрони с всички и после са избирали кои да включат според етапа на отпадане и важността на играчите.
Сигурна съм, че не са очаквали истерията по Калин и сега се чудят как да замажат щетите.
А можеха да извлекат максимума от него и да превърнат сезона в нещо много по-зрелищно и запомнящо се, отколкото е тази пародия на битки, нелепи трансфери, манипулации и нагласации.

# 2 044
  • София
Ако наистина не са предвидили истерията по Калин, да си късат дипломите и да уволнят стадото си психолози.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 15:18 от January_

# 2 045
Ами съгласна съм. Вместо да вдъхновява , да имат хората желание и да гледат, а защо не и да спортуват, да има тръпка, пак коалиции, ама не слаби многобройни срещу малкото силни в едно племе...продукцията и ние щяхме да спечелим. Те с повече хора гледащи и рейтинг, ние с хубави игри.
Представете си финала да беше Калин-Лапунов какъв отзвук щеше да има. Колко много хора щяха да искат да участват и да се запалят, сега има , ама...все пак нали идеята е да видим красотата на спорта, на волята, на човешките взаимоотношения. Такъв финал щеше да е епичен, но те умишлено махнаха Лапунов да прокарат линията с техния си човек.

# 2 046
Значи какъв е извода Жените две седмици го лъжат Калин в очите, използват го до откат за битки, номинират го за разчистване на пътя им , обаче Калин, защото е мъж, не е ок да им хване спатиите и да им каже в очите, че не им вярва и да иска да се отърве от кофти присъствието им? Щото е кавалер? ЖДБ
#СезонътнаКалин
Не, не. Тримата казаха, че Алекс не е кавалер, мъж и т.н. , като Гизем по-умерено се изрази. Дечо не търпял такива хора много да говорят и така да нападат. Вета направо намаза с мед Пекинката.
Комплексари ги наричат трите жаби в изолатора , като ревяха там. Пекинката нарече Алекс и Калин комплексари, другите две кимаха съгласни. Дадоха кадри от разговорите им, бях го пропуснала това как ги нарече и затова го написах. Но при Гала тримата изобщо не отразиха обидите на Пекинката, а тона и говора на Алекс, както и думите на Калин, че ще ги накажат с Алекс или нещо такова. С две думи бяха за Пекинката и тримата, най-вече Дечо и ветеринарката и Гала се съгласи с тях. Та...имаме женска революция с предводител Пекина според вета, бе направо я излъска. Беше преднамерено за мен , нарочно направено, явно в Нова са разбрали колко са обичани, та ту Ралица и Павел нещо си говорят и оправдават, ту при Гала някакви защитници се подвизават, другите минават ей-така. С Лапунов беше много вяло интервюто и виждах колко неудобно се чувстваше Гала, беше като глътнала бастун.
ПП. Аз не помня Дечо да е бил в един съюз с Пекинката , та да се съветвала с него. Беше при феномените за малко и изгоря. Бил 17 в игрите май каза, постигнал мечтата си и т.н. Те не са играли заедно, кога Пекинката се е съветвала с него не знам. Та той влезе последен на блатото нов и си отвися там да отслабва. После при разпада или кога отиде за седмица -две при феномените и изгоря. Толкова участва 2 седмица реално в игрите.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:08 от MagdalenaM

# 2 047
  • София
Тази седмица не съм се включвала, но следя епизодите внимателно Simple Smile

Решението на Калин да вземе Алекс в племето се оправда и май това беше една от целите на Калин - двамата с Ивайло не можаха да се справят, но Алекс е ненадминат в това отношение и Калинчо явно си го познава Laughing
Ако някой може да сложи д-р Пекин на място, това е точно Алекс Laughing Нито Траян, нито Дино, нито Ивайло, нито Калин. Речта на Алекс беше знаменателна и въпреки че Пекин се почувства зле от цялата тази ситуация, то казаните неща бяха истина. Снощи, когато Алекс я попита защо ОТНОВО е гласувала Калин, тя само повтаряше, че все пак Калин няма да ходи на елиминация, но не отговори на въпроса, защото реално не можа.
Как не им беше неудобно на тези жени, как не ги хвана срам и как не помислиха за човека Калин, не за играча, и как ще се чувства непрекъснато да ходи на битки за тях реално, а те да го награждават с нови и нови номинации. Алекс беше прав за всичко, може би беше по-груб и директен, но пък и те си го заслужиха.
Краят на коалицията идва и то до голяма степен, защото Алекс ги разклати психически.

"Стара служба" е Алекс /както се пее в популярната песен "Мъжът на 50"/, "изял си е войнишката чорба, и опит чужд не му е вече нужен, за да разбере, че всичко е борба"  Simple Smile Д-р Пекин, тук не си познала Satisfied
Довечера стискам палци на Алекс, дано да се върне и по-богат, за другите три ми е все едно.

А Синьото племе вече отдавна не е феноменално, някъде от момента на отпадането на Лапунов.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:39 от Grace

# 2 048
  • В Града на липите
Ако наистина не са предвидили истерията по Калин, да си кръсат дипломите и да уволнят стадото си психолози.

Да ги уволняват наред. Прецакаха интересния кастинг, което е много жалко, защото можеха да съчинят къде по-интересен сюжет. А ни сервираха една пародия.

# 2 049
Хората са го казали: Няма по отмъстителен човек от отхвърлена жена. А Гизем сама си го направи
Гиземчето явно газ пикае че е била отрязана от Калин след предаването, и няма да я води на Малдивите хаха. Тя реално не е за него.То се видя,но все пак си мислех че ще застане зад него ,но женската злоба е нещо страшно.😃

# 2 050
Ето го и бонуса "Само художествените кадри" от епизод 65.
Две минути и половина - малко но от сърце.   Joy
Ще се самоизтрие след 24 часа, но оригиналът се "пази в редакцията"
https://jumpshare.com/s/MPDmyb5GxZ8FZj6nQ0bd

# 2 051

Игрите обаче много еволюириха, както и участниците и ако Ръждавичка беше ено към едно Ваня отдавна щяха да са и били шута. Но да, това са най-запомнящните се жени за мен за всичките 7 сезона.
Защо? Защото не са само силни на терен, но и защото са:
1) Силни характери и отстояващи себе си. Силните играчи ги уважават и ги приемат за равни на тях. А точно това един силен мъж да го направи е изключително рядко.
2) Имат добра стратегия генерално
Чисто социално обаче Ръждавичка е с много по-добра игра от Ваня.

Паулина > Ваня
Sorry, not sorry  Stuck Out Tongue

# 2 052
Хората са го казали: Няма по отмъстителен човек от отхвърлена жена. А Гизем сама си го направи
Гиземчето харесваше Лапунов според мен. Калин го бъзикаха водещите и се създаде това впечатление. Тя си се въртеше около Лапунов и затова Ръждата се ядоса на макс. Явно нещо скрито е имало, а той все и угаждаше. Изведнъж тази побесня и почна да го напада и иска да го гони...там нещо стана. Лапунов също май харесва Гизем. Близки са много след предаването, дори Гала го попита за връзка дали имат.

# 2 053
И на мен тази концепция с глада и изолатора не ми харесва.  Писна ми да гледам изнемощели и некъпани хора. Живите мъртви. В последните сезони все едно и също. След 3-4 седмица се заформя  силно срещу слабо племе,  абонамент за победа и резиденция. Никаква интрига.

# 2 054
На мен начина, по който Алекс притисна Пекин в ъгъла в собствената й игра ми хареса, дори да е пресолил манджата. Тя до сега два месеца се вихри в тази роля, само дето за разлика от нея и завоалираните й подходи, Алекс е прям, а аз харесвам това. Откровено, по- добре е някой да те напсува в очите, но от сърце, отколкото да мажат с голямата баданарка, а зад гърба ти слушай и пълней. Пекин не млъкна, защото няма смисъл да спори, а защото няма аргумент, който да не издиша. А кавалерско отношение заслужават дами, но в днешно време много жени са забравили какво е да си дама, навярно поради факта, че в много мъже също има бъг, но това не променя факта, добро отношение и уважение се печелят, като предоставяш същото от своя страна. Като си интригант или тарикат, рано или късно се намира някой по- интригант и тарикат от теб.
Битката им си беше абсолютно обречена, освен ако от продукцията не бяха наредили на сините да падат като круши, в името на жълтата победа и даже нямаше нужда от саботажи, просто и трите жени при Безимените на куба бяха бавни. И за пореден път направи впечатление как никоя не пожела да застане на пъзела, нали не им хареса как се справи Алекс последния път, но по- лесно да плюеш някой за грешките му, отколкото ти да се опиташ да свършиш една работа по- добре и с пример да му натриеш носа.
Жалко, че няма още един Алекс останал с феномените да извади малко и Миро от твърде комфортната му зона. Сега разбирам, защо не се е засегнал, бидейки бушон в коалицията на Шопа, ами то самия той не притежава истинска лоялност, като се знаеш каква хлъзгава субстанция си как да вярваш и да имаш очаквания към другите. За отговорните постове за него важи, каквото и за Пекин, ако не му броим едни дънери, за които просто Томи надделя да се скатае повече.
За трио лъвици не ми е особено жал, но съжалявам отчасти Сапунджиева, аз мисля, че е много наясно с факта, че тя е на първа линия на изхвъргачката и изобщо не смятам, че се извини, защото очаква "милост", а защото наистина й е кофти настройката към нея в племето. И тук на Траян и Дино не им прави чест дудненето зад гърба й, като не я харесваш кажи й в очите, че просто непрежалимо те е засегнала в предишната фаза на играта и няма как да й простиш.
Миро, питай Калин как се играе с отритнатия в едно племе, не е до "не мога", а до "не искам".
За съвета, триото просто беше притиснато първо от обстоятелствата, те не бяха подготвени за варианта двойни номинации, после от моралния натиск на Алекс и накрая, но съвсем не последно, че абсолютно със сигурност никоя не иска да играе срещу Калин в елиминация. Така, че теорията на Алекс за бушона е по- вярна. За да имат шанс трите да го бият като екип, трябва да е много специфична битка, а като гледам промото те всички до един бедстват, само дето за Алекс е с любезното съдействие на продукцията. Аз искам за финал след финала, да видя продуцентите и екипа (мъжете) да нахлузят по една жилетка и да минават висящи елементи с нея, да бутат вагонетки и кубове, а който не е грохнал след това да направи и няколко дължини до понтона в морето и обратно, докато не потъне. На отборни битки, защо не изравняват сили, или тогава мъжете са по- малко мъже. Пълно безумие, ей за това не искам смесен финал, не защото момичето не заслужава, а защото ще е меко казано опорочено за гледане.
Калин и Ръждавичка блестящи вчера, ако ги няма, за да се насладя поне на тяхната игра на трасе мога спокойно да приключа сезона до тук. Разочаровам се все повече, а даже нямах очаквания, като съм чувала коментари за предходния 6ти сезон и Императора им.

Общи условия

Активация на акаунт