💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 979
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 2 055
Не са! Затова и се започна с възхвалите на Миро на терен записани след снимките.
#СезонътнаКалин
Ако наистина не са предвидили истерията по Калин, да си кръсат дипломите и да уволнят стадото си психолози.

# 2 056
Съгласна съм за психолозите на предаването, некадърни са, един Алекс по-добре напипва настроенията на публиката и то вътре в предаването, и то преди да започне да се излъчва. Да го взимат него в екипа следващата година. Някой ни се подиграваше тук, че няма как да не са знаели от продукцията, че Калин ще е любимеца на публиката... Е, явно има как, за какво са иначе кризисните ПР акции последните 2 седмици - то подкасти, то участие в телевизията на когото успеят да навият да омаловажава и да се опитва да посмачка образа на Калин. Та не, нищо не са очаквали и разбрали по време на снимките и монтажа, идва им изненада това, което се случва в момента. Ама сами са си виновни.

# 2 057
Абсолютно съм съгласна с всичко написано! От десет дерета вода носят да омаловажават Калин - това ги издаде, вместо да си хвалят Клена защо ли?

#СезонътнаКалин
Съгласна съм за психолозите на предаването, некадърни са, един Алекс по-добре напипва настроенията на публиката и то вътре в предаването, и то преди да започне да се излъчва. Да го взимат него в екипа следващата година. Някой ни се подиграваше тук, че няма как да не са знаели от продукцуята, че Калин ще е любимеца на публиката... Е явно има как, за какво са иначе кризисните ПР акции писледните 2 седмици - то подкасти, то участие в телевизията на когото успеят да намерят, дето се е съгласил да омаловажава и да се опитва да посмачка образа на Калин. Та не, нищо не са очаквали и разбрали по време на снимките и монтажа, идва им изненада това, което се случва в момента. Ама сами са си виновни.

# 2 058
Аз ако съм на мястото на Коерджикова, вместо да ходя да плювам другите участници по медиите и да се застъпвам за откровено недолюбвани особи, имайки предвид безславното ѝ ( да не кажа направо срамно участие), по-скоро бих се скрила някъде и не бих се излгала, докато ме позабравят зрителите.

# 2 059
При Гала сега ще чистят образа на Пекин.
Гости са Гизем, ветеринарката и Дечо.
Ми оказва се , че била се раздавала, ама Алекс не бил кавалер, мъж, много директно я нападнал...дрън, дрън.
Алекс им бил дразнещ на ветеринарката и на Дечо.
Дечо пък не обичал много говорещи хора. Пекин в началото спасявала жените , ходела вместо тях на битки каза ветеринарката. Ама какво за нея говори няма значение и как я преметна. Продължава предаването. Сега дават трите жаби как се жалват от Алекс и реват. Били комплексари Алекс и Калин според Пейкин.

Гала ще изяде страшно много хейт покрай некоректните си коментари и начин на изказ. Имам чувството, че тя и ние, феновете, заради които продукцията печели пари, гледаме различни предавания.
Гала никога не е била коректна - нито в мнението си, нито във виждането си.
Гюзлемата няма да я коментирам. Радвам се, че отпадна. Не я е срам и нея така да се изказва за Калин...а ходи на поход с него в планината...

Дечо беше едно голямо нищо в това предаване - пълнеж, който няма да се запомни.

Ако съм на Калин в тая потрес в "На кафе" няма да участвам.

#СезонътнаКалин#!

# 2 060
Хората са го казали: Няма по отмъстителен човек от отхвърлена жена. А Гизем сама си го направи
Гиземчето явно газ пикае че е била отрязана от Калин след предаването, и няма да я води на Малдивите хаха. Тя реално не е за него.То се видя,но все пак си мислех че ще застане зад него ,но женската злоба е нещо страшно.😃
Гиземчето харесваше Лапунов според мен. Калин го бъзикаха водещите и се създаде това впечатление. Тя си се въртеше около Лапунов и затова Ръждата се ядоса на макс. Явно нещо скрито е имало, а той все и угаждаше. Изведнъж тази побесня и почна да го напада и иска да го гони...там нещо стана. Лапунов също май харесва Гизем. Близки са много след предаването, дори Гала го попита за връзка дали имат.
Харесвала тя😂Гледаше да добута напред покрай тази линия😃Да си се взимат с Лапунов.С него със сигурност по би и се получило.😁

# 2 061
По договор се боя, че ще му се наложи и там ще се постараят да го поизложат. Също и при Ваня. Но това не променя факта, че това си е неговия сезон.

При Гала сега ще чистят образа на Пекин.
Гости са Гизем, ветеринарката и Дечо.
Ми оказва се , че била се раздавала, ама Алекс не бил кавалер, мъж, много директно я нападнал...дрън, дрън.
Алекс им бил дразнещ на ветеринарката и на Дечо.
Дечо пък не обичал много говорещи хора. Пекин в началото спасявала жените , ходела вместо тях на битки каза ветеринарката. Ама какво за нея говори няма значение и как я преметна. Продължава предаването. Сега дават трите жаби как се жалват от Алекс и реват. Били комплексари Алекс и Калин според Пейкин.

Гала ще изяде страшно много хейт покрай некоректните си коментари и начин на изказ. Имам чувството, че тя и ние, феновете, заради които продукцията печели пари, гледаме различни предавания.
Гала никога не е била коректна - нито в мнението си, нито във виждането си.
Гюзлемата няма да я коментирам. Радвам се, че отпадна. Не я е срам и нея така да се изказва за Калин...а ходи на поход с него в планината...

Дечо беше едно голямо нищо в това предаване - пълнеж, който няма да се запомни.

Ако съм на Калин в тая потрес в "На кафе" няма да участвам.

#СезонътнаКалин#!

# 2 062
  • В Града на липите
В момента кризисния ПР гаси огъня с бензин Grinning
Още повече ни дразнят.

# 2 063
Не съм изгледала още тези коментари от "На кафе", но ако се опитват да очернят Калин, то за какво ни подготвят? Какви несправедливости спрямо него предстоят, че ги е страх от нашата реакция?

# 2 064
Този кризисен ПР при Гала е абсурден.
Буквално в инстаграм,Коеджикова коментира,че Пекин я е предала и горчилката е останала след игрите,а тук я изкарва богиня.
Почвам много да се дразня как в предаването се набляга на интриги,лъжи и манипулации,че даже,когато им кажеш истината те изкарват какъв ли не.
Сякаш целят това да е стандарта на предаването
Не ми харесва как умаловажават най-интересните и обичани играчи този сезон и се възхваляват интригантите.
Грехота е при този силен каст,продукцията така да оплеска всичко,те са си за уволнение до един.

# 2 065
  • София
Какво е казала Гиземата за Калин?
Не мога да гледам телевизия сега.

# 2 066
Малко да ви усмихна, как се забавляват хората в Япония, а ние нищим драмите на кленовия лист. Търпим някакви полуграмотни телевизионери да ни натрапват възгледите си за живота.
Скрит текст:
Преди години с мой приятел от Дарик радио (светла му памет) си пием кафе и си говорим в Старбъкс срещу НДК. На шега си развиваме на глас някакви шеги за реалити, което би се гледало. В един момент мъжът срещу мен млъкна и ми кимна с глава. Нищо не разбрах, но млъкнах и аз. До нас на масичката човек плътно вписваше разговора ни в лап топа си. Възможно е да беше пуснал и звуков запис. Докато отивахме към паркирания автомобил приятелят ми сподели, че е записващият е прочут "автор" от ТВ света у нас. Толкова за възможностите им.
https://www.facebook.com/share/r/1AYyG28wK7/
https://www.facebook.com/share/r/19ntnTQ3qx/

# 2 067
Интересно дали някои от наистина запомнящите се и достойни участници (не тия, дето след седмица не се сещаме кои са, или егоцентричните самовлюбени батки) ще се съгласят за още няколко минути екранно време да се включват в кризисния ПР на продукцията за омаловажаване на Калин? Дали ако ги привикат, ще успеят да удържат на моралните си ценности?
Сещам се за Иво при Гала - тя го попита вяло за Калин ...той почна да говори...и тя заговори върху него...
Браво, Иво, имаш достойнство и чест!
Дъно сте, продукцията, миришете...

#СезонанаКалин#!

# 2 068
Вече започвам да си мисля, че Калин отпада по някакъв тъп начин сготвен преди финалите.
#Сезонътна Калин
Не съм изгледала още тези коментари от "На кафе", но ако се опитват да очернят Калин, то за какво ни подготвят? Какви несправедливости спрямо него предстоят, че ги е страх от нашата реакция?

# 2 069
Не съм гледала интервюто и не знам точно какво са говорели, но по преразказ на вашите думи излиза, че Коеджикова също омаловажава Калин. Не е ли малко комично, при положение, че същата месец по-рано с най-голямата усмивка заяви, че той ѝ е фаворит за наградата. Grinning
Ей, Пекин и коалиция не могат да издържат на всенародната любов, та пращат подкрепление. То не са опити за убеждения, че Калин не е толкова силен, че други играят по-хитро, сега даже и комплексар разбирам, че го изкарали? Joy Явно проблемът е в моя телевизор, щом не мога да видя тези неща. Ще издебна някоя промоция покрай черен петък да си купя нов.

Общи условия

Активация на акаунт