💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 636
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 130
Томи каза че в близките 5 дни ще качи видео за цялата истина без да се сдържа
Ще качи в някой друг живот, освен ако няма свободни едни 200 хил. евро след Коледа. Не бях виждала такава измама, за  да си вдигне гледаемостта…,
,
абе намекна че ще каже доста неща за ивайло

# 2 131
  • София

Аз като една везна съм съгласна с казаното от Алекс, но пресоли манджата със собственото си превъзнасяне. Че Пекин е в тинята, а той високо, беше излишно, особено ако целиш да привлечеш двата сателита, с това отново ги капсулира и обърна в защитна реакция. И в този ред на мисли, забелязвам в доста везни едно общо качество - премълчаваш не от страх, а защото не искаш да нараниш достойнството на отсрещната страна и по някакъв начин съпреживяваш срама ѝ. Не твърдя, че това са мотивите на Калин, просто споделям наблюдения. А като ни мине тази фаза, вече пък тотално не ни пука какво правят, да се оправят сами, ние сме си в нашата вселена.

Потвърждавам!
Плюс чувството за справедливост. Нашето момче каза на Пекин, че би я защитил, ако беше права, но не е. Иначе и аз изпитвам пориви да защитавам нападнатите просто за да се почувстват по-добре. И за Пекин и свитата й ми е жал в момента, мисля че не заслужават чак такъв хейт, пък гифчета, колажи и обиди. Във фейсбук е страшно.

Обаааче, има едно същество в игрите, което не мога да защитя и толкова. Защото това, което показва е недостойно и НЕЧЕСТНО!

# 2 132
Томи каза че в близките 5 дни ще качи видео за цялата истина без да се сдържа
Ще качи в някой друг живот, освен ако няма свободни едни 200 хил. евро след Коледа. Не бях виждала такава измама, за  да си вдигне гледаемостта…,
,
абе намекна че ще каже доста неща за ивайло
Кого го вълнува това? Ивайло не си пере чорапите и е женкар!? Е и?
Новаци всякакви, та чак си мисля , че е Томи…

# 2 133
Цитат на: trotinettka link=topic=1830638.msg50492191#msg50492191 date=1763711152

Колкото и да ми е противна Пекин, е по-силна от Ръждавичка. Тя изкара сезона по кофти локации и пак я отнася, като куцо пиле домат. Психически и умствено също я превъзхожда.

Превъзхожда я само с груба физическа сила, която и дава предимството в директни сблъсъци, но тук има опит и бокса. От там спортната злоба. Тя е като питбул. И това е. В нищо друго не я превъзхожда. Точно обратното.

Каква мисъл ме осени днес?)
Че благодарение на твоите  Постоянни и Необективни коментари за Симона , голяма част от форума се настрои срещу нея  .
Аз със сигурност .)
До преди всеки ден да пишеш странности за нея , тя дори ме беше симпатично момиче .

P.s За протокола ) Чета те от 3-4 години тук и винаги съм се подписвала и харесвала коментарите ти за играта и играчите , намирайки ги обективни и гениални даже често .
Тази година обаче за Мирослав и Симона ме изправяш на нокти .
Затова по рано те питах , да не ти плащат за да генерираме коментари ( шега .. донякъде ))

# 2 134
  • Буркина Фасо

# 2 135
Той по-добре да каже нещо за Миро и онези блатните, колко пъти са яли, какво са кроили и кой подкрепя Мирко, на кой е човек, щото ...рода е някаква със сигурност на някой.
Като бяхте сложили тук клипа дето със захарта и ориза се подиграваше на Ивайло, а тях ги извадиха от феномените, тъкмо някаква надежда имаха с Крис....
При Гала забравих да напиша, но Иво на въпроса за какво съжалява беше, че не е паднал и пуснал Крис да мине пред него, за да бие после Радостина, но...
На Томи грам не вярвам каквото и да каже.

# 2 136
  • София
Абсолютно всички хващаха и в червената зона. Това го коментирахме вкъщи, че уж специално ги предупреди, пък на никой не обърна внимание Павел.

А само един половината време гледаше към червената зона да не би случайно да наруши някое правило на тъпата продукция. Как може да е толкова свестен???

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 19:14 от January_

# 2 137
  • София
Томи в момента е на лайф в тикток можете да видите какви глупости дрънка

Сподели, нямам нерви за томиойла.

# 2 138
Ръждавичка е хубаво момиче и въпреки всичките и кусури бих искала да стигне до финала или поне да завърши първа от жените, защото го заслужава. Игра, раздава се, колко капитански изнесе, не се е страхувала, не се е крила зад другите жени и просто ги превъзхожда изцяло. Ако не беше наговорила тези неща зад гърба на Лапунов равна нямаше да има. Там се изложи доста. Иначе не е виновна, че отпадна. Не беше и номиниран реално. Беше си сготвен и той от продукцията, като Йордан, Димитър, Ивайло.
Миро е голям подляр. Сега и Пекин предаде набързо. Абсолютно е като лошите герои от Вазовите романи по турско време - страхлив, подмолен, всеки би предал, за да спаси своята кожа. Антигерой отвсякъде, колкото и да му лъскат имиджа.

# 2 139
Защото така е научен, че трябва да спазваш правилата.

Наистина хейта, който се изсипа по част от хората е ужасен, колкото и да е шоу, после се прибират, ходят по улиците, пазаруват, въобще ужасно е. Но и те трябва да мислят за това влизайки в играта. Сега виждаме на какво е способна телевизията и социалните медии, и не е хубаво всичко това. Но част от тях нямат капацитета въобще да се сетят за това.Пекин е умна, чак се чудя как се е съгласила да влезе в тази роля. Най-малкото, заради детето си, не бих го направила.

# 2 140
Аз пак ще пиша за Калинката. Харесал е снимка на Пекин в профила и в Инстаграм. Снимката е качена може би преди 3-4 дни. Точно го прегледах и него...Не таи лоши чувтсва към никой, въпреки, че тя се отнесе зле с него той е над нещата и гледа на живота положително.

#СезонанаКалин#!

# 2 141
Ръждавичка на терен е най-добра, особено от наличните в момента жени.
Извън терен не ми харесва - цупла, нервна, направо гаднярства в контактите си с другите. И визуално не съм запленена, ама с Дяволо по това не си приличаме - аз не си падам по жени Joy

# 2 142
  • София
Оставете дяволчето на мира. Не смее вече да мъцне за летящия по трасе фикус, само Ръждето му остана, нека й се радва и той душа носи. Но, само да видя хвалба за Миро, оттеглям си подкрепата! Grinning

# 2 143
Аз пак ще пиша за Калинката. Харесал е снимка на Пекин в профила и в Инстаграм. Снимката е качена може би преди 3-4 дни. Точно го прегледах и него...Не таи лоши чувтсва към никой, въпреки, че тя се отнесе зле с него той е над нещата и гледа на живота положително.

#СезонанаКалин#!
Много е тъжно, че вече нормалните човешки неща изглеждат като нещо извънземно😒

# 2 144

Ами нивото се вижда

Една и съща платформа - двама много различни човека

Общи условия

Активация на акаунт