💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 535
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 175
ПекинА продължава да си вярва. Пак бълнува сила, мъже, жени на финал..... Вярно са секта.

И защо продължават да я наричат доктор??? Тя в игрите само Пекин интригантката.

# 2 176
  • тук, на мястото си
Притеснявам се продукцията да не се изгаври и да отстрани Алекс. Дано няма такова нещо.

Чикагото пак в ролята на шут. Нещо не му се получава, не ми е смешно.

# 2 177
  • София
Прави ми впечатление, че жените са като попарени.
Алекс буквално им изсмука живителните сили. Едни такива оклюмали, не им се гледа, не им се говори. Гледат в земята...
Една такава тягостна обстановка е на Изолатора. Кофти тръпка.

# 2 178
Чикагото, когато е на работа е с едни и същи дрехи 12 часа на ден. Да не се обяснява много.

# 2 179
  • София
Айде пак захапаха Сапунджиева. Прекаляват вече.

# 2 180
  • гр.София
Чикагото,Дино и Траян имат нужда от субтитри.Едва им се разбира.

# 2 181
  • София
Хейта към Миро беше неизбежен: просто след всичко което ни показаха в монтажа нямаше никакъв шанс да стане нещо по-различно, така че не можем да обвиняваме дяволо, че го е предизвикал по някакъв начин, освен че със подранилите "хвалби" (първата по-плаха точно по-времето на първият теч на информация, който беше около 20-25.Септември и в последствие масираният втори път когато вече гръмна навсякъде) изтегли събитията малко по-рано (от планираното). Можем само да спекулираме дали е съвпадение или преднамерено действие, но поне за мен "if it walks like a duck....".

Това обаче няма никакво значение, този сезон му се види вече края, всички сме подготвени за финала, ще си го "изгледаме" (някои превъртим) и след това както беше във сезон 4, някои участници ще ги помним и обсъждаме дълго, а на други ще им забравим много бързо имената.
Аз между другото споменавайки за сезон 4, вече мога и тук да го разкрия: най-важният спойлер който беше пуснат от мен в спойлерната тема съвсем малко преди началото на излъчването беше едно простичко уравнение:
4+6=7,
т.е настоящият сезон се очертава като своеобразен бленд между 4-и и 6-и. Само се замислете, колко много интерпретации и прилики успяха да се съберат само в тези 3 мънички цифри
Скрит текст:
а все още има неща тепърва да се случват Blush

# 2 182
Притеснявам се продукцията да не се изгаври и да отстрани Алекс. Дано няма такова нещо.

Чикагото пак в ролята на шут. Нещо не му се получава, не ми е смешно.

И къде я видя тази роля ми е чудно? Най-вероятно редакторите са ги подшишкали малко и той си говори. Значи каквото и да направи човек няма угодия.

# 2 183
  • София
Алекс, не само трасето е обезпокоително, но и жилетката.
Да видим дали ще сложат пъзел.
Съмнявам се.

Според мен идеята на продукцията е жените да продължат. Едва ли за тях Александър е толкова важен персонаж. Въпреки, че той надгради страшно много спрямо старта на сезона и засега е една от меко казано приятните изненади на сезона.

# 2 184
  • тук, на мястото си
Чикагото, когато е на работа е с едни и същи дрехи 12 часа на ден. Да не се обяснява много.

И с ботокс ефект от праха лятото и калта зимата

# 2 185
Редакторите тук най-вероятно са го накарали да ги говори гези неща.

# 2 186
Надгради, щото уж беше про феномен, иначе си дразни. Сега срещу лъвиците здраво на плюс.

# 2 187
Страшно депресиращо ми действа говора на Пекин , не знам как е с пациентите си, но това провлачено мрънкане🙄 , "да покажеме какво можеме",много дразнещо говори

# 2 188
ОК, разбрахме каква е мисията на мистър ОК-да разобличи женската коалиция. Той за това влязъл в играта. Съзря секти, бушони, ами то всеки е бушон на някого, вкл. и той. Той не може да допусне, че хората могат да бъдат приятели и конккуренти едновременно, което е престъпно.
Толкова е уплашен, комплексиран и несигурен. Оу, след пътя е ров.
Този удари дъното, жал ми е за него.

# 2 189
  • София
Алекс започна да се застрахова. За всеки случай...

Общи условия

Активация на акаунт