💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 502
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 310
ПекинА забави всички по трасето. Едни нямат количка, други кубче ....

# 2 311
  • София
9-9 са в момента.
Алекс или Николета.

Очаквах повече от Алекс. Но комбинацията от жилетка + години си казаха думата.

Честно казано много, много слаба битка.
Аз си пожелах хубава битка, но къде ти...

Даже всичко е толкова хаотично. Кой товари, кой разтоварва, кой пада.

Павел къде блее, за какво е там???

Радостина взе натоварена количка и спести поне 2 минути

# 2 312
То като гледам и правила няма, всеки минава както се сети... жалка история👎

# 2 313
Върнах назад и видях, че Радостина спести едно товарене.
Не е честно. Николета щеше да спечели.
Да! Нали Пекин беше изостанала с колиичката и за нея нямаше количка, та взе онази на Алекс май и нея разтовари! Всъщност трябваше да товари, и така спести и товарене и разтоварване!
Сега трябва да остане без грошове , за да е справедливо, но така смятам само аз!

# 2 314
Няма как да стане интересна битка с хора, стояли три седмици на изолатор. И единият на 50 години с жилетка.
Но Вито на това му вика съспенс. Сигурно си мечтае да организира Игри на волята в някой концлагер.

# 2 315
Важното е след малко да си отиде Пекин ,да се отърват всички от нея.

# 2 316
Това са силните жени-лъвици!

# 2 317
  • София
Аз видях че Алекс , Радостина и Николета не разтовариха по един път  и не натовариха количките !!!
Минаха метър и 3 мата и Павел нищо не каза!
Еми не е ок това , който не ми вярва да гледа в Нова плей .
Тук си мисля, че просто са им казали (но е останало извън монтажа) че няма нужда да разтоварват за да не се губи време (все пак след това ще има и кастинг битка). Няма шанс толкова голямо нещо да не е забелязано от следящите играта.

# 2 318
Абе и Алекс постъпи много "мъжки", ската се и не разтовари количката си, последван от Николета и проста Рада която намаза.
Само Пекин завалийката товари и разтоварва по правилата и това и изяде главата.

# 2 319
Да, Николета си набута и падналите торбички, като едната дето ги бутна дори не застана в кръга, но и нея сложи.
Този Павел не става и не става за водещ. Абсурдно е колко грешки на отчита, а други вижда като такива дето не са.
На елиминационна да се правиш на ударен...ако трябва още един да сложат и гледа за правилата. То наистина, като филм това, що се потят не знам по терена и ходят да спортуват по разни школи и дават пари. Да ги дават по локациите, по разходките, накрая едно шахче или песничка или танц да покажат и ги сложат на локациите . Да се номинират по схеми, коалиции и т.н., но битки да няма. Нали не било състезание това предаване, мда.
Сега Алекс, ако е трети какво става.
Друга ли битка ще има с Пекин, не разбрах или четвъртият директно отпада. Защо говори Павел за спасение сега.

# 2 320
Предвиждам същата битка между двата бъдещи капитана Ръждавичка и Калин😄(защото аз до  последно се надявам Пекин да е вън),и за мен ще са ясни капитаните  и на двата отбора .

# 2 321
Не е само това. Извади си сама главата. На куба да не й е седнал някой? Я, Николета как добре го бута....

# 2 322
Очаквах повече от Алекс. Но комбинацията от жилетка + години си казаха думата.
минаването на стълбата с жилетка е впечатляващо даже. А и на вчерашната битка си прецака ръцете на едно въже.

# 2 323
Бахти пародията на битка. Mr. Proper с жилетка,блатната жаба, тъполетка и Мики Рук от левчето правят шоу за зрителите по екраните.SobJoy

# 2 324
Абе и Алекс постъпи много "мъжки", ската се и не разтовари количката си, последван от Николета и проста Рада която намаза.
Само Пекин завалийката товари и разтоварва по правилата и това и изяде главата.
Не гледах внимателно, но ще си го върна. Сигурна ли си, че става въпрос за разтоварване на старт-финалната права? Защото товаренето и разтоварването се прави само на старт-финалната права, не на междинното спиране.

Общи условия

Активация на акаунт